αδελφε,δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν συνταγή,Ο άνθρωπος χρησιμοποιούσε κρέας από χοιρινό λαιμό και σπάλα.Το κρέας πρέπει να μείνει τουλάχιστον 24 ώρες στο ψυγείο και μετά αφού κοπεί σε κομμάτια για πέρασμα σε καλαμάκια,βάζεις ρίγανη ,μαυροπίπερο ΚΑΙ ελαιόλαδο,εγώ έχω προσθέσει και λίγο λευκό κρασί,γιατί δίνει μία ωραία οξύτητα που μας αρέσει.Τα ανακατεύεις καλά και τα αφήνεις στο ψυγείο άλλες 24 ώρες,τα περνας σε καλαμάκια και τα ψήνεις.Βασική προϋπόθεση το κρέας να είναι καλής ποιότητας.Δοκίμασε το και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.Θα είναι μαλάκά σαν βούτυρο και πεντανόστιμα.Προσοχή δεν βάζουμε αλάτι,το βάζουμε στο ψήσιμο ή ακόμη καλύτερα και μετά το ψήσιμο,αν και το χοιρινό είναι από μόνο του πολύ αλμυρό για τα γούστα μου...