Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω παντως Paladin θα εφτιαχνα ακομα και τωρα αν ξεκιναγα απο την αρχη.Αυτη η δυνατοτητα να παιξεις ειτε tank ειτε dps ειτε tank ειναι μοναδικη και ετσι δεν βαριεσαι και ποτε τον χαρακτηρα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εισαι του pvp η pve?

Μολις το ξεκινησα το WoW οποτε να σου πω την αληθεια δεν ξερω, ειμαι λιγο στα χαμμενα. Προσωπικα κλινω λιγο προς το pve.

Ο Paladin μπορεί να παίξει ως tank/healer/dps.

Ο Warrior μπορεί να παίξει ως tank/dps.

Εγώ θα σου πρότεινα να φτιάξεις και τα 2 classes, να παίξεις λίγο και να δεις τι σου αρέσει περισσότερο. Ότι και να σου πούμε εμείς (εκτός από τα βασικά), δεν έχει νόημα. Σημασία έχει τι αρέσει σε σένα. 

Nαι φιλε μου αυτο κανω. Εφτιαξα και τους 2 characters θα τους παιξω μεχρι τα 20lv που ειναι free και μολις ενεργοποιησω το game θα αποφασισω ποιον θα παιξω.

Αν θες ευέλικτο class, δοκίμασε druid, τα κάνει όλα (tank-heal-dps-melee-range) και τα κάνει και καλά.

Αλλιώς θα σου έλεγα Warrior, μου φαίνεται πιο fun class, argh-ough-βουρ στο πατσά --ξύλοοο.

Τον pala δεν τον συμπάθησα ποτέ, χωρίς να τον κάνει αυτό κακό class φυσικά.

• Like 1

Μολις το ξεκινησα το WoW οποτε να σου πω την αληθεια δεν ξερω, ειμαι λιγο στα χαμμενα. Προσωπικα κλινω λιγο προς το pve.

Nαι φιλε μου αυτο κανω. Εφτιαξα και τους 2 characters θα τους παιξω μεχρι τα 20lv που ειναι free και μολις ενεργοποιησω το game θα αποφασισω ποιον θα παιξω.

Αν παλι βαρεθεις το DPS/TANK του Paladin μπορεις να δοκιμασεις και το Heal spec του το οποιο μπορω να σε διαβεβαιωσω πως ( εδω και 3 χρονια Draenei Holy Paladin σε Semi-Hardcore Guild ) ειναι πολυ fast-forward το Heal του και οτι πρεπει για σταρτερς ( αργοτερα θα καταλαβεις πολλα αλλα για το Heal του )! Και να εχεις στο νου σου πως ο Paladin μαζι με τον Shaman ειναι κινητα toolboxes για μια raid team.

Και πιο γενικα..Μην απογοητευτεις πολυ γρηγορα απο το παιχνιδι..Μεχρι τα 100 το μονο που θα κανεις ειναι quest/dungeons που σημαινει ολο το lore του game..Απο εκει και περα αρχιζει το καλο..Απλα φροντισε μεχρι τοτε να μαθεις τελεια το class που τελικα θα επιλεξεις !

Αν θες ευέλικτο class, δοκίμασε druid, τα κάνει όλα (tank-heal-dps-melee-range) και τα κάνει και καλά.

Αλλιώς θα σου έλεγα Warrior, μου φαίνεται πιο fun class, argh-ough-βουρ στο πατσά --ξύλοοο.

Τον pala δεν τον συμπάθησα ποτέ, χωρίς να τον κάνει αυτό κακό class φυσικά.

Druid δεν το σκεφτομαι καν γιατι ειναι διαθεσιμος μονο για Tauren-Troll και δεν μου αρεσει κανενα απο τα 2 races. Ευχαριστω btw. :)

Αν παλι βαρεθεις το DPS/TANK του Paladin μπορεις να δοκιμασεις και το Heal spec του το οποιο μπορω να σε διαβεβαιωσω πως ( εδω και 3 χρονια Draenei Holy Paladin σε Semi-Hardcore Guild ) ειναι πολυ fast-forward το Heal του και οτι πρεπει για σταρτερς ( αργοτερα θα καταλαβεις πολλα αλλα για το Heal του )! Και να εχεις στο νου σου πως ο Paladin μαζι με τον Shaman ειναι κινητα toolboxes για μια raid team.

Και πιο γενικα..Μην απογοητευτεις πολυ γρηγορα απο το παιχνιδι..Μεχρι τα 100 το μονο που θα κανεις ειναι quest/dungeons που σημαινει ολο το lore του game..Απο εκει και περα αρχιζει το καλο..Απλα φροντισε μεχρι τοτε να μαθεις τελεια το class που τελικα θα επιλεξεις !

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Ετσι κι αλλιως μου αρεσει το pve οποτε δεν νομιζω να εχω θεμα. Ειδικα στο WoW που θεωρω οτι εχει εξαιρετικο lore πισω του. Να φανταστεις, σχεδον σε καθε quest καθομαι και διαβαζω τους διαλογους. Μετα αρχιζει το καλο? PVP δηλαδη?

Επισης θελω αν ξερεις να μου πεις καποιο καλο starter guide (π.χ. με τι professions, class να ξεκινησω κτλπ). γιατι μου φαινονται λιγο χαοτικα. :)

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Ετσι κι αλλιως μου αρεσει το pve οποτε δεν νομιζω να εχω θεμα. Ειδικα στο WoW που θεωρω οτι εχει εξαιρετικο lore πισω του. Να φανταστεις, σχεδον σε καθε quest καθομαι και διαβαζω τους διαλογους. Μετα αρχιζει το καλο? PVP δηλαδη?

Επισης θελω αν ξερεις να μου πεις καποιο καλο starter guide (π.χ. με τι professions, class να ξεκινησω κτλπ). γιατι μου φαινονται λιγο χαοτικα. :)

Το καλο ειναι τα raids..

Οσο αφορα τα professions μεχρι και το MoP ειχαν καποια διαφορα μεταξυ τους , δλδ εδιναν καποια extra boost στα items.Τωρα πια αυτα εχουν φυγει οποτε ειναι μονο για να βγαζεις λεφτα.Ψαξου στο WoWHead βασικα...νομιζω εκει θα βρεις τα παντα.

Οσο για το Lore το WoW εχει επικο Lore...

Druid δεν το σκεφτομαι καν γιατι ειναι διαθεσιμος μονο για Tauren-Troll και δεν μου αρεσει κανενα απο τα 2 races. Ευχαριστω btw. :)

Ισχύει, αλλά άμα παίξεις tank η αρκούδα βγάζει γούστα!

Είναι tank-tank, ο ορισμός δηλαδή, βγαίνει μπροστά γιατί μπορεί, γιατί είναι αρκούδα, νιώθεις μια ασφάλεια. :D

Το πιο ωραίο lore που έχει το παιχνίδι είναι μεταξύ 70-80 και τον υπέρτατο Arthas.Εκεί είναι το καλό.Profs τώρα πάρε κ ανάλογα με το class σου,Θα σε βοηθήσουν κάποιες φορές.Warrior μπορείς και jewelcrafting αλλά θες όπωσδήποτε ένα prof gathering(mining πρωτίστως)Επίσης καλό θα είναι να σε κάνει κάποιος ref ώστε να epxarete μαζί πιό εύκολα

Ευαυτ για τις πληροφοριες. Ετσι κι αλλιως μου αρεσει το pve οποτε δεν νομιζω να εχω θεμα. Ειδικα στο WoW που θεωρω οτι εχει εξαιρετικο lore πισω του. Να φανταστεις, σχεδον σε καθε quest καθομαι και διαβαζω τους διαλογους. Μετα αρχιζει το καλο? PVP δηλαδη?

Το 'καλο' είναι πολύ σχετικό. Για τον πολύ κόσμο, τελειώνει το lore και τα 'ενδιαφερον' quest και ξεκιναει το grind του garrison. Οι καθορισμενες ωρες των raid και πριν από αυτό το ντύσιμο του χαρακτήρα, εκμαθηση των μαχων από βίντεο και guides, και αλλα τετοια βαρετά. Το πρω4ο κομμάτι του lvling και της αναζητησης-εξερευνησης διαφέρει πολύ από το κομματι του τέλους που επαναλαμβανεις συνέχεια μια καθημερινή διαδικασια.

Περί ορεξεως φυσικα...

Το Blackrock Foundry παντως επρεπε να ειχε μπει ηδη απο τελη Δεκεμβριου.Το αργησανε παρα πολυ δεδομενου και της αποδοχης που ειχε και το παιχνιδι και για να μην σταματησουν τα Subscribe και να φυγει ο κοσμος.Περιμενω να δω το επομενο Raid ποιο με το καλο θα ειναι κυριως απο πλευρας Lore,να δω που θα χωρεσουν και αυτο τον Killrog.

Καλημέρα παίδες, μόλις ανανέωσα το account μου στο WOW μετά από 3 χρονια και τα έχω λίγο χαμένα αλλα αυτό που με καίει είναι πως θα "Farmarw" Honor εννοώ ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος? BG-Ashran-κάτι άλλο?

Το Ashran είναι ένα μεγάλο Alterac Valley αλλα με bosses? Το λέω αυτό γιατί σκοτώναμε κάτι bosses και πείρα κάτι loot από εκεί και δεν έχω καταλάβει πως τα παίρνεις αυτά ακόμα, είναι RNG η πρέπει να κανεις κάτι συγκεκριμένο?

Οποιος έχει να προτείνει κάτι καλοδεχούμενο.

Καλημέρα παίδες, μόλις ανανέωσα το account μου στο WOW μετά από 3 χρονια και τα έχω λίγο χαμένα αλλα αυτό που με καίει είναι πως θα "Farmarw" Honor εννοώ ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος? BG-Ashran-κάτι άλλο?

Εφ'όσον την παλεύεις να περιμένεις για κανά μισάωρο και πάνω στο queue, το Ashran είναι σαφώς ο πιο γρήγορος τρόπος αν ξέρεις τι κάνεις. Αφ'ενός, μαζεύοντας Artifact Fragments (απο mob/rare και PVP kills) και αφ'ετέρου ολοκληρώνοντας (μια φορά την μέρα αν δεν κάνω λάθος) τα bonus objectives στις 4 περιοχές γύρω απο το Path of Glory μπορείς άνετα να φτάσεις cap εντός της ημέρας.

Συγκεκριμένα:

*Για κάθε Artifact Fragment που επιστρέφεις στην βάση σου (στους διάφορους NPC που έχουν μπλέ daily question mark) παίρνεις 3 honor - τα "απλά" mob ρίχνουν συνήθως 1-3 Fragments, τα elites 5-10, οι αντίπαλοι παίκτες (εφ'όσον προλάβεις να μαζέψεις το insignia τους) 2-4 και τα rare mobs μεταξύ 70-150 (ψάξε για raid group που τα farmάρει στο General chat).

*Τα bonus objectives στις περιοχές εκτός του Path (Molten Quarry, Amphitheater of Annihilation, Brute's Rise, Burial Grounds) δίνουν 150 honor όταν ολοκληρώσεις τα kills που ζητάει.

*Υπάρχουν επίσης 4 events στην περιοχή, τα οποία ξεκινάνε περίπου κάθε 1 ώρα (με προειδοποιητικό μηνύμα 3 λεπτά πριν την έναρξη τους) - το faction που καταφέρνει να ολοκληρώσει πρώτο το εκάστοτε event παίρνει 250 honor (και 125 Conquest Points).

*Τέλος, η νίκη στην Ashran (σκοτώνοντας δηλαδή τον αντίπαλο General, Volrath για Alliance, Tremblade για Horde), δίνει 50 honor/250 conquest, ενώ αν σκοτωθεί το summon της αντίπαλης ομάδας (Kronus για Horde, Fangraal για Alliance) παίρνεις 75 honor.

Αν σκοπεύεις να παίξεις αρκετό Ashran και/ή world PvP, δες επίσης και το Gladiator's Sanctum κτήριο στο Garrison σου, δίνοντας Bone Fragments (τα οποία παίρνεις αυτόματα απο World PvP / Ashran kills όταν έχεις το κτήριο) ξεκινάει Work Order που δίνει Honor και Conquest points (μεταξύ άλλων) κάθε 4 ώρες.

Όσο αφορά το γρήγορο gearing,

το παιχνίδι πλέον δίνει κουτία (τα οποία περιέχουν random PvP items, είτε iLvl 600(660) είτε 620(675)) ανάλογα με πόσα objective ολοκληρώνεις σε οποιοδήποτε PvP content.

Objectives θεωρούνται:

*Κάθε ξεχωριστο cap που έκανε η ομάδα σου (Warsong Gulch,Twin Peaks).

*Kάθε 500 points που μαζεύτηκαν (Arathi Basin, Eye of the Storm, Isle of Conquest κ.τ.λ.)

*Κάθε "major objective" στα μη-Capture/Resource BG's (π.χ. Drek'thar/Vanndar, Galvangar/Balinda στο Alterac Valley).

*Ως objective επίσης μετράει το πρώτο kill της μέρας για τα Ashran "boss" (Volrath/Tremblade, Kronus/Fangraal), όπως επίσης και η πρώτη νίκη στα events του Ashran.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...