Προς το περιεχόμενο

Vasilis144

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    27
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Vasilis144's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Vasilis144

    Internet στον στρατό

    Μπρο στην Ελλάδα είμαστε, στη χειρότερη να φάει 5Φ..
  2. Μακρυά απο Nexus 5x..Σε κανα χρόνο το πολύ θα πάθει bootloop..Πεταμένα λεφτα
  3. Οκ αυτό είχα στο μάτι εξ'αλλου! Το τσίμπησα ηδη ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα,πρόσφατα το lg nexus 5x μου παρουσίασε πρόβλημα με bootloop και ειναι στην procordia εδώ και 3 εβδομάδες και όπως φαίνεται θα καθυστερήσει και άλλο και εγώ αρχές Σεπτέμβρη φεύγω Ουγγαρία για σπουδές οπότε θα χρειαστώ απαραίτητα ένα αλλo smartphone καθώς δε με παίρνει να μείνω άλλο χωρίς κινητο. ενδιαφέρομαι για ενα κινητό με τα εξης χαρακτηριστικα: 1)Ποσό:¨Εως 200 ευρώ 2)Χρήση κινητου:Instagram,Fb,snapchat κανα παιχνιδι που και που και browsing. 3)Μέγεθος οθόνης:5-5.5 " 4)Αλλο χαρακτηριστικο:H ανάγνωση δαχτυλικών αποτυπωματων θα ηταν επιθυμητη! 5)Θα ήθελα να έχει καλή κάμερα(καθώς η κάμερα του Nexus μου άρεσε πολυ!) αλλα ξέρω οτι σ αυτα τα χρήματα δε μπορω να βρω τιποτα τρομερό οπότε μπορώ να τη θυσιάσω για μεγαλύτερη μπαταρία πχ 6)Το dual Sim δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα(άμα υπάρξει όμως καλως) 7)Δεν έχω θέμα για τις θυρες 8)Θα επιθυμούσα σωστη rom και 800αρα μπάντα 9)Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με την εγγύση αρκει να υπάρχει. 10)Να ειναι android το λογισμικο φυσικά δεν έχω θεμα για κάποια αλλη λεπτομέρεια πανω σε αυτό 11)Θα ήθελα να εχει αρκετά μεγάλη μπαταρία ναι,καθώς το Nexus υστερούσε σε αυτό το κομμάτι,πράγμα που δε μ άρεσε ιδιαίτερα 12)Αγορά μονο απο Ελλάδα 13)Δεν έχω θέμα για το κατάστημα 14)Μόνο για καινούριο Και για τελος 15) Να μην εμφανίζει Bootloop!!
  5. Καλωσηρθες το κλαμπ των bootloop.Πληθυσμος:Ολοι οσοι εχουν παρει Nexus 5x!
  6. Vasilis144

    Nexus 5X δεν ανοιγει

    Καλησπέρα,έχω ακριβώς το ίδιο θέμα και εγώ..Ορίστε η απάντηση της Procordia... Καλό Σεπτέμβρη λοιπον δυστυχως.
  7. Για επεξεργαστή τεινω προς τον http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i3-6100-370ghz-lga1151-box-p-PER.558503 Οποτε προτεινεις καλύτερα αυτη με τα 2 GB? https://www.skroutz.gr/s/9743420/XFX-Radeon-RX-460-2GB-Single-Fan-RX-460P2SFG5.html
  8. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,νομίζω πως κατέληξα στο παρακάτω: http://www.e-shop.gr/case-supercase-250-usb-30-black-blue-window-p-PER.816368 http://www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-450w-p-PER.811434 http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i3-6100-370ghz-lga1151-box-p-PER.558503 http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-h110m-k-retail-p-PER.524458 http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f4-2133c15d-8gis-8gb-2x4gb-ddr4-2133mhz-aegis-dual-channel-kit-p-PER.558556 Και κάρτα γραφικών: https://www.skroutz.gr/s/9682863/XFX-Radeon-RX-460-4GB-OC-RX-460P4SFG5.html Πως σας φαινεται το παρπάνω set up?
  9. Θα ηθελα ενα pc για μετριο gaming(lol,CS:GO) ισως και πιο βαριά όπως Dishonored,Doom, witcher,fallout κτλπ σε μετρια έως καλά γραφικα(και ας μην τα παιζω ολα σε ultra).Λοιπον: Ποσό που διαθέτω:400-500 ευρώ. Χρήση Υπολογιστή:Καλό έως μέτριο gaming(lol:CS:GO,Fallout,witcher,gta,dishonored,Doom) Η οθόνη που χρησιμοποιώ είναι η LG m2232 (full HD 1080p) Ειδικα προγράμματα:Τίποτα ιδιαίτερο. Θα ήθελα επίσης ενα καλουτσικο πληκτρολόγιο και ποντίκι αλλά οικονομικά. Οθόνη και ηχεία :όχι δε θα ήθελα οθόνη ούτε ηχεία . Θα προτιμούσα το κατάστημα να ειναι το e-shop έτσι ώστε συναρμολογηθεί εκεί εκτος και αν η διαφορα τιμης ενος εξαρτηματος ειναι πολυ κατωτερη σε αλλο καταστημα.Επίσης βρισκομαι στην Αθήνα. Hδη έχω εναν ssd:Samsung SSD 850 EVO 120 GB,οποτε αυτο ειναι το μοναδικο κομματι hardware που θα χρησιμοποιηθει στον καινουριο.
  10. χαχαχαχ επισης !
  11. Θα ηθελα ενα pc για browsing και μετριο gaming(lol,CS:GO) ισως και πιο βαριά όπως Dishonored,Doom, witcher,fallout κτλπ σε μετρια έως καλά γραφικα(δε με νοιαζει να τα παιζω ολα σε ultra).Λοιπον: Ποσό που διαθέτω:400-500 ευρώ. Χρήση Υπολογιστή:Καλό έως μέτριο gaming(lol:CS:GO,Fallout,witcher,gta,dishonored,Doom Η οθόνη που χρησιμοποιώ είναι η LG m2232 (full HD 1080p) Ειδικα προγράμματα:Τίποτα ιδιαίτερο. Θα ήθελα επίσης ενα καλουτσικο πληκτρολόγιο και ποντίκι αλλά οικονομικά. Οθόνη και ηχεία :όχι δε θα ήθελα οθόνη ούτε ηχεία . Θα προτιμούσα το κατάστημα να ειναι το e-shop έτσι ώστε συναρμολογηθεί εκεί(νομίζω ειναι δωρεάν η συναρμολόγηση?).Επίσης βρισκομαι στην Αθήνα. Να προσθέσω ότι ήδη έχω ssd:Samsung SSD 850 EVO 120 GB,και δε θα ηθελα αλλον HDD προς το παρον καθως χρησιμοποιώ και έναν εξωτερικό. θα ήθελα λοιπον ένα συστημα με όλα τ άλλα εκτός απο τα παραπάνω που ανέφερα,εκτός αν πιστευετε οτι ο επεξεργαστής ειναι πολυ αδυναμος πλεον και θα ηταν προτιμοτερη η αγορά ενος πιο δυνατού. Ευχαριστω εκ των προτερων!
  12. Vasilis144

    To topic του sportsdirect.com

    Το δεμα μου μολις εφυγε απο το Gatwick σημερα.Ποτε πιστευετε πως θα ειναι αθηνα ?
  13. Vasilis144

    To topic του sportsdirect.com

    Γεια σας σημερα Τριτη η κατασταση της παραγγελιας μου εγινε ready to ship.Ποτε λετε να παραλαβω τα πραγματα?Λογω Χριστουγεννων θα αργησει ετσι?
  14. Vasilis144

    To topic του sportsdirect.com

    Παιδια σχετικα με το verified του Pay Pal τι γινεται?Ειναι αναγκαιο να γινει verified ο λογαριασμος για το sportsdirect?Γιατι εχω κανει μια παραγγελια που ειναι σε κατασταση processing ..δεν πιστευω να γινει καμοια στραβη και ακυρωθει η παραγγελια επειδη δεν ειμαι verified?τι λετε?
  15. Vasilis144

    To topic του sportsdirect.com

    Παιδια να παραγγειλω απο το sportsdirect με μια προπληρωμενη που εχω απ ευθειας η να το κανω καλυτερα μεσω PayPal?
  • Δημιουργία νέου...