DJ-RaZieL Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ένα πολύ καλό documentation γι' αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν και να προσφέρουν σε αυτό το project... http://www.abaxb2b.com/qtgeo/G.A.N.N_Documentation.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Directx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Πριν όμως ας διαβάσουν εδώ για να έχουν μια καλύτερη συνοπτική εικόνα σχετικά με το Project σου: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=143151&highlight=qtgeo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ-RaZieL Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Έκανα το documentation για να ηρεμήσουν οι ξερόλες και να μην μου την λένε εφόσον δεν είχαν καταλάβει περί τίνος πρόκειται... Τώρα τουλάχιστον εάν όντως κάτι δεν πάει καλά θα έχουμε να μιλάμε πιο σοβαρά και με παραδείγματα. ΌΧΙ αέρα πατέρα κουβέντες! Επίσης θέλω να λήξει το θέμα με τον τυπά που μπήκε και έθιξε το θέμα με το F.B.I. Διότι δέν ήμουν εγώ όπως υποστήριξαν κάποιοι, που έκανα λογαριασμό και μετά μπήκα για να τα πώ αυτά. Το θέμα είναι ότι έχει γίνει κάτι αλλά όχι αυτό ακριβώς. Απλά είχα πέσει σε honey pot, για αυτούς που γνωρίζουν τι είναι. Τέλος πάντων ξεφύγαμε απο το θέμα μας. Ας ασχοληθούμε με το project. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maniakos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δεν το βάζει κάτω ε DirectX? looll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djapal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 τώρα το διάβασα το προηγούμενο DirectX. Παλικάρι απ'τα λίγα ο τυπάς ε; χααχαχχααχαχαχχααχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ-RaZieL Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Τώρα που έχετε τα documentation μπροστά σας δέν έχετε σε τί να επικεντρωθείτε ε? Έχω και τα οριά μου Directx και καταφέρατε να με φτάσετε πολλές φορές στα οριά μου. Αυτή την φορά, όμως δεν θα σας κάνω το χατήρι... Πλέον με πλήρεις περιγραφές υποστηρίζω την δουλειά μου και φυσικά θα απαντήσω μόνο στα σοβαρά μέλη. Λέτε το forum αυτό το μεγαλύτερο ελληνικό τεχνολογικό forum. Αποδείξτε το λοιπόν με σοβαρότητα και όχι με σοβαροφάνεια. Να μην ξεχάσω ότι χρωστάω κι ένα συγνώμη στον dop. Έπρεπε να το είχα κάνει εδώ και καιρό, αλλά ποτέ δέν είναι αργά. Είχα πεισμώσει dop...SORRY! ΤΕΛΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dop Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δεκτή. Αφού το διαβάσω θα κάνω παρατηρήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dop Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Το κοίταξα: 1. επιτέλους κατάλαβα ποια είναι η καινοτομία: απλώς αφαιρείς ένα layer νευρώνων που έκαναν το input propagation. Λογική κίνηση, αν και όχι τόσο ριζοσπαστική. Παραμένεις σε σχετική απλή τοπολογία νευρώνων και κυρίως στατική. Μπορεί να φαίνεται πολλά υποσχόμενη αλλά δεν είναι. Έχεις κοιτάξει self-organizing neural networks; Εκεί θα είχες μεγαλύτερη επιτυχία να καινοτομήσεις. 2. έτσι όπως έχεις βάλει τα μαθηματικά, μου δίνουν την εντύπωση ότι μπήκαν για να μπουν και όχι με κάποιο σκοπό. Πρέπει να είναι πιο καλά δεμένα με το υπόλοιπο κείμενο. 3. μην προσπαθείς να το "πουλήσεις" σε όλο το κείμενο. Δεν είναι προϊόν - οκ, μπορεί να νομίζεις ότι αξίζει να πουλήσει, αλλά ο άλλος δεν θα το αγοράσει επειδή το λες. Πρέπει να το αποδείξεις. 4. δεν έχεις σύγκριση με ήδη επιτυχημένα πακέτα (benchmarks, ποσοστό επιτυχίας) οπότε οι ισχυρισμοί παραμένουν ακριβώς αυτό: ισχυρισμοί. Και οι ισχυρισμοί δύσκολα γίνονται a priori δεκτοί. 5. το υδατογράφημα μόνον την ζωή μας δυσκολεύει. Στην επιστημονική κοινότητα η αντιγραφή είναι σημαντικό αδίκημα και κανείς δεν το κάνει (ή σχεδόν κανείς). 6. δεν έχεις GNU/GPL conformance. Το conformance είναι για πρότυπα και όχι για άδειες χρήσης. Απλώς το πρόγραμμα είναι licensed under the GNU/GPL. 7. θα είχε κάποιο νόημα να παρουσιάσεις συνοπτικά το API σου (συναρτήσεις, τι κάνουν, τι δέχονται, πως το δέχονται, πως αλληλεπιδρούν τα πάντα μεταξύ τους). Μόνον τότε μπορεί να καταλάβει ένας προγραμματιστής αν αξίζει να ασχοληθεί (κανείς δεν ασχολείται με κάτι που δεν έχει σωστό API). Αυτά τα ολίγα από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ-RaZieL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Χαίρομαι που ασχολήθηκες. Θα δικαιολογηθώ για ένα δύο πράγματα βέβαια... Με την σειρά: 1. Αυτό που λές σύν του ότι κάνω ελέγχους για τα δεδομένα που περνούν και στην είσοδο και στην έξοδο για λάθη... Επίσης σημαντικό είναι ότι κάνω και A Priori βελτιστοποίηση, κάτι που δεν το έχει υλοποιήσει κανείς μέχρι τώρα. Δές εκεί με τα σχήματα... Το κάνω αυτό για να μειώσω την πολυπλοκότητα εισόδου. 2. Το παλεύω... 3. Δεν θέλω να το πουλήσω αλλά εάν σου έδωσα την εντύπωση αυτή θα φταίει μάλλον ο θαυμασμός μου για το project και προφανώς έχει περάσει και στο κείμενο. 4. Θα το κάνω.... 5. Σε αυτό άσε με να είμαι λίγο περίεργος. Δέν παίζει να το βγάλω. Το ξέρω ότι είναι σπαστικό αλλά με ικανοποιεί ότι υπάρχει για ένα λόγο....SORRY 6. Indeed! 7. Ωραίος. Ναι αυτό θα το κάνω πιό άμεσα. Πρέπει να μάθουν να το χρησιμοποιούν και άλλοι να δούμε τι θα βγεί... THANX A LOT! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karkalos314 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Κατ' αρχάς πρέπει να βρεις καινούργιο όνομα. Διότι GANN = Νευρωνικά δίκτυα Γενετικών Αλγοριθμων. Έχει εξελιχθεί λίγο η επιστήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.