Μπατζίνα μια παραδοσιακή πίτα
ΥΛΙΚΑ:
6 φλιτζάνια αλεύρι
1 ποτήρι γάλα ή 1 ποτήρι τυρόγαλο
250gr Φέτα
1 κουταλιά σούπας Μαργαρίνη
1 φλιτζάνι Λάδι
1 φακελάκι μαγιά
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε μέσα μισό ποτήρι λάδι, ένα ποτήρι από το τυρόγαλο, μαγιά, λίγο αλάτι [γιατί η φέτα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι αλμυρή ήδη] και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα έξι φλιτζάνια αλεύρι και ανακατεύουμε με το χέρι γύρω γύρω τον χυλό που σχηματίζεται. Αν μας φαίνεται στεγνό και βλέπουμε το αλεύρι προσθέτουμε...