Καλημέρα! Βρίσκομαι σε αναζήτηση UPS που θα μπορεί να σηκώσει δύο υπολογιστές, δύο οθόνες. Watt τροφοδοτικών PC: 550 και 1000 και οι οθόνες αν δεν κάνω λάθος είναι 35 η καθεμιά.
Διάβασα τα ποστ που υπάρχουν ήδη και βοηθήθηκα αρκετά ως προς το είδος του UPS γιατί δεν έχω ιδέα τι πρέπει να προσέξω.
Για πιο σωστή επιλογή, νομίζετε ότι θα πρέπει να μετρήσω την ακριβή κατανάλωση πριν καταλήξω σε αγορά;
Να σημειώσω ότι με ενδιαφέρει καθαρά στο να μην σβήνουν οι υπολογιστές, σε περίπτωση στιγμιαίας διακοπής ρεύματος (που έχουμε αρκετές λόγω περιοχής) ή διακοπής που θα διαρκέσει λιγότερο από ένα λεπτό, τίποτα παραπάνω.
Έχετε κάποιο συγκεκριμένο ή και δοκιμασμένο UPS με παρόμοιο φορτίο συσκευών πάνω, να μου προτείνετε; Τα χρήματα που διαθέτω είναι ~500ευρώ αλλά θα μπορούσα να ξεφύγω και λίγο προς τα πάνω αν αυτό είναι αναγκαίο.
Όποια βοήθεια, συμβουλή, ευπρόσδεκτη! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
ΥΓ. Τα δύο PC βρίσκονται στην ίδια πρίζα (δεν υπάρχει άλλη στο δωμάτιο, και δεν υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης σε άλλο) γι αυτό και ψάχνω για ένα UPS που μπορεί να σηκώσει δύο υπολογιστές, καθώς δύο UPS στην ίδια πρίζα μου φάνηκε κακή ιδέα.