Προς το περιεχόμενο

Ut2007

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και πόσα κομμάτια έχει;;;;:P

αρκετούτσικα μπορώ να πω,τ παιχνίδι πας τ βλέπεις στο ράφι,πέρνεις τ άδειο κουτί(λες κ είσαι σ βίντεο κλαμπ) περιμένεις στην ουρά,πας στο ταμείο κ δίνεις τ πακέτο,ξεκλειδώνουν από τ ράφια τους εκέι(έχουν κ τν αποθηκάρα πάνω),κ στο δίνουν..Σίγουρα έχουν φέρει αρκετά,γιατί τν σπέσιαλ έκδοση μαζί με τν κανονική τν είχαν σε κάθε ράφι 10 φορές,εεε 7 ράφια ήταν γεμάτα από τ πόσα....B)...χαααρραα εεε

:eek: Πσιλομακρυά πέφτει .

εεε λίγο μωρέ,εγώ είμαι 10λεπτά περπάτημα!:-)..σεις λιγο πιο πολύ ώρα θα περπατήσετε..

Στην Αγγλία όπου σπουδάζει ο Xtrm. :P

κτ ξέρει,να τν ακούτε;)

Game? Πού είναι αυτό το μαγαζί;

αλυσίδα καταστημάτων στην αγγλία με ηλεκτρονικά παιχνίδια κ κονσόλες. http://www.game.co.uk/

E oxi :shock: POIOS NA TOU RIKSW!? GYNAIKA TO DIKANO!!

>_>

ρίχνε εσυ κ όποιον πάρει ο χάρος..:lol:

Δημοσ.

Λοιπόν, ούτε σήμερα βλέπουμε άσπρη μέρα στα ελληνικά καταστήματα. Κάποιος έκανε χοντρή πατάτα στην αντιπροσωπεία και δεν έγινε διανομή. Όλοι είπαν "από βδομάδα" , "ελπίζω από Δευτέρα" κτλ. Επειδή είδα ένα κλίμα αβεβαιώτητας, λέτε να παραγγείλω από Play για να το έχω Τρίτη - Τετάρτη; Θα βρίσκεται Δευτέρα στα καταστήματα ή όχι; Έχετε καμία πληροφόρηση "εκ των έσω";

Δημοσ.

thimame mia mera hmoun sto cosmodata kai erxete enas polhths kai rotaei kapoion allon an exoun ena sigekrimeno proion. Oxi apantaei o deyteros, den to fernoume. Ton blepo girnaei piso ston peltah, ton akolouthao kai go. Molis ftanei tou leei:

Apo deytera :D :D

Ante kalh anamonh guys :D

Δημοσ.

Λοιπόν ξαναπήρα Πλαίσιο και μου είπαν ότι δεν το παρέλαβαν καθόλου στις αποθήκες και το περιμένουν "από Δευτέρα". Ακόμα και τότε να το πάρουν, στα καταστήματα θα βρίσκεται από Τρίτη, αλλά κανείς δε γνωρίζει σίγουρα.

Έφυγε ήδη παραγγελία στο play.com για δύο αντίτυπα. Με λίγη καλή τύχη, Τρίτη θα το έχω.

Υ.Γ. Το μετάνιωσα που δε "μυρίστηκα" το κλίμα, ώστε να το είχα παραγγείλει από χθες. Θα είχε φύγει τώρα η παραγγελία (ΣΚ θα έμενε στα ταχυδρομεία) και Δευτέρα θα ερχόταν... Επειδή δεν έχω ξαναπαραγγείλει από play.com, πώς έρχεται ο φάκελος; Στον στέλνουν σπίτι ή σου αφήνει χαρτί ο ταχυδρόμος και πας και παραλαμβάνεις από το ταχυδρομείο;

Δημοσ.

τριτη ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ απο play.

ουτε αγγλια ερχεται τοσο γρηγορα, ποσο μαλλον με τα ελτα.

Δημοσ.

μόλις έφυγε κ από μένα.. φαντάζομαι μέχρι τέλος εβδομάδας... θα έχω καλό επόμενο σ/κ ιχιχιχχι

ετοιμαστείτε να οργανωθούμε! εοεοεοεο

Δημοσ.
Λοιπόν ξαναπήρα Πλαίσιο και μου είπαν ότι δεν το παρέλαβαν καθόλου στις αποθήκες και το περιμένουν "από Δευτέρα". Ακόμα και τότε να το πάρουν, στα καταστήματα θα βρίσκεται από Τρίτη, αλλά κανείς δε γνωρίζει σίγουρα.

Έφυγε ήδη παραγγελία στο play.com για δύο αντίτυπα. Με λίγη καλή τύχη, Τρίτη θα το έχω.

Υ.Γ. Το μετάνιωσα που δε "μυρίστηκα" το κλίμα, ώστε να το είχα παραγγείλει από χθες. Θα είχε φύγει τώρα η παραγγελία (ΣΚ θα έμενε στα ταχυδρομεία) και Δευτέρα θα ερχόταν... Επειδή δεν έχω ξαναπαραγγείλει από play.com, πώς έρχεται ο φάκελος; Στον στέλνουν σπίτι ή σου αφήνει χαρτί ο ταχυδρόμος και πας και παραλαμβάνεις από το ταχυδρομείο;

Last time από play.com έκανε 15 μέρες να έρθει το game(splinter cell το 3 της σειράς νομίζω)Το αφήνει ο ταχυδρόμος χύμα κάτω στο γραμματοκιβώτιο το πακετάκι κ ελπίζεις να μην στο φαει κάνα τζιμάνι.Καλύτερα να αλλάξεις την διεύθυνση κ να βάλεις μια απο μαγαζί κάποιου γνωστού ετσι ώστε να το αφήσει ο ταχυδρόμος σε κάποιον.Ίσως πάλι να έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε.Δεν είμαι σίγουρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...