Προς το περιεχόμενο

Giwrgos_M

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    101
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Giwrgos_M

  • Ημερομηνία γέννησης 10/08/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.306 προβολές προφίλ

Giwrgos_M's Achievements

  1. Caputo nuvola 65% υγρασία 4γρ.φρέσκια μαγιά. Direct μέθοδο. 24ωρες ψυγείο 5 ώρες θερμοκρασία δωματίου.
  2. Εγώ κάνω μπαλάκια και αφήνω 5 ώρες εκτός ψυγείου όταν είναι χειμώνας.
  3. Ετοιμάζονται.. 😀
  4. Στο τραγανό στεφάνι θέλω να πετύχω.
  5. Δεν είναι καλή για ποιο λόγο;
  6. Έχει πετύχει κανείς αυτό το αποτέλεσμα σε τραγανό στεφάνι; Γίνεται όντως με αλεύρι 00;; Καμιά ιδέα; https://vm.tiktok.com/ZNdRmXbo1/
  7. Κάτι από έχθες. 68% υγρασία 4γρ φρέσκια μαγια σε poolish. 48ωρες ωρίμανση Caputo nuvola.
  8. Σε τι φούρνο ψήνεις; Γενικά αφήνεις να ανέβει η θερμοκρασία να κάνει πυρόλυση και καθαρίζει μόνο του.
  9. Είχα κάνει κάτι δοκιμές αλλά δν είδα κάτι το ιδιαίτερο στο αποτέλεσμα.. Βοηθάει τη μαγιά να κάτι σαν τη ζάχαρη ας πούμε από ότι έχω καταλάβει
  10. Εννοείται παίζει μεγάλο ρόλο. Τι εννοείς δεν δίνεις σημασία;
  11. Δεν είναι ψωμενιο, έχει αέρα μέσα το ζυμάρι. Προσωπικά ναι γιατί με λιγα υλικά είναι πολύ γευστικό το αποτέλεσμα
  12. Επειδή μου έχει τύχει να μην ξεπαγωσει καλά, δεν βγήκε σωστό αποτέλεσμα. Ούτε φούσκωσε όπως έπρεπε αλλά δεν άνοιξε και εύκολα στο σωστό μέγεθος. Επίσης έκανε πολλά spots μαύρα, μικρά όμως. Με λίγα λόγια εγώ δεν θα επιχειρούσα με κρύο ζυμάρι κ αμφιβάλω αν όντως αυτός που λες το βάζει κρύο για ψήσιμο.
  13. Αν είναι κρύο το ζυμάρι δεν ανοίγει εύκολα, πως γίνεται απευθείας απτό ψυγείο; περίεργο μου φενεται
  14. Από που το κατάλαβες ότι δεν πάει καλά το ζυμάρι?
  15. Δεν σου μυρίζει μαγιά η ζύμη; Βάζεις πολύ ποσότητα για 600γρ. Εγω σκέψου στο 1kg αλεύρι βάζω 2 με 2.5 γρ ξηρή μαγιά. Αν βάλω βρεσκια βάζω 5γρ. Καλύτερα βάλε λιγότερη και δώσε χρόνο στο ζυμάρι
  • Δημιουργία νέου...