Προς το περιεχόμενο

angel_yoga

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    28
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

angel_yoga's Achievements

  1. angel_yoga

    Ξερίζωμα συκιάς

    Δυστυχώς υπάρχει φράχτης εξωτερικά οπότε δεν χωράει απο πανω, ενώ η πρόσβαση στο περβάζια γίνεται απο μια στενή πλακοστρωτη λωρίδα.
  2. angel_yoga

    Ξερίζωμα συκιάς

    Μπαίνω σε σκέψεις!
  3. angel_yoga

    Ξερίζωμα συκιάς

    Πολυ θα ήθελα αλλά δεν χωράει
  4. angel_yoga

    Ξερίζωμα συκιάς

    Έχω κανει τέτοια εργασία σε μικρότερους βέβαια κορμούς και είχα επιτυχία. Μάλλον θα κάνω τo ίδιο, σε συνδυασμό με την πρόταση του @sphinxgr
  5. angel_yoga

    Ξερίζωμα συκιάς

    Επειδή ειναι κήπος με οπωροφόρα και επίσης έχουν πρόσβαση και παιδιά θα προτιμούσα να μην βάλω χημικά.
  6. angel_yoga

    Ξερίζωμα συκιάς

    Καλησπέρα, Σε σπίτι που πέρασε στα χέρια μου υπάρχει ρίζα συκιάς με πολλές παραφυάδες, διαμέτρου περιπου 70εκ, προφανώς μετα απο προσπάθεια ξεριζωμου. Πως μπορω να την βγάλω τελείως; Επισης υπάρχει άλλη μια συκιά με πολυ χοντρά ξηλωδη κλαδιά που κοιτάζουν προς τα καρώ σαν ομπρέλα. Πως μπορω να την περιποιηθω;
  7. Ίσως απλα παραθέτει χαρακτηριστικά του ακινήτου/πώλησης, και το "εκτός σχεδίου" να μην αποτελεί αιτιολογία του "τοις μετρητοίς". Αν υποθέτω σωστα, μπορεί να εννοεί αγορά απο αγοραστή που διαθετει χρήματα που καθονται για άμεση χρηση και όχι μέσω των διαδικασιών χορηγησης δανειου μεσω τράπεζας.
  8. Πού θα φτιαχτούν τέτοιες κατοικίες, που όλοι τρέχουν στα αστικά κέντρα έστω κ σε τρύπες; Προφανώς, αυτή τη στιγμη όσο πιο αποκεντρωμένα τόσο χειρότερη η σύνδεση. Επομένως όσα σπίτια διατίθενται τωρα θα δίνονται σε οποία τιμή καθιστά η αγορά (βλ. αστυφιλία, μεταναστευτικό κτλ).
  9. Και πού θα βρω τέτοιον βρε παιδιά. Λες και φτιάχνουμε κάθε μέρα σπίτι. .
  10. Τι ειναι αυτό με τα ενσημα; Τι έννοιες "αποκοπή";
  11. Όχι, μονο προφορικά ως τώρα. Να ζητησω σε ιμειλ ;
  12. Το ίδιο σπίτι είναι παιδιά. Έπρεπε να αφησω ενα ποστ; Και συγγνώμη αν φαινομαι τσιγκούνη, δεν ξέρω τι να περιμένω απο τιμες, ουτε πως υπολογίζονται τα πακέτα. Για αυτό ρωταω άλλωστε. οσο για τους μαστόρους, έχω κλείσει ηδη κάποιους κι έρχονται κι άλλοι μέσα Στην εβδομαδα. Πιο ομαλά πήγε μέχρι τώρα, βέβαια δεν ξέρω πως θα ειναι όταν αρχίσουν τις εργασίες.
  13. Όσους μάστορες πήρα ηταν μετα απο πρόταση γνωστού που έκανε ανα καινηση το καλοκαίρι. Τώρα τι άλλο μπορω να κάνω;
  14. Να 'σαι καλά! Εύχομαι όσο πιο ανώδυνα, και προετοιμαζομαι για παν ενδεχόμενο. Για ενημερωσεις και συμβουλες θα τα λέμε απο 'δω.
  15. Το κοστος φοβαμαι. Επειση δεν πήρα πακέτο (κακώς;) κάνω μια μια τώρα τις δουλειές.
  • Δημιουργία νέου...