ShAd0w_z0nE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 εγώ πηγα στο σχετικό thread αλλά τελικά δεν εξηγούσε τι σημαίνει το μπιστας μπιστας
DIMITRISG Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 εγώ πηγα στο σχετικό thread αλλά τελικά δεν εξηγούσε τι σημαίνει το μπιστας μπιστας Καλα για σενα ημουν σίγουρος οτι θα το "μυριζοσουν" εψαξα και εγω αλλα δεν το βρήκα το thread. Μπορεις να μου δώσεις το link ? To μπιστας (ο τόνος που πάει ; ) ξερει κανεις τι σημαινει ;
Forensick Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 το να σκας την μπαλα κατω.το τριπλαρισμα(για το μπασκετ).εχει και αλλες χρησιμοτητες: -πως τα πηγες σημερα? -μπίστα τα(μτφ:γαμησε τα) και για ολους τους κακοβουλους, αυτη την εκφραση την εχω ακουσει live (που λενε και στο χωριο μου).
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 KWSN_Men αυτο που εχεις βαλει για υπογραφη πρεπει να σου εχει μεινει στην ιστορια ετσι; Τι ειναι ; απο το οι χρυσοι κανονες του μπασκετ;βγαζει πολυ γελιο παντως Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1272523&postcount=856 Εξελιγμένη θεωρία για το άθλημα του μπάσκετ. και για ολους τους κακοβουλους, αυτη την εκφραση την εχω ακουσει live (που λενε και στο χωριο μου). Συνήθως χωριό μας λέμε τη γεννέτειρά μας, οπότε... :wink:
DIMITRISG Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1272523&postcount=856 Εξελιγμένη θεωρία για το άθλημα του μπάσκετ. ShAd0w_z0nE βαλτο στα τοπ !!! δεν παίζεται , ονειρικό post !!!!!!!
-nick- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 'μπισταω' σημαινω και χορευω.... αλλα γενικα δεν μ'αρεσει σαν λεξη
Forensick Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 και για ολους τους κακοβουλους, αυτη την εκφραση την εχω ακουσει live (που λενε και στο χωριο μου). Συνήθως χωριό μας λέμε τη γεννέτειρά μας, οπότε... :wink: περισσοτερο σε αυτο πηγαινε::-P ειναι σαν το αρχαίο Ελληνικό ρητό "everything i say applies to everyone else but me"
RapidShade Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Βρε σεις... μπας και είναι συνηρημένο? Μπιστάω -> Μπιστώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.