Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.
Μετά απο μια 8ετία με ένα SONY VAIO (VPCEB1S1E) αποφάσισα την αντικατάστασή του.
Οπως αντιλαμβάνεστε και απο τον τίτλο της δημοσίευσής μου βρίσκομαι σε δίλημμα για το αν πρέπει να προτιμήσω ένα laptop πάλι ή ένα all in one.
Αυτό που θέλω είναι μια πιο μεγάλη οθόνη απο τις 15 ίντσες που είμαι τώρα με το VAIO. Και οι 18 του laptop με βολεύουν, αλλα και οι 22-25 ενός all in one δε θα με χάλαγαν καθόλου. Δε με ενδιαφέρει η φορητότητα. Απλά χρησιμοποιώ laptop γιατι δε θέλω πάνω απο ένα καλώδιο. Θα χρησιμοποιηθεί για απλές εργασίες (σερφάρισμα, office κυρίως)
Αυτό που βλέπω με λίγη ερευνα ειναι οτι με τα λεφτά που θα δώσω για ένα απλό laptop, με τα ίδια αγοράζω ένα πολύ καλύτερο σε χαρακτηριστικά all in one και με μεγαλύτερη οθόνη. Απο την άλλη η αγορά ενος all in one συστήματος στη χώρα μας δεν είναι και τόσο διαδεδομένη και κάπως με ζορίζει ψυχολογικά αυτό. Δε γνωρίζω για δυνατότητες αναβάθμισης, service κτλ
Αν μπορείτε αφήστε τη γνώμη σας μήπως και βοηθηθώ λιγάκι.