privateer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Το Black Mesa είναι ένα δωρεάν και fan made standalone modification πάνω στην Source Engine, και αποτελεί re-imagining του αρχικού Half Life της Valve. https://www.youtube.com/watch?v=G32_q_3es8E http://forums.gamernode.com/showthread.php?t=7604 Σχετικά links: Black Mesa: retail έκδοση Black Mesa [source mode] (community έκδοση) Επίσημο site 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Perimeno to twilight RE!Prepei na einai kapou sto 60%...
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Το mod αυτό ψηφίστηκε ως το πιο αναμενόμενο mod από το MOTY 2006 awards του mod DB. Στην αντίστοιχη σελίδα του στο mod db υπάρχει ένα streaming teaser. Το ίδιο teaser υπάρχει σε καλύτερη ανάλυση και από links που δίνονται στο downloads section του επίσημου site. Αν πάτε ως εκεί, ρίξτε μια ματιά και στα νέα screenshots στο media section Να πω τέλος ότι και η μουσική που έχουν γράψει είναι πάρα πολύ καλή και ατμοσφαιρική.
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Νεο media update (24 Δεκεμβρίου). Πολλές νέες screenshots. Ενδεικτικά Πηγή: Black Mesa στο ModDB Επίσης η ομάδα του mod έχει ξεκινήσει και ένα blog με ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πως προχωράει η ανάπτυξη.
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Σύμφωνα με πρόσφατη καταχώρηση στα "Νεα" του επίσημου site, θα πρέπει να περιμένουμε ένα νέο trailer αυτές τις μέρες! (το υλικό είναι έτοιμο, απλά τωρα είναι στο στάδιο του γυαλίσματος ) Επίσης σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, το mod αναπτύσσεται πλέον με την Orange Box build της Source μηχανής, και το μόνο που θα απαιτεί για να παίξει θα είναι ένα Steam account, και ένα οποιοδήποτε Source Engine παιχνίδι !
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Για να καταλάβω, θα είναι το HalfLife με τη μηχανή του HalfLife2;
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Ναι, είναι αρκετά φιλόδοξο project, αλλά έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και όλα τα media releases (screenshots, trailers) μέχρι τώρα είναι πολύ καλοφτιαγμένα έως εντυπωσιακά. Τα άτομα που το αναπτύσσουν δείχνουν επίσης να ψάχνουν αρκετά τις δυνατότητες της μηχανής source (του Half Life 2), -σε σημείο να βρίσκουν πάντα τρόπους να φτιάξουν αυτό ακριβώς που θέλουν ακόμα και αν αυτό δεν υποστηρίζεται άμεσα από τη μηχανή- και αυτό μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να έχει. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2008 από Praetorian Νέα screenshots (Media Release 12)
outlaw star Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 επιτέλους ένα πραγματικό καλό fps θα ξαναπιάσει απλά την κορυφή...
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Απλά δε χορταίνω να το βλέπω!!! Και τώρα καταβάζω και την high quality 720p εκδοχή. Για ακόμα μια φορά μας επιβεβαιώνουν ότι η δουλειά που κάνουν είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Επίσης, σύμφωνα με το σχετικό άρθρο στο επίσημο site, το "2009" στο τέλος σημαίνει όντως ότι οι μέρες ανάπτυξης είναι μετρημένες πλέον!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είχα δει όταν μπήκε το screenshot με την assassin ότι της έβαλαν στα πόδια τα shock absorbers (ή ότι είναι ), της Chell από το Portal. Edit: Τώρα που είδα το trailer, παρ'όλο που έλεγα ότι δεν θα ξαναπαίξω το HL1... μάλλον αυτό το mod θα το έχω στα υπ'όψιν.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Έλα ρε παιδιά, τι μου κάνετε τώρα... Το έχω παίξει 3 φορές το Half Life 1, θα με βάλετε να το παίξω και 4η τώρα... Κι ακόμα δεν έχω κάνει 2ο πέρασμα το Half Life 2
outlaw star Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Έλα ρε παιδιά, τι μου κάνετε τώρα... Το έχω παίξει 3 φορές το Half Life 1, θα με βάλετε να το παίξω και 4η τώρα... Κι ακόμα δεν έχω κάνει 2ο πέρασμα το Half Life 2 shame on you! σε λίγο θα μας πεις ότι δεν έχεις παίξει και τα 2 episodes....
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 shame on you! σε λίγο θα μας πεις ότι δεν έχεις παίξει και τα 2 episodes.... Έλα τώρα, τι κουβέντες είναι αυτές. Μη φτάνουμε στα άκρα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Χθες η ομάδα ανάπτυξης ανέβασε στο youtube μερικά σύντομα videakia από alpha gameplay, δηλαδή gameplay από αρκετά παλιά και πολύ αρχική δοκιμαστική έκδοση, και από κάποια εργαλεία ανάπτυξης και σκηνικά με δοκιμές. Παραδείγματα:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα