nikosgia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 οταν μαθω την απαντηση θα σας την πω. εγω υποθετω οτι γεννησε και πεθανε στην γεννα. και έτσι ακριβώς έγινε...τον έχω ξαναδεί τον γρίφο
Sellers Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Η γιαγιά σας που έχει αλτσχάιμερ πρέπει κάθε μέρα να παίρνει 2 ειδών χάπια τα οποία είναι όμοια μεταξύ τους αλλά κάνουν διαφορετική δουλειά το καθένα. Αν δεν πάρει το ένα απο τα δύο κάποια μέρα και πάρει μόνο το ένα θα πεθάνει. Επίσης αν πάρει δυο φορές το ίδιο πάλι θα πεθάνει απο υπερβολική δόση. Γενικά η γιαγιά είναι αρκετά επίφοβη. Εσείς τώρα, που έχετε αναλάβει να δίνεται τα χάπια στην γιαγιά, είστε αρκετά μαλάκας με αποτέλεσμα να μπερδέψετε τα χάπια των τελευταίων 2 ημερών και έτσι έχετε 4 χάπια στα χέρια σας χωρίς να ξέρετε ποιο είναι ποιο και πρέπει να δώσετε στην γιαγιά τα 2 διαφορετικά για να μην τα κακαρώσει. Την αγαπάτε την γιαγιά σας. Δεν έχει τίποτα απο περιουσία οπότε δεν σας έχει γράψει κάτι. Go...
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Η γιαγιά σας που έχει αλτσχάιμερ πρέπει κάθε μέρα να παίρνει 2 ειδών χάπια τα οποία είναι όμοια μεταξύ τους αλλά κάνουν διαφορετική δουλειά το καθένα. Αν δεν πάρει το ένα απο τα δύο κάποια μέρα και πάρει μόνο το ένα θα πεθάνει. Επίσης αν πάρει δυο φορές το ίδιο πάλι θα πεθάνει απο υπερβολική δόση. Γενικά η γιαγιά είναι αρκετά επίφοβη. Εσείς τώρα, που έχετε αναλάβει να δίνεται τα χάπια στην γιαγιά, είστε αρκετά μαλάκας με αποτέλεσμα να μπερδέψετε τα χάπια των τελευταίων 2 ημερών και έτσι έχετε 4 χάπια στα χέρια σας χωρίς να ξέρετε ποιο είναι ποιο και πρέπει να δώσετε στην γιαγιά τα 2 διαφορετικά για να μην τα κακαρώσει. Την αγαπάτε την γιαγιά σας. Δεν έχει τίποτα απο περιουσία οπότε δεν σας έχει γράψει κάτι. Go... Στην τύχη τα χάπια
Sellers Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Την αγαπάτε λέμε την γιαγιά σας. Η άλλη έχει πεθάνει. Μόνο αυτή έμεινε.
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Νόμιζα ήταν παγίδα ο γρίφος.. Και η γραμμή αυτή είναι περιττή δηλαδή
Sellers Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Διαβάζουμε τι γράφουν επάνω τα χάπια. 2 ειδών χάπια τα οποία είναι όμοια μεταξύ τους... Και η γραμμή αυτή είναι περιττή δηλαδή Μπορεί κάποιος να έλεγε την σκοτώνουμε επίτηδες να πάρουμε τα φράγκα. Ως γνωστόν καλή η αγάπη αλλά αν υπάρχουν φράγκα στην μέση... Μην τα ισοπεδώσουμε όλα.
salliara Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Πετάμε τα 4 χάπια και της δίνουμε καινούρια απ' τα κουτιά.
Sellers Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δεν έχουμε άλλα. Τα φαρμακεία έχουν απεργία. Το κοντινότερο εφημερεύον είναι μιση ώρα μακριά. Η γιαγιά έχει άλλο ένα τέταρτο ζωής. 14:59 14:58 14:57
FKLDS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Τα κόβουμε στη μέση και της δίνουμε μισό από το καθένα.
salliara Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ναι, αλλά λάθος δοσολογία και ψόφος έτσι. εδιτ, άλλο κατάλαβα. άκυρο.
Sellers Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Τα κόβουμε στη μέση και της δίνουμε μισό από το καθένα. ΓΙΕΣ ΓΟΥΙ ΝΤΟΥ!!!
FKLDS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δε μου έρχεται κάτι τώρα ... μόλις βρω θα ποστάρω.
flik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 ΓΙΕΣ ΓΟΥΙ ΝΤΟΥ!!! Νομίζω οτι έχει ξαναμπεί. Είχα μια υποψία αλλά μόλις διάβασα μετά και την απάντηση ξεκαθαρίστηκε στο μυαλό μου.
nikosgia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ο αστυνόμος πήρε κλήση πρωι πρωι να πάει σε μια έπαυλη όπου κάποιος είχε δολοφονηθεί..... Περίπου 2 ώρες του πήρε να φτάσει..¨Ηταν ένα σπίτι απο αυτά που ντρέπεσαι να μπείς, κήπο τεράστιο, και όσο και να μετρούσε τα παράθυρα δεν μπορούσε να προσδιορίσει πόσα ακριβώς δωμάτια είχε...Χτύπησε το κουδούνι και του άνοιξε η οικονόμος...όπου τον οδήγησε στην Βιβλιοθήκη όπου είχε διαπραχθεί ο φόνος. Τεράστιο δωμάτιο ξύλινη επένδυση , ένα εξίσου μεγάλο γραφείο και απέναντι ακριβώς το τζάκι όπου πάνω στην πολυθρόνα που ήταν γυρισμένη προς αυτό, βρίσκοταν νεκρός ο ιδιοκτήτης της έπαυλης ο Κος Πέτρου .. "Ο θάνατος επήλθε απο χτύπημα στο κεφάλι απο αμβλύ και βαρύ αντικείμενο περίπου στις 3 τα ξημερώματα" ,είπε ο ιατροδικαστής λίγο αργότερα , διαπίστωση που του αστυνόμου του ήταν περιττή μιας και έβλεπε το σιδερενιο αγαλματίδιο μεσα στα αίματα δίπλα στην πολυθρόνα. Αυτή η πληροφορία της ώρας θανάτου τον ενδιέφερε μόνο.. Η οικονόμος είπε στον αστυνόμο ότι το προηγούμενο βράδυ γύρω στις 11 την είχε φωνάξει ο κύριος της για να της πει ότι είναι αδύνατο να πάρει άδεια το ερχόμενο σαββατκύριακο μιας και είχε οργανώσει μια δεξίωση και την χρειαζόταν..."Λυπήθηκα πολύ, προσπάθησα να τον μεταπείσω αλλά μάταια, βλέπεται ήταν μια προσωπική υπόθεση που έπρεπε να τακτοποιήσω". Και μετά τι κάνατε την ρώτησε ο αστυνόμος? " έκλεισα την πόρτα πίσω μου και γύρισα στο δωματιο μου ,λίγο πριν με πάρει ο ύπνος η ώρα θα ήταν 12.00 γιατί άκουσα να χτυπάει το μεγάλο ρολόι στο χωλ.. "Κατά την διάρκεια της νύχτας ξυπνήσατε? μήπως ακούσατε κάποιο θόρυβο, φωνές?" "Τίποτα απολύτως" απάντησε "είχα πάρει ένα ηρεμηστικό για τελευταία πάσχω απο αυπνίες και ξύπνησα το πρωί απο τις φωνές και τα χτυπήματα στην πόρτα μου, της καμαριέρα όπου και βρήκε το πτώμα" Η καμαριέρα πολύ νέα και όμορφη , αλλά συνάμα χλωμή καθόταν στην κουζίνα όταν μπήκε ο Αστυνόμος.. " Χθές το Βράδυ είχα πάρει άδεια απο τον κύριο, και κατά τις 8,00 το βράδυ ήρθε να με πάρει ο αρραβωνιαστικός μου για να φάμε έξω...αργήσαμε όμως αρκετά . Γύρισα σπίτι γύρω στις 3.45, μπήκα μέσα ,και για να πάω στην σκάλα όπου οδηγεί στο δωμάτιο μου περνάω αναγκαστικά έξω απο την βιβλιοθήκη . Είδα το τζάκι αναμένο και τα πόδια του κυρίου να εξέχουν απο την πολυθρόνα..Μάλιστα μου φάνηκε περίεργο που δεν με άκουσε η που δεν γύρισε να κοιτάξει, αλλά αυτό με βόλευε κιόλας καθότι έίχα πιεί αρκετά και δεν ήθελα να με δεί σε αυτό το χάλι, έτσι συνέχισα ..." " Ο κύριος σας έπασχε απο τίποτα? μήπως έπερνε κανά ηρεμηστικό?" " Αν και κοντά στα 75 ο κύριος ήταν απόλυτα υγιής, μόνο κάτι μικροπροβλήματα είχε με το στομάχι, ηρεμηστικό απο οτι ξέρω δεν είχε πάρει ποτέ" απάντησε εκείνη. " Εσείς ανακαλύψατε το πτώμα" " Ναι έχω την συνήθεια να σηκώνομαι αρκετά πρωι, και αυτή η συνήθεια δεν θα μπορούσε να αλλάξει με 2-3 ποτηράκια παραπάνω κρασί. Κατέβηκα κάτω να πάω στην κουζίνα θα ταν περίπου 6,45 , όταν περνώντας απο την βιβλιοθήκη είδα ακριβως στην ίδια στάση τον κύριο. Του είπα πλησιάζοντας στην πόρτα αν επιθυμεί τίποτα δεν απάντησε ...Μπήκα μέσα Πλησίασα πιο κοντά και λίγο πλάγια για να μπορέσω να δω αν κοιμάται....και τα υπόλοιπα τα ξέρετε είπε ξεσπώντας σε λυγμούς..." "Υποπτεύστε κανέναν?" " Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αλλά ο μόνος που είχε κίνητρο ήταν ο οδηγός του ,δεν τα πηγαίναν καλά και ήταν θέμα χρόνου να βρεί αντικαταστάτη" Αργότερα ο αστυνόμος μιλούσε με τον οδηγο: "Αυτά που σας είπε η καμαριέρα δεν στέκουν και καλά θα κάνατε να εξετάζατε λίγο το παρελθόν της όλοι ξέρουν ότι είχε μπλέξει με ναρκωτικά και οι αντρικές της παρέες ήταν όλοι τους "φρούτα"....Έγω όντως δεν τα πήγαινα καλά με τον κύριο 7 χρόνια στην υπηρεσία του και ούτε μια αύξηση δεν μου είχε κάνει...αλλά οχι και να κάνω φόνο...έλεος τρία παιδιά έχω" " Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες ζωντανό τον κύριο σου?" ρώτησε ο αστυνόμος.... " Θα ήταν κατά τις 11,30 όταν άκουσα φωνές απο την βιβλιοθήκη , και πλησιάζοντας είδα την οικονόμο να χτυπάει δυνατά πίσω της την πόρτα και να τρέχει στο δωματιο της. Ήταν έξαλη..Πήγα να φύγω όταν άνοιξε η πόρτα και βγήκε ο κύριος...Με είδε και μου είπε να πάω να πω στον κηπουρό να του φέρει και άλλα ξύλα για το τζάκι....Έκανε όντως πολυ κρύο χθές το βράδυ...Πήγα τον βρήκα και μου είπε ότι θα το τακτοποιήσει ο ίδιος..." "Ϋστερα τι έγινε ?" " Τίποτα γύρισα στο δωμάτιο μου ...Κατά τις 2 η ώρα άκουσα φωνές, βλέπετε το δωμάτιο μου είναι κάπως κοντά στην βιβλιοθήκη, την φωνή του κυρίου την διέκρινα αμέσως, η άλλη φωνή μάλλον ήταν του αδελφού του...για καμνα μισάωρο καβγάδιζαν και ύστερα δεν άκουγα απολύτως τίποτα, μάλλον θα έφυγε σκέφτηκα " " Δεν ξαναβγήκατε απο το δωματιο σας μέχρι το πρωί?" " Όχι μετά απο λίγο με πήρε ο ύπνος" Μισή ώρα αργότερα μιλούσε με τον κηπουρό..... "Χθές και ενώ καθόμουν και μάζευα κάτι τελευταία κλαδια που είχαν μείνει στο κήπο ....έρχεται ο οδηγός και μου είπε να πάω μερικά ξύλα στον κύριο...Πράγματι σε λίγα λεπτά του τα χα πάει, μου είπε μάλιστα οτι επειδή σκόπευε να καθήσει μέχρι αργά στην βιβλιοθήκη ίσως με ξαναχρειαζόταν..." " Μήπως σου ανάφερε η άκουσες ότι επρόκειτο να έρθει ο αδελφός του?" "Όχι , απλά τον έβλεπα τόσο νυσταγμένο που ήμουν σίγουρος ότι με το που θα κλεινα την πόρτα πίσω μου θα πεφτε ξερός για ύπνο" " Φωνές αργά το βράδυ άκουσες?" "Οχι αλλά θα ταν 2 παρά η ΄ωρα κάτι τέτοιο όταν απο την πίσω πλευρά της έπαυλης που είναι το σπίτι μου ,μπήκε το αμάξι του αδελφού του, όπως σας είπα φωνές δεν άκουσα γιατί όντως είναι μεγάλη η απόσταση" "Σε ξαναφώναξε ο κύριος σου στην διάρκεια της νύχτας?" "Όχι το μόνο που μπορώ να σας πω είναι οτι μου φάνηκε πολύ περίεργο για τον κύριο να καθήσει τόσο αργά, και μάλιστα να δέχεται και επισκέψεις, περνώντας μάλιστα απο το δωμάτιο του απο την έξω πλευρά του κήπου φαινόταν το τζάκι να καίει αλλά το τζάμι ηταν θολό, το σκούπισα λιγάκι αλλά το μόνο που είδα ήταν την πλάτη της πολυθρόνας " " Θυμάσαι την ώρα? Δεν είδες κανέναν άλλο μέσα?" " Οχι κανέναν απολύτως πρέπει να ταν μετα τις 2,30 αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά , ο αδελφός του πάντως είχε φύγει είδα το αμάξι να φέυγει " Ο αδελφός του θύματος μικρότερος καμια δεκαετία ήταν ράκος και με το ζόρι έβγαιναν οι λέξεις: " Δεν το περίμενα ποτέ αυτό , ο αδελφός μου δεν είχε εχθρούς....ήρθα ναι χθές αργά κατα τις 2 για να συζητήσουμε για μια κληρονομιά, διαφωνούσαμε πάντα γι αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα." "Συνήθιζε ο αδελφός σας να ξενυχτάει?" " Όχι και ομολογώ οτι ήταν παράξενο που με κάλεσε τέτοια ώρα, και σημειωτέον φαινόταν πολύ νυσταγμένος μεχρι που φυσικά "άναψε" η κουβέντα" " Παρατηρήσατε τίποτα ύποπτο στο σπίτι η στο κήπο ερχόμενος και φεύγοντας?" " Εκτός απο τον κηπουρό που συνηθίζει να τριγυρνάει και να το παίζει φύλακας, μου έκανε εντύπωση που δεν είδα την οικονόμο , η κάποιον τέλος πάντων απο το προσωπικό ...Ο ίδιος ο αδελφός μου μου άνοιξε... Όταν τελείωσαν με τις ανακρίσεις ο υπαστυνόμος του είπε... "Αστυνόμε μου φαίνεται οτι έχει πολύ δρόμο η υπόθεση και θα μας φάει το περα δώθε..." "Φίλε μου, δεν θα υποστούμε τέτοια ταλαιπωρία γιατί κάποιος δεν μας τα λέει καλά....ετοιμάσου για περαιτέρω ανάκριση στα κεντρικά......" Ποιον εννοεί ο Αστυνόμος και γιατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα