Damachi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Θα φανε και τα artifact weapons ; τσαμπα το χρονο να μαζευεις power ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Θα αφήσουν τουλάχιστον τα appearances να γίνονται transmog; Paladin χωρίς Ashbringer δεν λέει για μένα πλέον. Επίσης θα κάνουν και τα υπόλοιπα legendary transmogrifiable ή θα αγήσουν μόνο τα Warglaives του Illidan; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Στο αγαλμα(και γενικα) η sylvanas ειναι με μπλε χρωμα δερματος,στο cgi με λευκοκιτρινο,δεν ξερω γιατι την κανανε ετσι(στο cgi εννοω). Τι στο διαολο πουδρα εβαλε πριν το cgi? makeup ;;; δηλαδη ολο τον καιρο πριν βγει το Cataclysm, δεν υπηρχαν αλλα παιχνιδια για να παιξει o κοσμος στο PC? θα μας τρελανεις Fulgore συμφωνω οτι το mmorpg ως ειδος εχει κορεσθει, παλιωσει και παραγκωνισθει. αλλα ομως και οι αναγκες του παικτη, ειδικα του νεαρου, εχουν αλλαξει. δεν θα κατσει να περασει ατελειωτες ωρες στο να φαρμαρει για να ανεβασει το gear του. θελει κατι γρηγορο, ευκολο,να διασκεδασει χωρις να προσπαθησει πολυ. γιαυτο πχ το moba ειδος κανει θραυση τωρα. το WOW χανει κοσμο και γιατι ο κοσμος εχει κουρασθει, αλλα και γιατι εχουν αλλαξει οι καιροι και οι συνηθεις των παικτων. ναι μεν υπαρχουν και περισσοτερες επιλογες για παιχνιδια πλεον χαρη στο Steam, αλλα αυτο περισσοτερο ικανοποιει την αναγκη για ποικιλια στα παιχνιδια, παρα την δημιουργει. η Blizzard το μονο που μπορει να κανει τωρα ειναι να πειραματιζεται με διαφορετικους τροπους gameplay ωστε να μην βαρεθει τελειως το core player base του παιχνιδιου της και χασει και αυτο. και καλα κανει. αν το νεο exp προσπαθησει να σπασει το καλουπι των προηγουμενων exp με το να ειναι περισσοτερο pvp παρα pve, δεν βλεπω που ειναι το κακο me αυτο. καλοδεχουμενο ειναι. επισης αν γινει καποια στιγμη δωρεαν το WOW, αυτο θα ενισχυσει την βιωσιμοτητα του για πολλα χρονια ακομη. δεν θα το σκοτωσει πιο γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Ήταν το Legion από τα καλύτερα xpack; Ακόμα έχω την Collector's Edition κλειστή εδώ πάνω στο γραφείο μου -.-" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Για εμένα η μεγαλύτερη ανακοίνωση ηταν οι vanilla servers που ξέρω πολύ κόσμο απο εμάς τους παλιούς που θα παίξουμε απο φίλους , γνωστούς κτλπ , οσο αφορά το expansion δεν με χάλασε ιδιαίτερα αντίθετα χάρηκα γιατι οκ αρκετά με τα bosses συγκεκριμένα καθε φορά σκοτώνουμε το ενα και το αλλο καλύτερα να ειναι πιο πολύ το παιχνίδι πλεον horde vs alliance και γιατι οχι να το γυρίσουν και περισσότερο στο pvp , σκοπός ειναι να δούμε διαφορετικά πλέον πράγματα στο wow διαφωνω οριζοντιως,καθετως,πλαγιως,διαγωνιως. θεωρω πως περισσοτερο ικανοποιουν την επιθυμια λιγων για νοσταλγικες στιγμες του παρελθοντος . με τους vanilla servers η bliz ρισκαρει βασικα. αλλο το ξεκινημα τοτε, που ηταν κατι καινουριο και ολοι ηταν ενθουσιασμενοι και αλλο τωρα. δεν προκειται να μπαινει καποιος να παιζει ωρες Alterac Valley η Raids πια. εχει εξελιχθει το game και διαφορετικο πραγμα σιγουρα δεν ειναι η επιστροφη στο παρελθον και η οπισθοδρομηση. προσωπικα θα μπω λιγο για να θυμηθω τα παλια , οχι πως θα με κρατησει το old content και πολυ. Ειναι σαν να επιστρεφεις στην πρωτη σου γκομενα, η οποια παρεμεινε ανεγγιχτη απο τον χρονο . οκ αυτο ακουγεται καπως περιεργα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Ήταν το Legion από τα καλύτερα xpack; Ακόμα έχω την Collector's Edition κλειστή εδώ πάνω στο γραφείο μου -.-" Ναι οι περισσοτεροι συμφωνουν σ'αυτην την αποψη. Και εγω. Για την ακριβεια, ειναι το καλυτερο για τους casuals που θελουν να κανουν λιγο απο ολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Ήταν το Legion από τα καλύτερα xpack; Ακόμα έχω την Collector's Edition κλειστή εδώ πάνω στο γραφείο μου -.-" Φυσικά και ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Ήταν το Legion από τα καλύτερα xpack; Ακόμα έχω την Collector's Edition κλειστή εδώ πάνω στο γραφείο μου -.-" Μετα το World Of Warcraft και το Wrath είναι το επόμενο ..... ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Ε ρε την τρέλα μου μέσα. 1 xpack είπα δεν έχω χρόνο δεν πειράζει FML.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 ;;; δηλαδη ολο τον καιρο πριν βγει το Cataclysm, δεν υπηρχαν αλλα παιχνιδια για να παιξει o κοσμος στο PC? θα μας τρελανεις Fulgore Ριξε μια ματια στην ποικιλια ποιοτικων τιτλων που υπηρχαν μεχρι το 2010 στο pc,και ριξε μια ματια και σε αυτους που βγηκαν μετα το 2011/12 μεχρι σημερα. Ειδικα σε αυτη την γενια απο το 2013 μεχρι σημερα το pc εχει τρελη ανθιση απο πλευρας κυκλοφοριας τιτλων,οχι μονο της Microsoft που πλεον θα βγαινουν στο pc κανονικα αλλα και οι περισσοτερες Ιαπωνικες εταιρειες στηριζουν παρα πολυ το pc. Επιτελους εχουμε οτι ραλακι κυκλοφορει στο pc,οπως και οτι fighting παιχνιδι υπαρχει και στο pc τι συγκρινεις τωρα. Πανε οι εποχες που ο κοσμος εστηνε υπολογιστες για να παιζει μονο Wow . Το legion παντως οντως απο τον περισσοτερο κοσμο θεωρειται απο τα καλυτερα expansion που εχουν βγει για το Wow,παρολο που βεβαια και αυτο εχει τα μειονεκτηματα του. Απο πλευρας lore/ιστοριας,υποστηριξης και ποικιλιας ειναι κορυφαιο. Το token κλασσικα στα υψη http://wowtokenprices.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα, αν ξεκινησω το γκειμ μετα απο το δωρεαν χρονο μετα πως κινουμαι τι πρεπει να αγορασω συνδρομη/εχπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Το token κλασσικα στα υψη http://wowtokenprices.com/ Σχετικο ειναι αυτο. Αν παιξεις "κανονικα" με την εννοια πως κανεις τα raids σου, τα m+ σου, WQ που και που εδω και εκει, μια χαρα βγαινει το token. Εχω παιξει συνολικα περιπου 9 μηνες στο Legion και ολα ηταν με token, τσαμπα δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ριξε μια ματια στην ποικιλια ποιοτικων τιτλων που υπηρχαν μεχρι το 2010 στο pc, για να δουμε. η τοπ 20αδα του Μetacritic για το 2010: ομοιως για 2012: εχεις δικιο. δεν υπηρχε τιποτα αλλο να παιξουμε το 2010. απορω γιατι ειχαμε καν PC και καναμε upgrades, μεχρι να ερθει το 2012. Ειδικα σε αυτη την γενια απο το 2013 μεχρι σημερα το pc εχει τρελη ανθιση απο πλευρας κυκλοφοριας τιτλων,οχι μονο της Microsoft που πλεον θα βγαινουν στο pc κανονικα αλλα και οι περισσοτερες Ιαπωνικες εταιρειες στηριζουν παρα πολυ το pc. Επιτελους εχουμε οτι ραλακι κυκλοφορει στο pc,οπως και οτι fighting παιχνιδι υπαρχει και στο pc τι συγκρινεις τωρα. μα δεν διαφωνω οτι δεν υπαρχει ανθηση στην ποικιλια τιτλων τα τελευταια χρονια. αλλα αυτο δεν σημαινει αυτοματως οτι ολοι παρατησανε το WOW για να παιξουν αλλα παιχνιδια επειδη υπαρχουν πλεον περισσοτερα παιχνιδια. οχι οτι δεν συνεβαλε αυτο, αλλα δεν ειναι και τοσο σημαντικος λογος οσο νομιζεις. προσεξε. ναι μεν εχουμε περισσοτερους τιτλους, αλλα εσυ ο ιδιος εχει πει πολλες φορες, και εχεις δικιο εδω, οτι καποιοι συγκεκριμενοι τιτλοι πουλανε περισσοτερο στις κονσολες απο οτι στα PC. πχ τα BEU που αναφερεις, δεν πουλανε τοσο πολυ στο PC. εδω η WB σταματησε να υποστηριζει την εκδοση του MKX λογω τoυ χαμηλοτερου αριθμου πωλησεων σε σχεση με τις κονσολες. ποσοι τελικα φυγανε απο το WOW για να παιξουν BEU στο PC? πολλα και καλα παιχνιδια ανεκαθεν υπηρχαν. αλλα οι συνηθειες και οι αναγκες των παικτων αλλαζουν με το καιρο. οπως και η ιδια η βιομηχανια. πχ ειχαμε την ανοδο της e-sports σκηνης. πιο δραματικο impact ειχαν τα LOL/DOTA2/CSGO στη δημοτικοτητα του WOW, παρα τα ραλακια που βγαινανε αποκλειστικα στις κονσολες προηγουμενως. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2017 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 εχεις δικιο. οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V-a-c Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Έβαλε μυαλό η Blizzard επιτέλους, τόσα χρόνια παρακαλούσαμε για Vanilla/TBC servers. Ώρα να ξαναζήσουμε glory days Είπαν και για TBC servers ότι θα βγάλουν , δεν διάβασα κάτι τέτοιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις