privateer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Shmera hr8e ayto to mail apo play.com meta apo paraggelia pou htan megalyterh twn 30 lirwn. Unfortunately we are no longer able to deliver items that exceed £30 invalue to your country. This is due to an increase in customs charges. We have refunded the value of the item to your credit/debit card. Please accept our sincere apologies for any inconvenience this matter may have caused. Kind Regards Play
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ωχ... Θα το δω κι εγώ αυτό; Μόλις χθες παρήγγειλα το Lost Season 2 DVD από το play. Συνολική αξία 67 ευρώ. Είμαι ακόμα στο processing... Να χαιρόμαστε τους διάφορους μάγκες που "έχαναν" τα πακέτα τους και ζητούσαν αποστολή εκ νέου... :evil:
asmilon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Συγνωμη παιδια στην Ευρωπαικη Ενωση δεν ειμαστε? Τι Custom charges? Δε το φερνει απο Αμερικη, απο Αγγλια το φερνει ετσι δεν ειναι? Δεν υπαρχουν φοροι! Μηπως θα επρεπε να στειλετε καποιο mail να τους το υπενθυμισετε??
vagpap Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Να χαιρόμαστε τους διάφορους μάγκες που "έχαναν" τα πακέτα τους και ζητούσαν αποστολή εκ νέου... Μα γιατί το λες αυτό????? Αφού είχαν βρει την κότα με τα χρυσά αυγά, ένα πράμα.... Η κουτοπονηριά θα μας φάει σε αυτό τον τόπο μου φαίνεται....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μα γιατί το λες αυτό????? Αφού είχαν βρει την κότα με τα χρυσά αυγά, ένα πράμα....Η κουτοπονηριά θα μας φάει σε αυτό τον τόπο μου φαίνεται.... Είσαι και παλιότερο μέλος, είμαι σίγουρος ότι θυμάσαι κάτι threads στο Hardware με θέματα "πώς να κάψω μητρική / κάρτα γραφικών / σκληρό δίσκο κλπ για να μου στείλουν καινούργιο"...
vagpap Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Και όχι μόνο με hardware... Θυμάμαι και αυτή την ιστορία με το play... :(
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Κι όπως πάντα, την πατάμε οι νόμιμοι. :evil: Το πρόβλημα είναι (πλην της προφανούς δυσφήμισης της χώρας μας) ότι το play.com στέλνει χωρίς έξοδα αποστολής στην Ελλάδα. Κι είναι από τα λίγα καταστήματα. Έχει και το playusa.com, το οποίο έχει επίσης πολύ καλό κατάλογο και, αν ισχύει τελικά αυτή η 'πολιτική', το ξεχνάμε κι αυτό. Βρήκα και το www.loaded247.com (με βάση στα Jersey επίσης και πολύ καλές τιμές και, απ' ότι φαίνεται, δωρεάν μεταφορικά) αλλά δεν μπορώ να βρω το αναθεματισμένο το Lost Season 2 σε R2 - μόνο σε R1 το έχει; :?
gvard Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Συγνωμη παιδια στην Ευρωπαικη Ενωση δεν ειμαστε? Τι Custom charges? Δε το φερνει απο Αμερικη, απο Αγγλια το φερνει ετσι δεν ειναι? Δεν υπαρχουν φοροι! Μηπως θα επρεπε να στειλετε καποιο mail να τους το υπενθυμισετε?? Καλησπέρα, Το play.com δεν τα φέρνει από Αγγλία, είναι από τα Jersey που είναι εκτός ΕΕ, για αυτό δεν πληρώνεις και τον ΦΠΑ της Αγγλίας σαν ιδιώτης (17,5%) Βρήκα και το www.loaded247.com (με βάση στα Jersey επίσης και πολύ καλές τιμές και, απ' ότι φαίνεται, δωρεάν μεταφορικά) αλλά δεν μπορώ να βρω το αναθεματισμένο το Lost Season 2 σε R2 - μόνο σε R1 το έχει; :? http://www.loaded247.com/s/R1_DVD/id/26778/title/Lost_-_The_Complete_Second_Season/
a123xxsp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μα γιατί το λες αυτό????? Αφού είχαν βρει την κότα με τα χρυσά αυγά, ένα πράμα....Η κουτοπονηριά θα μας φάει σε αυτό τον τόπο μου φαίνεται.... Θα μπορούσαν βέβαια να αντιμετωπίσουν αλλιώς όλους αυτούς που κάνουν την ζωή δύσκολη και σε αυτούς αλλά και σε εμάς που φάγαμε πόρτα.... tracking στα πακέτα π.χ για να ξέρουν που είναι ή ασφαλισμένα στην κούριερ για να έχει μέρος της ευθύνης και αυτή... υπάρχουν λύσεις αρκεί να θες
gvard Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Θα μπορούσαν βέβαια να αντιμετωπίσουν αλλιώς όλους αυτούς που κάνουν την ζωή δύσκολη και σε αυτούς αλλά και σε εμάς που φάγαμε πόρτα.... tracking στα πακέτα π.χ για να ξέρουν που είναι ή ασφαλισμένα στην κούριερ για να έχει μέρος της ευθύνης και αυτή... υπάρχουν λύσεις αρκεί να θες Τα πακέτα έρχονται με ΕΛΤΑ. Αν ερχονταν με courir και ηταν traced ή ασφαλισμένα θα ανέβαινε το κόστος κατά 5-6 ευρώ και μετά εσύ δεν θα αγόραζες από το play.com...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 [...]http://www.loaded247.com/s/R1_DVD/id/26778/title/Lost_-_The_Complete_Second_Season/ Ευχαριστώ πολύ αλλά είναι το Region 1. Οι αγγλικές (R2) εκδόσεις δεν ονομάζονται Seasons αλλά Series. Θα μπορούσαν βέβαια να αντιμετωπίσουν αλλιώς όλους αυτούς που κάνουν την ζωή δύσκολη και σε αυτούς αλλά και σε εμάς που φάγαμε πόρτα.... tracking στα πακέτα π.χ για να ξέρουν που είναι ή ασφαλισμένα στην κούριερ για να έχει μέρος της ευθύνης και αυτή... υπάρχουν λύσεις αρκεί να θες Μέρος του παραπόνου είναι η ηλίθια κουτοπονηριά μας, όπως πολύ ορθά το έθεσε το μέλος vagpap, που οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Για το θέμα του tracking ή της ασφάλισης, ξεχνάς ότι ένα από τα θετικά του play.com είναι η δωρεάν αποστολή ή, όπως το θέτει το play.com, "η τιμή που βλέπεις είναι η τιμή που πληρώνεις - χωρίς άλλες χρεώσεις". Οπότε αν βάλει courrier και ασφάλιση σε courrier κλπ, χάνει την 'ευκολία' του το όλο θέμα και χάνει και το appeal του το μαγαζί. Δεν θέλει να μπλέξει με απατεωνίσκους, απλώς κόβει την Ελλάδα για μεγάλης αξίας δέματα. Το περίεργο βέβαια είναι η χαζή δικαιολογία που επικαλείται. Ακόμα κι αν υπήρχαν increase in customs charges όπως γράφουν, αυτό το επιβαρύνεται ο τελικός καταναλωτής από το τελωνείο της χώρας του. Τι το νοιάζει το play.com αν πληρώσω φόρους; Το κατάστημα δεν επιβαρύνεται σε τίποτα...
Daredevil Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 re gm ton ellhnara mou mesa, etsi kai sthn agglia otan phga eixan ka8arisei tis pistwtikes kai ta overdraft, kai otan akougan ellhnas oute logarismo den mporouses na anoi3eis
mazda Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ωχ... Θα το δω κι εγώ αυτό; Μόλις χθες παρήγγειλα το Lost Season 2 DVD από το play. Συνολική αξία 67 ευρώ. Είμαι ακόμα στο processing... Να χαιρόμαστε τους διάφορους μάγκες που "έχαναν" τα πακέτα τους και ζητούσαν αποστολή εκ νέου... :evil: Αμα μου κανεις εμενα τη συγκεκριμενη παραγγελια θα σου κανω εκπτωση ...100% Καλημερα ................... :-D
Hal9000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Σε ερώτηση που τους έκανα σχετικά με τα "custom charges" ΄πήρα την εξής απάντηση που πρέπει να είναι και ο πραγματικός λόγος για τη συγκεκριμένη πολιτική (αν και το έχουμε υποψιαστεί βέβαια) Thank you for your email. Due to postage problems encountered delievering to certain countries, for security reasons we must limit individual orders to £30. We are sorry for the problems this may cause for you. Kind regards Email Support Team Play
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.