Προς το περιεχόμενο

Timoroc_

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    43
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Timoroc_

  1. Οκ, αυτά που λες τα καταλαβαίνω και τα δέχομαι. Ευχαριστώ. Επειδή ισχύει που λες ότι μπορεί να γίνει μεταφορά των δεδομένων, δίνεται δηλαδή η επιλογή για μετάβαση από το ένα οικοσύστημα στο άλλο, θεώρησα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να το κάνει ο καθένας. Αλλά ναι, ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό δε γνωρίζει το πώς ή δε θέλει να μπει στη διαδικασία. Καλημέρα κιόλας!
  2. Ακριβώς τα ίδια δεν έχουν και όλες οι υπόλοιπες εταιρείες όπως η Apple, η Google, η Xiaomi; Δεν είμαι Σαμσουνγκάκιας, Google Pixel έχω, απλά μου κάνει εντύπωση που στεκόμαστε στα της Σάμσουνγκ. Δεν καταλαβαίνω επίσης πώς κλειδώνεσαι σε ένα οικοσύστημα χρησιμοποιώντας εφαρμογές μουσικής και φωτογραφιών. Στο μοναδικό που συμφωνώ πως είναι απλά περιττό, είναι το Galaxy Store. Ο κάθε κατασκευαστής δίνει τις δικές του λύσεις οι οποίες ταιριάζουν με την όλη αισθητική του UI του. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό απαραίτητα.
  3. Κι εμένα μ' ενδιαφέρουν τα μικρόφωνά τους, κυρίως για Zoom Calls. Είδα αυτό το βίντεο το οποίο αναφέρεται στα Zen Air (όχι τα Plus) και σε ήσυχο περιβάλλον μου άρεσε πολύ περισσότερο ο ήχος σε σχέση με τα Nothing Ear (a) που κοιτούσα στα 70€. Προχώρησα στην παραγγελία κι ελπίζω να είναι όντως μια χαρά. Υπάρχουν στο επίσημο site και τα Zen Air Pro στα 50€, αν και δε βρίσκω ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους με μία γρήγορη ματιά.
  4. Ειλικρινά! Έχω δει άτομα να λένε ότι φορτίζουν από 30%-40% μέχρι το 80% ! Μία ντατσό βλέπεις δηλαδή και βάζεις το κινητό στη φόρτιση!
  5. Ευτυχώς έχουμε Tensor ❤️
  6. Σκέψου να βάζεις στην ίδια πρόταση τη λέξη "ελευθερία" και "όρια" xD
  7. Παιδιά, το συγκεκριμένο λάπτοπ το πήρα πριν ένα μήνα περίπου στην τιμή της προσφοράς + τιμολόγιο, αντικατέστησε ένα HP των (ούτε) 400€ (συγκεκριμένα, 255 G7 με AMD Ryzen 3 2200U), το οποίο μου έβγαλε 5 χρόνια στη σχολή, πράγμα που δεν περίμενα η αλήθεια είναι. Το Lenovo ειλικρινά τα έχει όλα, δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο το διάστημα που το χρησιμοποιώ. Η μόνη "βαριά" εργασία που κάνω είναι το programming και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα. Η οθόνη του θα μπρορούσε να ήταν καλύτερη και πιο φωτεινή αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας. Για 450€ που μου κόστισε, θεωρώ ότι τους έκλεψα κιόλας.
  8. Συμφωνώ σε αυτά που λες, κατά τη γνώμη μου τα Pixel βγάζουν τις καλύτερες φωτογραφίες. Μπορεί να "μπλεδίζουν", να είναι πιο ψυχρές, αλλά προσωπικά γουστάρω φουλ. Τα reviews που λες τα έχω διαβάσει, το βίντεο δεν έτυχε να το δω αλλά θα το τσεκάρω κι αυτό, ευχαριστώ για την παράθεση. Πέτυχα ένα άλλο βίντεο όμως που είχε πλάνα από NP(2a) και P7a. Ειδικά το dynamic range είναι καλύτερο στο Pixel, τα χρώματα επίσης κατά τη γνώμη μου αλλά είναι και θέμα προτίμησης, σε πολλούς αρέσουν πιο θερμά. Δεν ξέρω, εμένα μου φάνηκαν πολύ κοντά τα αποτελέσματα (ήταν σίγουρα φωτογραφίες ημέρας, νύχτας δεν είδα), αν σκεφτείς κιόλας ότι το Pixel έχει καλύτερο λογισμικό και hardware, όταν τα αποτελέσματα είναι κοντά, καταλήγει να βγαίνει χαμένο κατά κάποιον τρόπο.
  9. Πάντως, επειδή κι εγώ είμαι σε παρόμοια φάση και θέλω να φύγω από Samsung, παρόλο που δεν έχω σε τόσο μεγάλη εκτίμηση το Nothing 2a, ενδέχεται να καταλήξω εκεί. Αυτή τη στιγμή στο Amazon.de κοστίζει 330€ με δώρο ακουστικά. Αν περιμένει κάποιος και μπορεί να το βρει στα 250€, πιστεύω δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. Hardware ικανοποιητικό, software καθαρό και οι κάμερες, συγκριτικά με το Pixel 7a είναι σε παρόμοια επίπεδα. Αρνητικά του, τα υλικά κατασκευής (είναι όλο πλαστικό) και ίσως το design. Το 2ο λύνεται με μία θήκη (που ούτως ή άλλως θα κουμπώσουμε), ενώ το 1ο από την μία είναι καλό γιατί σε περίπτωση φθοράς θα είναι φθηνά τα ανταλλακτικά. Αυτή τη στιγμή κατέχω το Α52 5G το οποίο είναι κι αυτό πλαστικό και χρειάστηκε να πάει σε σέρβις για σπασμένη οθόνη (ήταν χτυπημένο και περιμετρικά). Μέσα στην εγγύηση, μου βγήκε στα 110€ η επισκευή οθόνης και σασί.
  10. Αυτή την λογική ποτέ μου δεν την κατάλαβα και ούτε πρόκειται να την καταλάβω. Εάν κάποιος πχ. χρειάζεται έναν πολύ καλό υπολογιστή, είτε είναι Apple είτε όχι, για την δουλειά του, δεν θα τον πάρει γιατί με τα χρήματα που θα δώσει μπορεί να αγοράσει αμάξι; Πώς ακριβώς θα τον βοηθήσει το αμάξι στην δουλειά του; Με την ίδια λογική, η γκόμενα θα πει ότι με αυτά τα χρήματα παίρνεις ρούχα, τσάντες και παπούτσια, ο μηχανόβιος φίλος σου θα πει ότι παίρνεις μηχανή, η μητέρα σου θα πει ότι παίρνεις κουρτίνες και ντουλάπες για το σπίτι κ.ο.κ. Ο καθένας ξοδεύει τα χρήματά του ανάλογα με τις ανάγκες και τα θέλω του. Επίσης, ο μέσος χρήστης που θα θέλει να κάνει browsing στο λάπτοπ του, να βλέπει ταινίες, να ακούει μουσική και να παίζει κανένα παιχνίδι ή να τρέχει κάποιο πρόγραμμα, δεν θα πάει να σκάσει 1000€ και 2000€, ειδικά εάν δεν του περισσεύουν.
  11. Χρησιμοποιώ το Bard από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, την πρώτη φορά μέσω VPN με τοποθεσία Αμερικής ώστε να γίνει η προεγγραφή στην πλατφόρμα μέσω του Google account, κι έπειτα χωρίς VPN. Tόσο καιρό ρε παιδιά στα ελληνικά του έγραφα και στα ελληνικά μου απαντούσε. Ποιά η διαφορά τώρα; Έγινε απλά διαθέσιμο επίσημα στην Ελλάδα;
  12. Όμορφη η μπροστινή όψη, η πίσω από την άλλη, πραγματικά απαίσια.
  13. Δεν είπα κάπου ότι είμαι ενάντια στο να συλλέγει δεδομένα, αναφέρθηκα στην ορθή ή όχι χρήση αυτών.
  14. Εντάξει, έπαθα πλάκα, τρομερά ενδιαφέρον. Προσφέρονται πλέον πολλές νέες δυνατότητες. Λόγω του ότι είναι η Google και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της έχουν εγκαθιδρυθεί κι έγιναν κομμάτι της καθημερηνότητας όλων, θα έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο στο πως θα λειτουργούμε. Βέβαια, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, επειδή είναι η Google, τίθονται θέματα ιδιωτικότητας προσωπικών δεδομένων κ.α.
  15. PIN στην SIM δεν βάζουμε για να μην έχει κάποιος πρόσβαση στο κινητό μας αλλά για να μην έχει πρόσβαση στη SIM. Κανείς δεν νομίζει, τουλάχιστον όσοι γνωρίχουν, ότι εάν έχει PIN στην SIM το κινητό δεν ανοίγει. Οπότε αυτό που λες δεν έχει καμία λογική. Τώρα, πώς δύο άτομα χρησιμοποιείτε ΜΟΝΟ βιομετρικά, χωρίς ΠΟΤΕ να βάζετε PIN, την ίδια στιγμή που ανά κάποιο χρονικό διάστημα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ζητάει η συσκευή να επιβεβαιώσεις το PIN ή το Pattern που έχεις βάλει, μόνο εσείς ξέρετε..
  16. Εγώ που έχω κάψει το φίφα γιατί παίζω κι άλλα παιχνίδια εκτός από μπάσκετ ή φόρμουλα; Μαζί με εμένα και άλλα 5 άτομα τουλάχιστον που γνωρίζω. Δεν προκύπτει από κάπου αυτό που λες, δεν έχει καμία σχέση.
  17. Έχω πέρασει μία βόλτα από όλους τους browsers και πάντα επέστρεφα στον Chrome λόγω του άψογου sync που είχε σε όλες τις συσκευές και του autofill στοιχείων στο κινητό. Αυτή την περίοδο γύρισα 2η φορά σε Brave και θα προσπαθήσω να μείνω εδώ. Ο Edge χρησιμοποιείται μόνο για αρχεία pdf στο pc, έχουν κάνει πολύ καλή δουλεία εκεί.
  18. Όχι και σκουπίδι ο Brave..
  19. Timoroc_

    Linux Mint - ANT1 WebTV

    Αδερφέ, σ´ ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά. Με έσφιξε η ψυχή μου, επιτέλους ηρέμησα. Να ´σαι καλά, καλό βράδυ εύχομαι!!
  20. Timoroc_

    Linux Mint - ANT1 WebTV

    Γεια σας. Είμαι νέος χρήστης linux mint και θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω πρόσβαση στο web tv του ANT1. Για κάποιον λόγο όταν μπαίνω στο σάιτ δεν μου εμφανίζει κάτι εκτός από ένα μήνυμα για να κατεβάσω την εφαρμογή του ANT1, λες και έχω κάποιο smartphone. Υπάρχει λύση;
  21. Όχι 100$ φθηνότερο όπως έλεγαν leakers αλλά 30$ παραπάνω. Δεν μας παρατάς ρε Apple..
  22. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πάνω από 40 για να καταλάβει τι θέλει να πει. Το θέμα είναι ότι τα σόσιαλ μίντια δεν είναι το ίντερνετ. Καλό θα ήταν να μιλάμε συγκεκριμένα και να μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακί. Επίσης δεν χρειάζεται να κατηγορούμε διάφορες τεχνολογίες επειδή εμείς σαν άνθρωποι δεν έχουμε θεσπίσει όρια και χρησιμοποιούμε λάθος τα εργαλεία που μας δίνονται.
  23. Εγώ το τσίμπησα στα 335€ από κατάστημα του bestprice.
  • Δημιουργία νέου...