klainmaingr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Με τη σαγιονάρα ωρέ ελληνάρα! Αγαπάμε σαγιονάρα. Κάτω η παπουτσοκαταπίεση στους 35 βαθμούς κελσίου. Τέλη σεπτεμβρίου και άμα!
Pantelwolf Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αγαπάμε σαγιονάρα. Κάτω η παπουτσοκαταπίεση στους 35 βαθμούς κελσίου. Τέλη σεπτεμβρίου και άμα! Γκέτες με καρφιά. ΩΧ ΣΕ ΠΑΤΗΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ.
viper2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εγώ πιστεύω πως οι χοντροί βλάπτουν και εκμεταλλεύονται τους γύρω τους γιατί τρώνε περισσότερο φαγητό το οποίο θα μπορούσε να φάει κάποιος άλλος. το αντιθετο
tarantules Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εγώ πιστεύω πως οι χοντροί βλάπτουν και εκμεταλλεύονται τους γύρω τους γιατί τρώνε περισσότερο φαγητό το οποίο θα μπορούσε να φάει κάποιος άλλος. Εγώ πάλι πιστεύω οτι οι εύσωμοι ή ευτραφείς έχουν (στην πλειοψηφεία τους) πολύ περισσότερο τακτ από πολλούς από εμάς τους αδύνατους και πολύ πιο ανοιχτόκαρδοι και ειλικρινείς.Και το γεγονός οτι είναι καλοφαγάδες και τους αρέσει μια απόλαυση όπως το καλό φαγητό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν φροντίζουν και όλους τους υπόλοιπους στο τραπέζι.Όσες φορές έχω καθήσει σε τραπέζι με εύσωμο καλοφαγά νοιαζόταν για το εαν οι υπόλοιποι είναι το ίδιο ευχαριστημένοι με αυτόν πράγμα που εγώ πχ ποιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να είμαι παρτάκιας και να κοιτάω το πως θα ικανοποιηθώ εγώ πρώτα και μετά οι άλλοι. Γι αυτό λοιπόν την επόμενη φορά που θα τύχει κάποιος στην παρέα σας στο τραπέζι να είναι εύσωμος, δώστε λίγη παραπάνω προσοχή στο τί έχει να σας πει η συμπεριφορά του
freedubus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Όσες φορές έχω καθήσει σε τραπέζι με εύσωμο καλοφαγά νοιαζόταν για το εαν οι υπόλοιποι είναι το ίδιο ευχαριστημένοι με αυτόν Απλά ήθελε να κόψει αντιδράσεις ώστε αν οι υπόλοιποι ήταν λιγότερο ευχαριστημένοι, να επωφεληθεί με το να πει "ώπα παιδιά θα σας απαλλάξω εγώ απ' αυτό το απαίσιο φαγητό" και να τα καθαρίσει όλα. Αντίστοιχα, ακόμη κι αν όλοι είναι ευχαριστημένοι, πάντα ο χοντρός τρώει συγκριτικά περισσότερο λόγω μεγέθους. Άλλο θα φάει π.χ. αυτός που είναι 60 κιλά αιθίοπας κι άλλο ο 200κιλος χοντρομπαλάς. Δεν έχουν το ίδιο στομάχι. Επίσης, συνήθως οι χοντροί είναι αυτοί που τρώνε τα περισσεύματα των άλλων. "Ούφ χόρτασα, δεν θέλω άλλο, φάτο εσύ ρε Γιώργο (που είσαι χοντρός)". Ο,τι περισσέψει, ή οι χοντροί θα το φάνε, ή τα σκυλιά.
tarantules Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Απλά ήθελε να κόψει αντιδράσεις ώστε αν οι υπόλοιποι ήταν λιγότερο ευχαριστημένοι, να επωφεληθεί με το να πει "ώπα παιδιά θα σας απαλλάξω εγώ απ' αυτό το απαίσιο φαγητό" και να τα καθαρίσει όλα. Αντίστοιχα, ακόμη κι αν όλοι είναι ευχαριστημένοι, πάντα ο χοντρός τρώει συγκριτικά περισσότερο λόγω μεγέθους. Άλλο θα φάει π.χ. αυτός που είναι 60 κιλά αιθίοπας κι άλλο ο 200κιλος χοντρομπαλάς. Δεν έχουν το ίδιο στομάχι. Επίσης, συνήθως οι χοντροί είναι αυτοί που τρώνε τα περισσεύματα των άλλων. "Ούφ χόρτασα, δεν θέλω άλλο, φάτο εσύ ρε Γιώργο (που είσαι χοντρός)". Ο,τι περισσέψει, ή οι χοντροί θα το φάνε, ή τα σκυλιά.
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Απλά ήθελε να κόψει αντιδράσεις ώστε αν οι υπόλοιποι ήταν λιγότερο ευχαριστημένοι, να επωφεληθεί με το να πει "ώπα παιδιά θα σας απαλλάξω εγώ απ' αυτό το απαίσιο φαγητό" και να τα καθαρίσει όλα. Αντίστοιχα, ακόμη κι αν όλοι είναι ευχαριστημένοι, πάντα ο χοντρός τρώει συγκριτικά περισσότερο λόγω μεγέθους. Άλλο θα φάει π.χ. αυτός που είναι 60 κιλά αιθίοπας κι άλλο ο 200κιλος χοντρομπαλάς. Δεν έχουν το ίδιο στομάχι. Επίσης, συνήθως οι χοντροί είναι αυτοί που τρώνε τα περισσεύματα των άλλων. "Ούφ χόρτασα, δεν θέλω άλλο, φάτο εσύ ρε Γιώργο (που είσαι χοντρός)". Ο,τι περισσέψει, ή οι χοντροί θα το φάνε, ή τα σκυλιά. ΛΟΛ http://www.youtube.com/watch?v=eNmtYkGhUpY
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Επισης, και τα κιλα που εχασα η αυτοπεποιθηση μου δεν αλλαξε, επρεπε να πιεσω πολυ τον εαυτο μου ωστε να γινει αυτο. Μια 30αρα να χασεις ακομα να δεις πως θα πετας.Τι Τοξοβολος κ μαλακιες.Τουφεξ κ τα μυαλα στα καγκελα.Σε βλεπω και για κατγουοκ προβαιντετ οτι θα σε δω στα 70 ακριβως.Ψησου,μεχρι τα Χριστουγεννα μπορεις
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Οχι οχι, ενοοω οτι για την συμπεριφορα που ειχα πριν και μετα. Ακομα και τωρα που εχω αποβαλει σχεδον καθε τι απο τον παλιο μου χαρακτηρα, τα υπαρξιακα του παρελθοντος βγαινουν μερικες φορες στην επιφανεια. Δεν κανω καθολου προσπαθεια, αλλα ελπιζω οτι τωρα που σταματησα εκεινη την δουλεια που ημουν μεχρι και πριν λιγο καιρο οτι δεν θα παρω παλι βαρος. Γενικα πιστευω πως οσο το σκεφτεται καποιος οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανει κατι, δεν το κανει σωστα και με την πρωτη ευκαιρια τα γαμας ολα. Τελος παντων, η συνεχεια στο oot γιατι ο luci θα βριζει με το δικιο του παλι.
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Περασμενα μεγαλεια! Να και μερικες ακομα απο το ιδιο 24μηνο για να ζουλεψεις Τοτε που η tracklist εβγαινε σε 20secs απο την αλλαγη του κομματιου... interview με armin και μετα #trance - armin meeting dj remy, armin, G&D με τον armin παιζει να ειχα πανω απο 30 φωτος απο εκεινο το 13μηνο που τον ειχα δει 11 φορες, και καπου υπαρχει και το ~60λεπτο video της συνεντευξης που του ειχα παρει, επισης καποιος πρεπει να εχει και τις φωτο απο το δειπνο με G&D στην αθηνα. Γενικα εχω χασει απειρες φωτο απο εκεινη την περιοδο που ζουσα μονο για την trance με οτι djs ηταν γνωστοι ισως οι μονες που θα βρω αν ψαξω εινα με montana, mark norman nunrg και eddie halliwell (ναι βαζω αλατι στην πληγη)
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Περασμενα μεγαλεια! ... interview με armin και μετα #trance - armin meeting αναγνωρίζω φάτσες
chill Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Περασμενα μεγαλεια! Να και μερικες ακομα απο το ιδιο 24μηνο για να ζουλεψεις Τι λες τώρα!!!!!!! Ααααααααα ζηλεύω, θα πέθαινα για μια φώτο με τον AVB. Ευελπιστώ να την βγάλω στις 19 του μηνός Να μας ζήσει και η princess of trance που γεννήθηκε χτες!!!!! Armiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Λοιπον απο το goodgreef με mark norman κλπ δεν βρηκα τιποτα Αλλα βρηκα Gabriel & Dresden meeting αθηνα 12/2004 & Αrmin Middlesbrough 3/2005
Προτεινόμενες αναρτήσεις