Προς το περιεχόμενο

Super_Nova

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    65
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Super_Nova

  • Ημερομηνία γέννησης 10/08/1979

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Κάπου στην Ελλάδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Super_Nova's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Και νόμιζα ότι την γλύτωσα…….. Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε makfil
  2. Άρα για να περάσει δέμα με κινητό από Αμερική και να μην περάσω τελωνείο, σχεδόν αποκαλείται πια, σωστά; Εδώ τι καταλαβαίνεις, έχουν ανοίξει το δέμα μου και τα θα σκάσω χονδρά η την γλύτωσα ο κωλόφαρδος;
  3. Παιδία, μπορείτε να μου εξηγήσετε λιγάκι ( ε αν βέβαια κανίς σας γνωρίζει) μερικές απορίες…. 1) Έλεγχος σε αποστολές κάνουν σε ΟΛΑ τα αεροπλάνα που φέρνουν πράγματα από χώρες εκτός ΕΕ η ΜΟΝΟ σε τυχαίες πτήσεις; 2) Όταν αποφασίσουν να ελέγξουν μια πτήση που περιέχει προφανώς αρκετά δέματα σε σάκους, παίρνουν όλους τους σάκους στο τελωνείο προς έλεγχο η μόνο κάποιος τυχαίους; 3) Αφού έχουν τον/τους σάκους περάνανε πρώτα ΟΛΑ τα δέματα από κάποιο μηχάνημα σαν «σκάνερ» για να ελέγξουν απέξω το περιεχόμενο και αν δεν βρουν κάτι απλός περνάνε από εκεί χωρίς να τα ανοίξουν Η ξεκινάνε και τα ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΑ τα δέματα 4) Γενικά, αν δέμα μπει τελωνείο, παίζει να περάσει έτσι χωρίς να το ανοίξουν και ποιο το κριτήριο για αυτήν την κωλοφαρδία; Ευχαριστώ !
  4. ".........ΟΤΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΕΛΩΝΕΙΟ!!" USPS δεν ειναι κουριερ..... Οκ,ευχαριστώ.......κλαψ κλαψ η κατασταση
  5. Καλησπέρα παιδιά, Αγόρασα από Αμερική μερικά σπασμένα τηλέφωνα για ανταλλακτικά. Η αποστολή έγινε από εταιρία που κάνει “forwarding” με USPS. Στην ετικέτα γράφει «Ηλεκτρονικά κομμάτια, αξίας 9 $ - gift” Βάζοντας το tracking number βλέπω ότι εδώ και 5 μέρες το δέμα έχει κολλήσει στο «ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)» και σε κατάσταση «ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ». Έχω μπερδευτεί και θα ήθελα να ρωτήσω: 1) Είναι σίγουρο ότι θα ανοιχτεί το δέμα μου η μπορεί να περάσει εστί; 2) Εφόσον ανοιχτεί, πως τα κοστολογήσουν τα σπασμένα τηλέφωνα μέσα για να μου βγάλουν το ποσό εκτελωνισμού; 3) Αργεί πολύ αυτή η κατάσταση; 4) Αν είναι τεράστιο ποσό, τι γίνεται, μπορώ να αρνηθώ την παραλαβή , τι γίνεται μετά; Ευχαριστώ πολύ για τα «φώτα» σας!
  6. Να’σε καλά φίλε, σε ευχαριστώ πολύ! :-D:-D
  7. Γεια σας παιδιά, ψάχνω το παρακάτω τραγούδι, το οποίο ηχογράφησα με κακή ποιότητα όμως, και δεν βγάζω άκρη. Μήπως γνωρίζει κανείς πως λέγεται; http://rapidshare.com/files/371209657/unknown.wav.html Ευχαριστώ εκ το προτέρων !
  8. Φιλαράκι σε ευχαριστώ πολύ! Όντως αυτό ήταν , να'σε καλά!
  9. Γεια σας παιδιά, εχθές άκουσα ένα πολύ ωραίο τραγουδάκι το οποίο και ψάχνω τώρα και θέλω την βοήθεια σας. Είναι αγγλικό, στο ρεφρέν λέει κάτι σαν : mono, mono mono.... και κάτι με κάποιον Jack. Το λέει άνδρας με βαθιά μπάσα φωνή (πρέπει να είναι μαύρος, γιατί ψιλό θυμίζει jazz..) και υπάρχει συνοδεία από γυναικείες φωνές. Το κομμάτι είναι πασίγνωστο - παλιά επιτυχία, αλλά δεν το ξέρω. Μήπως σας λένε κάτι αυτά? Σας ευχαριστώ!
  10. Καλημέρα παιδιά, μήπως ξέρετε πως λέγεται το παρακάτω τραγούδι, η έστω ποιος το λέει; Νομίζω ότι είναι ο Γονίδης ,αλλά δεν είμαι σίγουρος. http://rapidshare.com/files/109965173/greece_01_.rar.html (είναι μονό 472 KB) Σας ευχαριστώ !
  11. Ok, thank you!
  12. Παίδες καλημέρα, Μήπως ξέρετε πως λέγεται η μελωδία που ακούγεται σε αυτή την διαφήμιση εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=4-ZeMwI2pL4 Ευχαριστώ πολύ!
  13. Γεια σας παιδιά, Θα ήθελα την βοήθεια σας λιγάκι. Έχω μια γνωστή μου που δεν ξέρει ελληνικά και ψάχνει ένα τραγούδι ελληνικό που στο ρεφρέν λέει κάτι τέτοιο «μʼαγαπάς – σʼαγαπώ» Το λέει άνδρας ενώ η απάντηση είναι από μια κοπέλα με πολύ ναζιάρικη και παράξενη φωνή. Μήπως σας έρχεται στο νου για το ποιο τραγούδι μπορεί να είναι αυτό; Είδη έχω βρει δυο αλλά δεν είναι δυστυχώς κανένα από αυτά αυτά 1) Λίστα Γιαγκουση – Παρά πολύ 2) Πανταζής – Μʼαγαπάς, Σʼαγαπώ Σας ευχαριστώ!!!
  14. ....μέραααααααααααα....
  • Δημιουργία νέου...