Προς το περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικες ταινίες

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου τη δίνουν οι γλυκές οικογενειακές Χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Ίσως γι'αυτό μου άρεσε πολύ το Bad Santa που είναι η πλήρης απομυθοποίηση του καλοσυνάτου τύπου με την κόκκινη στολή.

Δημοσ.

Mα η ταινια ξεκινα με τη γεννηση, ασχετα αν καταληγει στο αλλο. :P

Δες τα πρωτα δεκα λεπτα και αφησε την υπολοιπη για το πασχα...:mrgreen:

... αν και κατι μου λεει οτι αν την ξεκινησεις δε θα τη σταματησεις ;)

Δημοσ.

Εγω σου προτεινω τον charlie και το εργοστασιο σοκολατας.Πριν κατι μερες το ειδα και εγινε μια απο τις αγαπημενες ταινιες μου.Δεν ειναι χριστουγεννιατικο αλλα εχει λιγο χριστουγεννιατικο πνευμα.

Δημοσ.

μια από τις αγαπημένες μου για Χριστούγεννα πέρα από την κλασική "Home Alone" είναι η ταινία "Serendipity" με Kate Beckinsale - John Cusack. πολύ γλυκιά ταινία να μην την χάσεις με τίποτα.

επίσης πολύ καλή το "Love Actually" δεν είμαι σίγουρος αν εχει κάτι Χριστουγεννιάτικο αλλά νομίζω πως είχε - πάει καιρός που την είχα δει.

Δημοσ.
Εγω σου προτεινω τον charlie και το εργοστασιο σοκολατας.Πριν κατι μερες το ειδα και εγινε μια απο τις αγαπημενες ταινιες μου.Δεν ειναι χριστουγεννιατικο αλλα εχει λιγο χριστουγεννιατικο πνευμα.

Πόσο Χρονών είσαι...

Μου τη δίνουν οι γλυκές οικογενειακές Χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Ίσως γι'αυτό μου άρεσε πολύ το Bad Santa που είναι η πλήρης απομυθοποίηση του καλοσυνάτου τύπου με την κόκκινη στολή.

Και απο δώ μία απο τα ίδια...Ευτυχώς που κόψανε να βάζουνε τέτοιες ταινίες στην TV.

Δημοσ.

Αρκετά καλή (και όχι ιδιαίτερα γλυκανάλατη, εκτός από το συγκινητικό τέλος) είναι "Πέτρα του σκανδάλου" (The Family Stone) που παίζεται αυτές τις μέρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...