Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με sector του δίσκου


Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά πάω να ανοίξω το PC και μου λέει sector not found και μου έχει κάτι επιλογές abort retry fail ignore... τί να κάνω??? και μην μου πείτε την λεξούλα από f.....<P>------------------<BR>.LuCiFeR.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να εύχεσαι να χρειάζεται μόνο τη λέξη από f... αλλά μετά απ' αυτό το μύνημα νομίζω ότι θα πρέπει να βάλεις το χέρι στη τσέπη (εκτός αν ο δίσκος είναι σε εγγύηση). Μακάρι και σου εύχομαι να είναι μόνο για f... Τα data όμως....???? Και μια τελευταία συμβουλή. Και να γίνει f... (αν δεν είναι ο boot sector χαλασμένος τότε κάτι μπορεί να γίνει) στη συνέχεια μη τον εμπιστεύεσαι και πολύ γιατί αν ένας δίσκος αρχίζει να παίρνει ανάποδες συνεχίζει και σε άλλους sectors. Το ποιό συχνό είναι να έχει χαλάσει μηχανικά μία από τις κεφαλές και να σκάβει επάνω στο δίσκο.<BR>Ξέρω ότι είναι πολύ απογοητευτικά τα λόγια μου. Μακάρι να βγώ άσχετος και απαισιόδοξος.<BR><IMG SRC="http://www.insomnia.gr/cpubb/smilies/cwm36.gif" border=0>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωχ... Ο δίσκος είναι σε εγγύηση αλλά τα data ειναι που με καίνε... πιστεύω πως έχει πρόβλημα με το registry... καλά ολοκαίνουριος είναι ο δίσκος, ούτε ένα format θα τους γαμήσω έτσι και χάσω τα αρχεία μου... ευτυχώς ένα video που είχα κατεβάσει 155 mb το έχω και στον άλλον δίσκο... <P>------------------<BR>.LuCiFeR.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 12 χρόνια αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...