Προς το περιεχόμενο

NicKtheGreeK97

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    53
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με NicKtheGreeK97

  • Ημερομηνία γέννησης 17/04/1997

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

953 προβολές προφίλ

NicKtheGreeK97's Achievements

  1. Ευχαριστω παιδια αλλα παρηγγειλα ηδη την συνθεση απο το vision studio με αυτη τη ραμ https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html Τα παιδια στο καταστημα μου ειπαν οτι ειναι συμβατες
  2. Ιδανικα θα ηθελα στα 60-65 και τωρα εφτασαν στα 80, προφανως και δεν ειναι τα 3 ευρω. Επισης αυτες που εστειλες δεν υπαρχουν στο qvl (matisse) της μητρικης. Mεγαλο παλουκι, κουραστηκα ηδη με τις ραμ. Οι παρακατω δεν αναγραφονται στο σαιτ της μητρικης, αλλα αναγραφονται επισημα στο σαιτ της G Skill οτι υποστηριζονται απο τη μητρικη αυτη: https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html https://www.skroutz.gr/s/7730124/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GTZB.html https://www.skroutz.gr/s/20497840/G-Skill-Aegis-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GIS.html https://www.skroutz.gr/s/7318118/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C15D-16GVR.html Τεινω στην πρωτη, και απλα ελπιζω να μην χρειαστει να ριξω την συχνοτητα. Αν εχει καποιος κατι αλλο δοκιμασμενο, ας προτεινει.
  3. Τιμιες αλλα ειναι στο 80αρι. Ηλπιζα να βρω 3200 mhz στα 16 cas με 65 ευρω πανω κατω, για να μην ξεφυγει ειπα 75. Θα ψαξω και απ το σαιτ μηπως γινει δουλεια.
  4. Καλησπερα, θελω να φτιαξω νεο συστημα και εχω καταληξει στην παραπανω μητρικη και επεξεργαστη. Ομως εχω θεμα προσπαθοντας να βρω μια συμβατη ραμ ακομα και στα σαιτ που παρεχουν οι κατασκευαστες. https://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty B450 Gaming K4/#Support https://www.amd.com/en/products/ryzen-compatible-memory/ready-for-3rd-gen-amd-ryzen Το μπατζετ ειναι μεχρι 75 ευρω (στο βιζιον στουντιο γιατι ολα τα κομματια θα τα παρω απο εκει) και μεχρι τωρα δεν εχω βρει καποια σε αυτα τα χρηματα που να υπαρχει στη λιστα. Οι πιο δημοφιλεις και vfm ειναι οι https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html https://www.skroutz.gr/s/20497840/G-Skill-Aegis-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GIS.html https://www.skroutz.gr/s/7332757/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3200MHz-CMK16GX4M2B3200C16.html https://www.skroutz.gr/s/7380831/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3000MHz-CMK16GX4M2B3000C15.html (200 λιγοτερα mhz αλλα 15 cas latency αντι για 16 οποτε το ιδιο πραγμα με την παραπανω) ομως δεν ξερω αν εχουν χρησιμοποιηθει χωρις προβληματα με τα παραπανω κομματια.
  5. Τελευταιος καπνος που δοκιμαζω, van nelle... Η συσκευασια ειναι αθλια, εχει ενα περιεργο "πλαστικο" αρωμα και πολλα σκουπιδια. Μετρια υγρασια που την κραταει και ελαχιστα θριμματα. Ομως η γευση του σε γεμιζει ευχαριστα, ειναι ο μονος αρωματικος καπνος που μου αρεσε. Μπορω να πω ομως οτι κολλησα με καμελ μπλε. Για μενα ειναι τελειος σε ολα και φοβερος συνδυασμος με ολντ χολμπορν φιλτρακια και γαλαζια ριζλα χαρτακια.
  6. Δοκιμασα κι εγω Marlboro red, καλη συσκευασια, ικανοποιητικη υγρασια, ελαχιστα σκουπιδακια και δεν αφηνει θριμματα και αδιαφορη γευση και αρωμα. Ωστοσο για καποιο λογο δε με τρελανε.
  7. Δοκιμασα lucky strike. Για καποιο λογο αφηνει λιγο ως καθολου θριμματα, ομως στο τελος του τσιγαρου παπαριαζει το φιλτρακι. Αδιαφορη γευση, καλη υγρασια και συσταση και ανυπαρκτα σκουπιδακια. Ομως δεν θα τον ξανακανα γιατι μου καθεται καπως βαρυς και αν τυχει να κανω πολλα καμια φορα νιωθω ενα τσιμπιματακι στον φαρυγγα οταν κανω τζουρες.
  8. Παιδια γνωμες για Pueblo kai Van nelle? Ηθελα να τους δοκιμασω αλλα βλεπω οτι ειναι ξηροι και σκληροι καπνοι
  9. Πολυ κλασικος καπνος και σαν τον καρελια ή θα τον λατρεψεις ή θα τον μισησεις, οι πιθανοτητες τεινουν προς το δευτερο. Εγω θα σου προτεινα να κανεις 2-3 τρακες να δοκιμασεις γιατι κατα πασα πιθανοτητα τζαμπα θα παει. Προσωπικα δεν θα ξαναεκανα ποτε ουτε απο τρακα. Ασσος ανευ τελικα αποδειχτηκε πολυ βαρυς για γερους καπνιστες, ελαφρυ αρωμα κακαο αλλα ειναι ξηρος και ξηραινεται ακομα παραπανω γρηγορα, σου καιει το λαιμο και μαζευει υπερβολικα πολλα θρυμματα (προς το τελος ειναι σα να απλωνεις ριγανη στο χαρτακι). Τωρα πηρα καμελ μπλε, ισως ειναι ο καλυτερος που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης μαζι με το χρυσο μαλμπορο, στριβει καλα, ικανοποιητικη υγρασια και η συσκευασια κλεινει, ελαχιστα σκουπιδια, και πρωτη φορα μπορω να πω οτι ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ συνδυασμος μαζι με τα ολντ χολμπορν φιλτρακια και γαλαζια ριζλα που παιρνουμε οι περισσοτεροι και χρησιμοποιω κι εγω σε ολους τους καπνους. Γενικα ειναι απαλος με αδιαφορη γευση, οπως τον θελω. Στην πορεια θα δειξει αν αλλαξει κατι.
  10. Μακαρι να μπορουσα να σε απαντησω με σιγουρια αλλα δε με λες και ακριβως γνωστη για να μπορω να το προσδιορισω... Αυτο που ισως καταλαβα ειναι οτι εχει ενα ελαφρυ αρωμα κακαο αλλα χωρις να αλλαζει ιδιαιτερα τη γευση του.
  11. Σ ευχαριστω πολυ φιλε, λογικα θα δοκιμασω μπλε καμελ στο μελλον οποτε θα σε ενημερωσω. Προς το παρον πηρα ασσο ανευ, αν και καλος δε μου αρεσε οσο ο μαλμπορο, σα να καιει λιγο το λαιμο και ισως ειναι λιγο πιο ξηρος απο οσο θα ηθελα. Στο μελλον φανταζομαι θα χασει κι αλλη υγρασια γιατι δεν εχει ζιππερ δυστυχως. Παντως δεν εχει σκουπιδακια και στριβει ωραια τσιγαρα.
  12. Καλησπερα και παλι, πηρα τις προαλλες Marlboro gold και μου αρεσε παρα πολυ, αδιαφορη γευση οπως μου αρεσει (θυμιζει εργοστασιακο), ωραια συσταση, καταλληλη υγρασια και καθολου σκουπιδακια. Παρολα αυτα δεν ηταν με τιποτα 30 γραμμαρια που ελεγε η συσκευασια και τελειωσε πολυ γρηγορα. Εχετε καποια γνωμη για Marlboro red? Tα van elle και lucky strike εχουν διαφορετικες εκδοσεις ή ειναι ενα version? Eπισης καμελ μπλε ή κιτρινο, ποια η διαφορα?
  13. Μου ειπε συναδελφος χθες πως ο μπλε ντραμ ειναι πολυ βαρυς, σου καιει το λαιμο, ειναι ξηρος, και βρισκεις μεχρι και τον ξυλοκοπο μεσα στον καπνο. Δεν αντεξε και τον εδωσε. Και ο ιδιος ανθρωπος καπνιζει craven, οποτε καταλαβαινεις για ποσο βαρυ καπνο μιλαμε. Προσωπικη αποψη ωστοσο δεν εχω. Γνωμη για ασσο και ασσο ανευ?
  14. Οντως μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι drum blonde και ασπρο, καθως και marlboro gold ειναι αυτα που ψαχνω. Επισης τα λευκα καρελια ειναι πολυ ελαφρια αλλα μετα απο λιγες τρακες μπορω να πω οτι δε με ενθουσιασαν ιδιαιτερα... Προτεινομενος συνδυασμος φιλτρακια/χαρτακια για τους παραπανω καπνους?
  15. Ηρθε η ωρα να κανω κι εγω μια ερωτηση στο τοπικ.. Δεν ειμαι τακτικος καπνιστης, κανω 1-5 στριφτα ΑΝ βρεθω με παρεα, κι αυτο θα συμβει 2-5 φορες την εβδομαδα. Ο προηγουμενος 30αρης καπνος μου κρατησε 2 μηνες... Ξεκινησα επειδη με μαστουρωνε ωραια αλλα αυτο σταματησε να συμβαινει, οποτε ειπα να παω απο old holdborn λευκο σε κατι πιο βαρυ, και πηρα καρελια (την βαρια συσκευασια, οχι τον ασπρο)... Με δυο τσιγαρα με πιανει βηχας, φλεμματα και ασθμα το βραδυ, κοντευω να φτυσω τα πνευμονια μου. Εχω κανει και golden virginia πρασινο που δε μου αρεσε, οποτε εχετε να προτεινετε κατι ελαφρυ πριν πεθανω? Δεν θελω απαραιτητα να ειναι αρωματικο, απλα να μη μου γαμαει τα πνευμονια και το λαιμο (ειμαι και αθλητης τρομαρα μου). Για παραδειγμα ο λευκος χολντμπορν μου αρεσε. Χρησιμοποιω μεσαια ριζλα χαρτακια και ολντ χολντμπορν φιλτρακια, δεν ξερω αν εχετε να προτεινετε καποιον αλλο συνδυασμο. Επισης, καταλαβε κανενας για ποια μαστουρα λεω ή μιλαω μονος μου? Υπαρχει κανενας καπνος που να το κανει καλυτερα αυτο?
  • Δημιουργία νέου...