murcielago580 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Καλησπερα παιδια,να κανω μια ερωτηση σχετικα με τα ups?Εχω το ΝΟVA 600 AVR Της MGE λιγο παραπανω απο μισο χρονο.Μερικες φορες οταν πεφτει το ρευμα αντι το ups να υποστηριξει αμεσως τον υπολογιστη,ο υπολογιστης σβηνει στιγμιαια και μετα δινει ταση το ups και ξαναανοιγει(κλασματα δευτερολεπτου ειναι αυτη η καθυστερηση).Ειναι προβλημα του ups αυτο η ειναι κατι αλλο?Επισης αυτο δεν γινεται παντα.Στο ups εχω συνδεμενα μονο τον πυργο και την οθονη!Ξερει κανενας κατι σχετικα?
murcielago580 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μα αν ειναι λογικο τοτε ποια ειναι η ουσιαστικη υπαρξη του ups?Αυτη δεν ειναι η δουλεια του?Να δινει αμεσως ρευμα μολις πεσει και οχι μετα απο καποια καθυστερηση?Ειναι σαν να κλεινει και να ανοιγει ο υπολογιστης σε πολυ μικρο χρονο.Δεν ξερω κιολας,αλλα αν ειναι ετσι το σωστο τοτε τι να πω?Δεν υπαρχει κινδυνος να καει τιποτα(μητρικη,επεξεργαστης)γιατι η προηγουμενη μητρικη μου καηκε με αυτο τον τροπο.
Diablos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Το σωστό όπως λέει και ο φίλος μας ο lamborghinofilos (Murcielago for ever), είναι να δίνει αμέσως το απαιτούμενο ρεύμα στο PC. Δηλαδή κανονικά θα πρέπει να καταλάβεις οτι έπεσε το ρεύμα από το κλείσιμο στο φως του δωματίου σου. Τόσο γρήγορα πρέπει να αντιδράσει το UPS.
accipio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δεν είναι καθόλου λογικό, είναι παράλογο (γιατί όντως ακυρώνει την ύπαρξη του UPS) και ανεπίτρεπτο για εταιρεία που διαφημίζει ως καλά και αξιόπιστα τα προϊόντα της. Τα γράφω αυτά γιατί το ίδιο παθαίνω κι εγώ με ένα MGE Ellipse Premium 800 (κι άλλοι με UPS της ίδιας μάρκας).
murcielago580 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ασε φιλε μου μερικοι ασχετοι δεν ξερουν καν τι ειναι η murcielago....Τελως παντων,Ουσιαστικα απο αυτα που λετε ειναι σαν να ειναι ελαττωματικο το ups η κατι τετοιο.Το εχω παρει απο το e-shop,αν τους πω το προβλημα θα γινει τιποτα η θα μου πουμε μ@λ@κιες???????Εχει μπει κανενας σε αυτη την διαδικασια?Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες!
PETROS13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 δεν είναι λογικό αυτό.δουλειά του ups είναι να κρατάει το pc ανοιχτό σε περίπτωση διακοπής ώστε να αποθηκεύσεις ότι αρχεία έχεις.βέβαια ανάλογα και με το πόσα watt είναι το σύνολο των κομματιών που έχεις συνδέσει στο ups.,αλλά και πάλι η επανεκκίνηση???? μοιάζει με δυσλειτουργεία του ups...
murcielago580 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Οπως ειπα και στην αρχη δεν το κανει συνεχεια και πανω του εχω συνδεσει μονο την οθονη και τον πυργο,οποτε δεν τιθεται θεμα υπερφορτωσης!
PETROS13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 αν ήταν θέμα υπερφόρτωσης νομίζω δεν θα έκανε επανεκκίνηση αλλά θα έκλεινε μια και καλή..
HuskerDu Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δεν είναι καθόλου λογικό, είναι παράλογο (γιατί όντως ακυρώνει την ύπαρξη του UPS) και ανεπίτρεπτο για εταιρεία που διαφημίζει ως καλά και αξιόπιστα τα προϊόντα της. Τα γράφω αυτά γιατί το ίδιο παθαίνω κι εγώ με ένα MGE Ellipse Premium 800 (κι άλλοι με UPS της ίδιας μάρκας). Exo to idio sta 1200W kai pote os tora den eixa tetio provlima, alloste aftos einai kai rolos tou ups...
xbyte1024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Αν ήταν θέμα υπερφότρωσεις δε θα χρειαζόταν να κοπεί το ρεύμα για να υπάρξει πρόβλημα. Πάντως εγώ με ένα TRUST που έχω συνδέσει πύργο οθόνη και modem καταλαβαίνω ότι κόπηκε το ρεύμα μόνο από τον εκνευριστικό θόρυβο ειδοποιήσεις και από τα ηχεία που δεν τα έχω επάνω. Αρά πάρε στο e-shop να δούμε τι θα σου πούνε!
NINJA_MOUSE Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ups = σύστημα αδιάλειπτης πηγής ενέργειας! οπότε ναι λογικά έχει πρόβλημα…
Diablos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Exo to idio sta 1200W kai pote os tora den eixa tetio provlima, alloste aftos einai kai rolos tou ups... Μια απ' τα ίδια.
accipio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 murcielago580, ίδιο πρόβλημα με το δικό σου έχουν κι άλλοι, όπως είπα. Δες π.χ. εδώ το πρόβλημα του μέλους Αλέξης.
admin.iekep Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 pliroforiaka exo to idio kai ego alla den moy kanei auto kai exo syndemeno pano tou H/Y me OTHONH + TILEFONIKH GRAMMH otan pesei to reuma aytomata pairnei mpros kai den svhnei o H/Y. mallon kati exei to UPS i yparxei allo problima.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.