Προς το περιεχόμενο

sndev

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.389
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Νεα σμυρνη, Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.201 προβολές προφίλ

sndev's Achievements

  1. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

  2. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

    για ριξε μια σύγκριση του ψεύτικου με του κανονικού σε θερμίδες GOODA ΨΕΥΤΙΚΟ για να βοηθήσω τη κατάσταση με τη γυναικά σου δείτε το στο ανα 100gr. για να βοηθήσω ακόμα παραπάνω παμε σε adoro οπίου δένει καλυτέρα με τη κρεατίλα του σμας ΨΕΥΤΙΚΟ ΝΟ2 - για μενα το καλύτερο για burger είτε μοσχάρι ειτε κοτόπουλο - Adoro κ για να της το κανεις πιο fit / λιγοτερα λιπαρά περισσότερες πρωτεΐνες το ψεύτικο adoro . adoro > LA VACHE QUI RIT > original gooda
  3. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

    Γιατι οταν το εκανα το συγκεκριμένο παράδειγμα ηταν πριν 10 15 χρονια σε μια κινέζικη απο λερου που τα εκανε βραστα κ εψαχνα τρόπους με πατέντες. Ειπα οτι ηταν το καλύτερο αποτέλεσμα δεν ειπα οτι το κανω καθε μερα Που κ πάλι στο αποτέλεσμα κάνει διαφορά το άμεσο χωρις να πέσει η θερμοκρασία κ να αρπαξει φωτια το λίπος γευστικά αλλα δεν αξίζει το μπελα
  4. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

    Σε γενικες γραμμες για φυσιολογικό κιμα του κρεωπολειου που σου λενε έχει λιπος αλλα είναι σαν να μην εχει εxεις απολυτο δίκιο! Εαν παρεις κιμα με πραγματικο λιπος -σκουπιδι και το κάνεις στο τηγάνι, δε θα εξετασω το δεδομένο οτι τρως κ τη σαπιλα, αλλα οτι καλύπτει ολη τη γεύση του κρέατος που πραγματικα θα τηγανιστει στα υγρα του. Στη ψησταρια με τη σωστη θερμοκρασια κ το καυτο μαντεμι το λίπος απλα φευγει στο πατο κ κάνει μαγικη κρούστα.. Κ ξαναλεω επειδή 8/10 το ελληνικό σμας θα νε με κιμα απο κρεωπολειο που δε δινει σωστη...
  5. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

    Για να σε δω λοιπον στο σμασ που χρειαζεσαι δυνατή φωτιά κ μαντεμι της προκοπής για να καραμελωσει κ να μη γινει βραστό..
  6. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

    Δλδ πας στο κρεωπολειο κ τι λες; Γτ αν πω θελω κιμα απο μπρισκετ η ερώτηση του ειναι αν θελω να έχει λιπακι Btw αν κ το έχω ξαναπεί ,για οσους ενδιαφέρονται ,ο καλύτερος κ προσιτός (οχι οικονομικά ) κιμας για smash ειναι του lidl. Ειναι τοσο μπασταρδεμενος με λιπος για να κονομανε που ειναι οτι πρεπει για τα τα smashed
  7. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

    Γτ δε τη φτιάχνεις μονος σου; Ξεκινα με τη σως για burger Μύρωνας Στρατής YouTube κ αλλαξς τις αναλογίες με βαση τη γευση σου. Πχ εγω βαζω το ξύδι απο το τουρσί λιγότερο κέτσαπ κ λιγο λεμόνι
  8. Ετσι για την ιστορία ηρθε μαιλ οτι εγινε suspended επειδη δεν ειμαι πελάτης της HRVATSKI κ να με στη Κροατία
  9. καταλαβαίνει ομιλία στα ελληνικά?
  10. Τα fc γενικα ξεκινανε απο 29 βαθμούς να δουλεύουν. Ποια έχεις; Μήπως οι αισθητήρες δεν είναι σωστα τοποθετημενοι; Για αρχή διαβασε το μανουαλ των fc αν εχει επιλογή να βγάλεις off τους αισθητήρες και να παιζει το fc με οποια θερμοκρασία
  11. βάπτισε την όπως θες. πίστεψε με δεν θα εχει καμιιιιααα απολυυυυτος σημασία στο τέλος της ημέρας
  12. Με πετρέλαιο (εφοσον οι περισσότεροι πιθανον να μην έχετε πρόσβαση σε φυσικο αεριο οπως κ εγω) ποσο θα πληρώνατε αναλογικά σε 24 ωρο οπως το καίτε, σε ευρώ;
  13. η αισθηση ειναι απλα οκ, κυκλοφορείς σχεδόν με το βρακι κ φανελάκι , στους 34 νερα θα ηταν αψογα
  14. Επιστρέφει 29. Είναι στο όριο ανοιχτά. Καποιο πιο πριν εχει πετσετοκρεμαστρα ολο ανοιγει κλείνει μονο του. Τα άλλα κομπλέ.
  15. με 34 βαθμους ειναι 2 κλικ πιο γλυκια αισθηση οχι 1 ειναι ομως κ 26% πανω κατανάλωση
  • Δημιουργία νέου...