Σε γενικες γραμμες για φυσιολογικό κιμα του κρεωπολειου που σου λενε έχει λιπος αλλα είναι σαν να μην εχει εxεις απολυτο δίκιο!
Εαν παρεις κιμα με πραγματικο λιπος -σκουπιδι και το κάνεις στο τηγάνι, δε θα εξετασω το δεδομένο οτι τρως κ τη σαπιλα, αλλα οτι καλύπτει ολη τη γεύση του κρέατος που πραγματικα θα τηγανιστει στα υγρα του. Στη ψησταρια με τη σωστη θερμοκρασια κ το καυτο μαντεμι το λίπος απλα φευγει στο πατο κ κάνει μαγικη κρούστα..
Κ ξαναλεω επειδή 8/10 το ελληνικό σμας θα νε με κιμα απο κρεωπολειο που δε δινει σωστη...