giorgos147 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μου έστειλε η paysafe ένα e-mail με 4,50 ευρώ για το παιχνίδι "mystic island"? Κάπως έτσι. Θέλει κανένας τους κωδικούς; Και μένα μου έστειλε. Όποιος τον θέλει, PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Χαρίζω τα εξής δύο cds: 1) Porcupine Tree - Deadwing 2) Psychotic Waltz - A Social Grace Σημειώσεις: α) (1) pm για λεπτομέρειες. β) Το (2) είναι cd (original) από εκείνα που έδινε το Metal Hammer τω καιρώ εκείνο γ) Τα cds είναι σε άριστη κατάσταση. Τα άκουσα μια δυο φορές για να σιγουρευτώ αν μου αρέσουν ή όχι και μετά μπήκαν στις συσκευασίες τους. δ) Επειδή στην παρούσα χρονική περίοδο, μπορώ να τα χαρίσω μόνο με ταχυδρομική αποστολή στον μελλοντικό κάτοχο, θα προτιμούσα ένας ενδιαφερόμενος να έπαιρνε και τα δύο cds. Αν δεν του αρέσει το ένα από τα δύο, ας το δώσει με τη σειρά του. Τα έξοδα αποστολής είναι δικά μου. ε) Όπως πάντα, πρώτα post εδώ για εκδήλωση ενδιαφέροντος και μετά pm για λεπτομέρειες. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2011 από wizzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Έχω 6 DIMMs 64 ΜΒ/PC100 και PC133, διαφόρων κατασκευαστών (Infineon, M.tec, Siemens, 2 x no-name ιαπωνέζικες, 1 x no-name αμερικάνικη). Αν κάποιος ενδιαφέρεται, παραλαβή από Καλλιθέα (Αττικής)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 τελεικα για το vhf θα το παραλαβει ο aristos98 γιατι ο keinB δεν απαντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Χαρίζονται τα παρακάτω από SΟΝΥ VAIO VGN-S2HP (λεπτομέριες και φωτογραφίες στην αγγελία πώλησης που απέσυρα): 1.Η ψύκτρα του CPU. To ίδιο το CPU (Celeron M 1.3 GHz) το κρατάω γιατί έχω ένα λαπτόπ που του κάνει αν χαλάσει ο δικός του). 2. Micro SO-DIMM RAM DDR1 512mb. Προσοχή: δεν είναι κανονικό SODIMM 200 pin αλλά 186 pin χωρίς σχισμή, ειδική για τo VAIO VGN-S2HP 13,3' και για άλλα VAIO. 3. GPU ATI Mobility Radeon 9200 κομπλέ με την ψύκτρα της και τον ανεμιστήρα της. Είναι αχρησιμοποίητη. 40 ευρώ μου κόστiσε απο Hong Kong. Δεν είναι κάρτα αλλά τσίπ. Aυτά τα μπιλάκια από κάτω είναι καλάι. Για να τοποθετηθεί χρειάζεται είτε θερμοπίστολο είτε ειδική λάμπα και προφανώς τα αντίστοιχα σημεία πάνω στη μητρική. Δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά για να γίνει και χρειάζεται κάποιον αρκετά καλό στις κολλήσεις και στα ηλεκτρονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Κωδικός έκπτωσης 10 ευρώ για αγορές μέχρι 25/12 από το travelplanet24.com. Για το ταξίδι που ετοιμάζετε τελευταία στιγμή! Ο πρώτος που θα ποστάρει εδώ τον πήρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά το VHF δόθηκε, αν οχι δηλώνω ενδιαφέρων μολις τωρα παραλαβαι ο νικος το vhf !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos98 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ τον φίλο Δημήτρη για το VHF.Άψογος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Έχω 6 DIMMs 64 ΜΒ/PC100 και PC133, διαφόρων κατασκευαστών (Infineon, M.tec, Siemens, 2 x no-name ιαπωνέζικες, 1 x no-name αμερικάνικη). Αν κάποιος ενδιαφέρεται, παραλαβή από Καλλιθέα (Αττικής)! Οι μνημούλες εδώθησαν! Καλοδούλευτες και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Χριστουγεννιάτικη εκκαθάριση: Βιβλία: 1)W. Stallings: Computer Organization and Architecture 2nd Edition (Αγγλικό) 2)A.P. Stephenson & D.J. Stephenson: Συστήματα αρχειοθέτησης και βάσεις δεδομένων στον Amstrad (Ελληνικό) 3)Αναστασάτος-Αναστασίου-Γαγαλής-Κομισόπουλος: Μαθηματικά ΙΙ Τόμος Α: Συναρτήσεις πολλών μεταβλητών 4)Αναστασάτος-Αναστασίου-Γαγαλής-Κομισόπουλος: Μαθηματικά ΙΙ Τόμος Β: Διαφορικές εξισώσεις 5)Το σχολικό βιβλίο της Γ Λυκείου Μαθηματικά Κατεύθυνσης που είχαμε το 2002, δεν ξερω αν έχει αλλάξει. Όλα σε άριστη κατάσταση εκτός από το 2 που έχει λίγο φαγωμένο εξώφυλλο. Παραλαβή απο Νίκαια/Πειραιά/Αιγάλεω κλπ Περιμένω το σχόλιο γνωστού συμφορουμίτη για τα πρώτα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 το 2 έχει λίγο φαγωμένο εξώφυλλο. ...έπιασες δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archsatan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Χαρίζονται τα παρακάτω από SΟΝΥ VAIO VGN-S2HP (λεπτομέριες και φωτογραφίες στην αγγελία πώλησης που απέσυρα): 1.Η ψύκτρα του CPU. To ίδιο το CPU (Celeron M 1.3 GHz) το κρατάω γιατί έχω ένα λαπτόπ που του κάνει αν χαλάσει ο δικός του). 2. Micro SO-DIMM RAM DDR1 512mb. Προσοχή: δεν είναι κανονικό SODIMM 200 pin αλλά 186 pin χωρίς σχισμή, ειδική για τo VAIO VGN-S2HP 13,3' και για άλλα VAIO. 3. GPU ATI Mobility Radeon 9200 κομπλέ με την ψύκτρα της και τον ανεμιστήρα της. Είναι αχρησιμοποίητη. 40 ευρώ μου κόστiσε απο Hong Kong. Δεν είναι κάρτα αλλά τσίπ. Aυτά τα μπιλάκια από κάτω είναι καλάι. Για να τοποθετηθεί χρειάζεται είτε θερμοπίστολο είτε ειδική λάμπα και προφανώς τα αντίστοιχα σημεία πάνω στη μητρική. Δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά για να γίνει και χρειάζεται κάποιον αρκετά καλό στις κολλήσεις και στα ηλεκτρονικά. Αν είσαι Αθήνα ενδιαφέρομαι για την GPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται 1. Walkman Sony (κασέτα/radio). Ακουστικά δεν υπάρχουν. - Για νεκρόφιλους/συλλέκτες. 2. Αφίσα (90x60 cm) "Ayrton Senna" επί εποχής Williams - Αμαρτία να πετάξω τον μακαρίτη. Κάπου πρέπει να έχω και αυτά τα πάνω-κάτω πλαστικά για να κρεμιέται η αφίσα. 3. Πινακας ανακοινώσεων φελλού με τσόχα (πανάρχαιος, δεν το χρησιμοποίησα ποτέ δε μου γέμισε ποτέ το μάτι) 4 - Πληκτρολόγιο παλιό, PS/2 - Compaq 5 - Δύο IDE HD 20GB. Ο WD αν θυμάμαι καλά έχει πρόβλημα (πρέπει να παίζει μόνο slave). Ο Seagate έχει βγει πρόσφατα από xbox αλλά δε θυμάμαι αν είναι ξεκλείδωτος - αλλιώς πρέπει να ξαναπεί στο xbox και να ξεκλειδωθεί και βαριέεεεεεμαι να ανοίγω πάλι το xbox - αν κάποιος "σώζεται" και δε μπορεί να το ρισκάρει να τον πάρει κλειδωμένο ας μου πει μπας και προκάμω και το τσεκάρω. 6 - Σασί από κουτί ΗΥ για όποιον θέλει να το σφάξει για καμιά κατασκευή 7 - Αρχαία οπτικά μέσα CD-Rom : 40x CD-Rom : 52x DVD-ROM : 16/48x CD-RW : 16/10/32x Εσωτερικό FDD 1.44 8 - Και μιας και είδα τα CD από περιοδικά παρακάτω να προσθέσω δύο αρχαία CD που βρήκα παραχωμένα σε συρτάρι τις προάλλες Δίφωνο 29 - Άλκηστις Πρωτοψάλτη Δίφωνο 60 - Άκης Πάνου Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2011 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Χαρίζω τα εξής δύο cds: 1) Porcupine Tree - Deadwing 2) Psychotic Waltz - A Social Grace Σημειώσεις: α) (1) pm για λεπτομέρειες. β) Το (2) είναι cd (original) από εκείνα που έδινε το Metal Hammer τω καιρώ εκείνο γ) Τα cds είναι σε άριστη κατάσταση. Τα άκουσα μια δυο φορές για να σιγουρευτώ αν μου αρέσουν ή όχι και μετά μπήκαν στις συσκευασίες τους. δ) Επειδή στην παρούσα χρονική περίοδο, μπορώ να τα χαρίσω μόνο με ταχυδρομική αποστολή στον μελλοντικό κάτοχο, θα προτιμούσα ένας ενδιαφερόμενος να έπαιρνε και τα δύο cds. Αν δεν του αρέσει το ένα από τα δύο, ας το δώσει με τη σειρά του. Τα έξοδα αποστολής είναι δικά μου. ε) Όπως πάντα, πρώτα post εδώ για εκδήλωση ενδιαφέροντος και μετά pm για λεπτομέρειες. Τα cds δόθηκαν σε άλλο forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_alfa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 με ενδιαφερουν αυτα 5 - Δύο IDE HD 20GB. Ο WD αν θυμάμαι καλά έχει πρόβλημα (πρέπει να παίζει μόνο slave 7 - Αρχαία οπτικά μέσα CD-Rom : 40x CD-Rom : 52x DVD-ROM : 16/48x CD-RW : 16/10/32x Εσωτερικό FDD 1.44 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις