Haunter Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Peace!! auti einai i teleutaia fora pou grafw s'auto to topic.den prokeite na sas ksanaenoxlisw me auto 8ema. runner1:mporeis na me briseis osos 8es afou se tosa post ta katafernes kala.egw prospa8isa na pw kapoia pragmata alla mallon xa8ike to noima kapou sto "ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ;;;;;;;" kai sto "Αρλουμπες" h sto "Κοτσανες",ktl ,an auta itan ta dika sou epixeirimata tote paw paso,den sugkrinontai me ta dika mou. eilikrina kourastika m'oli autin tin ypo8esi.einai les kai milaga se 12xrono.8a se parakalesw na min ksanaermineuseis opws 8es auta pou grafw,pisteuw pws eimai katanoitos elpizw na min kourastikes poli gia tin apantisi giati tin skeftikes poli!gia tin N.Smirni exeis adiko,an kai menw n.smirni den etuxe na doulepsw ekei.exw bre8ei san pelatis kai den eixa kanena parapono. kai apo oti eixa akousei otan douleua,o idioktitis einai arketa austiros kai i n.smirni itan apo ta kala katastimata tou omoilou. gia pl.biktwrias den kserw tipota.gia eparxia profanws den gnwrizeis kai exeis adiko,egw eimai apo eparxiaki poli pou tyxainei na exei germano(exw doulepsei ekei),auto pou exw na pw einai oti safws ta pragmata einai kalutera stin eparxia apo oti athina afou stin eparxia ligo poli oloi einai gnwstoi!opote alli i sxesi pwliti me pelati gia na min s'afisw kai paraponemeno.... 4. ...... arx...dia ema8es(dustixws) auta kai kali sunexeia.....
runner1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Έλα.....είναι η τελευταία φορά αυτή;;;Μην μου το λες και θα βάλω την γάτα μου να κλαίει!Μία από τις κλασικές φράσεις ανθρώπων που δεν έχουν τι άλλο να πουν όταν δεν μπορούν να στηρίξουν αυτά που λένε! Αν παρατήρησες ότι στην ουσία κατά κάποιο τρόπο της Νέας Σμύρνης "σώζεται" σχετικά από την όλη κατάσταση!Αλλά και αυτοί εχουν κάνει τις μαλακίες τους!άσε που το τρομερό σου επιχείρημα κι εδώ είναι απλώς ότι άκουσες από κάποιον ότι μπορεί να ισχύει αυτό!Τι συγκλονιστικό....!!! Εσύ διαστρεβλώνεις τα λόγια μου!ΟΛΑ τα άλλα που λέω για επιχειρήματα εσύ να περνάς στο ντούκου και κολλάς σε 2-3 φράσεις,που φυσικά δεν είναι επιχειρήματα!!!!!!!!!Αλλά φαίνεται ότι εσυ αυτά ερμηνεύεις έτσι!!!! Ενώ τα δικά σου.................το μοναδικό σου επιχείρημα είναι ότι δούλευες ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!Τρομερό επιχείρημα!!!Ενώ αυτά που γράφω εγώ και που τα στηρίζουν ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ δεν είναι επιχειρήματα! Ασε μας ρε φίλε!Που θίχτηκες κιόλας και λες ότι σε βρίζουμε!Με το παραμικρό μάθαμε να αποκαλούμε τα πάντα βρισιές σαν κάτι δικηγόρους που πιάνονται από το παραμικρό σαν.....άντε μην πω!! Αν εγώ είμαι 12χρόνος τότε εσύ φίλε μου με αυτά που λες ούτε για 5χρονο δεν σε περνάνε!!!! Έτσι σου είπανε για την επαρχία....;;Καλά καλά!Όταν κάνεις ένα γκάλοπ και μάθεις τις γνώμες πολλών θα δεις τι εννοώ και για εκεί! 4.Αυτά από ότι φαίνεται τα έχεις μάθει εσύ πολύ πριν από μένα για να λες ότι λες!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.