runner1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Αυτό σε όλες το κάνει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ!Για αυτό λέμε ότι είναι καλύτερο να πηγαίνετε σε καταστήματα των εταιρειών για να ειστε οκ και πιο σίγουροι!
cronos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 filaraki an den s'aresei uparxoun kai oi rologades,i akoma mporeis kai mono sou na pareis 1 mpatarioula apo to periptero kai na tin allakseis.pou na trexeis twra ston germano kai na perimeneis 10 oloklira lepta,enw otan pas stis trapezes kai stinesai stin oura ekei den milas.oute milas otan o dimosios upalilos se kapia dimosias upiresia ksinetai apo to prwi.s'olous esas tous di8en rigmenous exw na pw oti o Germanos tin teleutaia fora pou koitaksa den eixe to monopwlio pou8ena,opote an sas aresei! Φίλε μου δεν πρόκειται να πάω στον ρολογά για να αλλάξω την μπαταρία στο επιστημονικό μου κομπιουτεράκι. Θέλω να πάω εκεί που ξέρω ότι θα τη βρώ σίγουρα την μπαταρία. Η όλη διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από 1 λεπτό: να τη ζητήσω και να την πληρώσω. Γιατί θα πρέπει να περιμένω ένα τέταρτο στην ουρά, όπου ο άλλος ψάχνει για φτηνό πρόγραμμα τηλεφωνίας και δεν ξέρει τί του γίνεται και θα κάνει 3 ώρες για να διαλέξει? Τώρα να μην συγκρίνουμε τις δημόσιες υπηρεσίες με την ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η σύγκριση είναι άτοπη εξ υποθέσεως. Αλλά παρόλα αυτά η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Οι συναλλαγές μου με τις τράπεζες είναι ελάχιστες, αλλά ακόμα και εκεί, δεν περιμένω συγκριτικά όσο περιμένω στον Γερμανό και στον κάθε Γερμανό. Όσον αφορά τις δημόσιες υπηρεσίες ποτέ δεν έχω περιμένει πάνω από 5-λεπτο, ακριβώς γιατί επιλέγω τις ώρες όπου θα κάνω τη δουλειά μου άμεσα. Τώρα στον Γερμανό ακόμα και τις ώρες που δεν έχουν πολύ δουλειά πάλι θα περιμένεις.
k_w_t Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι αναφερθηκατε στο δημοσιο? Αμα ηταν ετσι το ονειρο ολων θα ηταν να δουλεψουν στο Γερμανο,Πλαισιο(εχει παντα αγγελια),multirama ktl ! και οχι στο δημοσιο!!! Σε λιγο θα βαζουμε και βυσμα για να περνουμε 560 euro τον μηνα!!! Δημοσιο for ever που λεγαν και τα Ιμησκουμπρια!!!
Haunter Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 runner1:katarxin 8a h8ela na me sugxwreseis gia ta Ellinika mou. 8a to ksanapw gia teleutaia fora to kinhto ston germano exei katargi8ei. An esu to breis opoudipote allou to opoio den einai api8ano tote megeia sou.Oso gia tous pwlites na eisai sigouros oti arketa paidia exoun ptuxia sxolwn akoma kai apo AEI,me glwsses kai alles mlkies alla anagkastika douleueis ekei,den einai kako,oute kapoios einai asxetos an den exei kapoio ptuxio.oute esu prepei na exeis tin apaitisi na exei ptuxio o pwlitis tou ka8e Germanou.prwsopika exw tin apaitisi na exoun toulaxiston kapoio ptuxio oloi autoi oi bolemeunoi stis dhmosies ypireseies.oso gia to wrario den einai se kamia twn periptwsewn 8wro,kai den plirwnontai se kamia periptwsi oles tis yperwries.an 8es me pisteueis. 8a sumfwnisw me to teleutaio pou eipes "...Για αυτό λέμε ότι είναι καλύτερο να πηγαίνετε σε καταστήματα των εταιρειών για να ειστε οκ και πιο σίγουροι!" cronos:wraia afou ksereis oti ston Germano 8a breis tin mpatarioula sou tin opoia mporeis na fas oli tin a8ina kai na min tin breis,e tote pisteuw oti aksizei na perimeneis kai 1 15'(sto proigoumeno post itan 10 ti eginan;ta ksanametrises??)emena den 8a me xalage pantws.an den se ikanopoiei kai auti i apantisi,tote mporeis na fas oli tin athina na tin breis tin mpataria,afou einai grigorotera!gia to dimosio ti na sou pw;enas apo tous 2 mas prepei na zei se alli xwra,i esu na eisai o pio tuxeros Ellinas olwn twn epoxwn.ok,8a se 8umi8w tin paraskeui pou 8a paw na kata8esw to enikio mou stin E8niki. k_w_t:sto plaisio to exoun xasei teleiws,an steileis biografiko 8a se perasoun toulaxiston apo 3 epafes(etsi lene tis sunenteukseis),mexri na sou apantisoun TAXYDROMIKA na se exoun proslabei.den kserw kata poso isxuei(olokliro),etsi mou eipe anas filos. basika oloi eseis pou exete parapona apo germano giati den lete kai apo poia katastimata
runner1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Στον ΓΕΡΜΑΝΟ έχει καταργηθεί;;;;;Ωραίο κατάστημα!!!!Να φέρνει ότι συσκευές γουστάρει και μετά να λέει σε κάποιους ότι καταργήθηκε ενώ αυτοί δεν το φέρνουν πια!!!! Η Siemens ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!ΓΚΕΓΚΕ;Πόσες φορές θα το πούμε;Το τι κάνει ο κάθε ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή όποιο άλλο μαγαζί.....είναι τελείως άσχετο! Αρκετοί πωλητές έχουν πτυχία σχολών...!Θες σχολιασμό πάνω σε αυτό;Λοιπόν άκου............είναι λογικό να παίρνεις σε ένα κατάστημα που ασχολείται με τέτοια θέματα δηλαδή θέματα τεχνολογίας και ο άλλος να έχει πτυχίο π.χ. φιλοσοφικής,μαθηματικών ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο;;;;Αλλά και πάλι δεν χρειάζεται να έχει πτυχίο ΑΡΚΕΙ να είναι σχετικός με το θέμα!Οι περισσότεροι ούτε καν ξέρουν πως λειτουργεί ένα κινητό εκτός από τα βασικά!Αν τους πεις για π.χ. Gprs από μέσα τους εκείνη την στιγμή θα αναρωτηθούν από μέσα τους αν "τρώγεται" και θα σε στείλουν σε ένα από τα 2(το πολύ) άτομα που όντως θα είναι σχετικοί έστω και λίγο!Υπάρχουν άτομα που δνε έχουν πτυχίο και σε κάποια θέματα είναι περισσότερο "ψάγμενοι" από άλλους που έχουν πτυχία! Για το 8ωρο....αναλόγως το κατάστημα(για παράδειγμα πόσο "γνωστό" είναι και πόσους υπαλλήλους έχει) και την περιοχή που βρίσκεται.Οι περισσότεροι δουλεύουν 8ωρο!!!!Αν δουλεύουν παραπάνω και αν πληρώνονται ή όχι τις υπερωρίες........αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες!Αλλά και πάλι από την στιγμή που δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις πάνω σε αυτά τα θέματα και πολύ τους είναι αυτά τα λεφτά ενώ υπάρχουν έξω κάποια άτομα που αξίζουν αλλά δεν τα παίρνουν για διάφορους λόγους!
kostas_crete Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 oute esu prepei na exeis tin apaitisi na exei ptuxio o pwlitis tou ka8e Germanou Megale' date=' aftoi den einai oi eidikoi sthn texnologia???Etsi den lene??? Na mhn exoun ptyxio AEI alla na dexontai gnwmes atomwn.Ama sou doulevei o 40arhs 5 xronia sto germano kai skas esy sta 26 sou me ptyxio kai sthn leei ki apo panw oti den ksereis ti kaneis??? Kai genika isxyei gia tous perissoterous pwlhtes se tetoiou eidous magazia.Plaisio,Multirama,klp Px.Se multirama exoun pwlhth me ton opoio eimastan symma8htes kai eixe kopei se perissoteres takseis tou lykeiou.Kai otan eskasa kai tou zhthsa ena kalwdio apo usb se serial me koitouse les kai katevhka apo ton Arh.Kai etsi k_w_t:sto plaisio to exoun xasei teleiws,an steileis biografiko 8ase perasoun toulaxiston apo 3 epafes(etsi lene tis sunenteukseis),mexri na sou apantisoun TAXYDROMIKA na se exoun proslabei.den kserw kata poso isxuei(olokliro),etsi mou eipe anas filos. afth einai h swsth diadikasia (efoswn to systhma doulevei swsta kai den ephreazei toso h gnwrimia).Sto ekswteriko giati exoun interviews pantou???akoma kai se sandwichadika???Giati ekei 8eloun na plhrwnoun kai na pianoun topo ta fragka tous.Kai na mhn xreiazetai na einai me vourdoula panw apo pwlhtes opws ginetai edw me ta 1000 parapona pou kanei o dysaresthmenos ,logw malakias-la8ous tou A pwlhth, ston dief8ynth.
cronos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 cronos:wraia afou ksereis oti ston Germano 8a breis tin mpatarioula soutin opoia mporeis na fas oli tin a8ina kai na min tin breis' date='e tote pisteuw oti aksizei na perimeneis kai 1 15'(sto proigoumeno post itan 10 ti eginan;ta ksanametrises??)emena den 8a me xalage pantws.an den se ikanopoiei kai auti i apantisi,tote mporeis na fas oli tin athina na tin breis tin mpataria,afou einai grigorotera!gia to dimosio ti na sou pw;enas apo tous 2 mas prepei na zei se alli xwra,i esu na eisai o pio tuxeros Ellinas olwn twn epoxwn.ok,8a se 8umi8w tin paraskeui pou 8a paw na kata8esw to enikio mou stin E8niki.[/quote'] Όπως προείπα οι συναλλαγές μου με δημόσιο και τράπεζες είναι ελάχιστες. Ακόμα και τότε δεν περιμένα ποτέ όσο περίμενα στον Γερμανό. Δε ζώ σε καμία διαφορετική χώρα, απλά σε κάτι τέτοια είμαι πολύ τυχερός. Αλλά όπως είπα και παραπάνω σύγκριση δημοσίου και Γερμανού είναι άτοπη εξ υποθέσεως.
Haunter Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 runner1: pragmatika den mporw na katalabw ti kolima efages pou o germanos katirgise ti mlkia apo tin gkama tou.An den s'aresei auto,parto apo allou,min ksanampeis se germano sto finale afou exeis tetoio kolima.den se ypoxrewnei kanenas.ME TA LEFTA SOU PAS OPOU GOUSTAREIS. "...Οι περισσότεροι δουλεύουν 8ωρο!!!!..." auto pws to bgales;exeis doulepsei se germano;egw pou exw den itan 8wro kai auto den isxue mono gia to katastima mou. "Αλλά και πάλι από την στιγμή που δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις πάνω σε αυτά τα θέματα και πολύ τους είναι αυτά τα λεφτά ενώ υπάρχουν έξω κάποια άτομα που αξίζουν αλλά δεν τα παίρνουν για διάφορους λόγους!...".auto pou les to stirizeis kapou?apo prwsopiki empeiria;an oxi tote to eipes mono kai mono gia na to peis,me autin tin logikh kai egw lew "η πλειοψηφια των εργαζομενων στον Γερμανο εχει τις απαραιτητες γνωσεις,πληρωνονται πολυ λιγα,και οποιος αξιζει βρισκει δουλεια" gia ta ptuxia den ksanasxoliazw giati mallon kinoumaste se diaforetiko mikos kimatos. egw to mono pou 8a se rwtisw kai an 8es apantas einai apo poio katastima exeis auta ta parapona?(sugkekrimeno) esas sas xalane oi pwlites tou germanou emena me xalane alla epaggelmata. gousta einai auta! kostas_crete:den 8a diafwnisw ka8olou me tin diadikasia arkei na arxisei apo poio υψηλοβαθμα epaggelmata kai na kataliksei ston basiko mis8o. nomizw oti exei mellon akoma. cronos:2 apories exw apo sena..... 1)an se kalupsa me osa eipa gia tin mpataria sou(kai an oxi,giati) 2)an 8a ksanapas se Germano na tin allakseis.
runner1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Haunter: Μιλάς για κολλημένους!Καταλαβαίνεις τι γράφεις και σε τι σου απαντάω;Καταλαβαίνεις ελληνικά;;;;; 1.Δεν έφαγα κόλλημα που κατήργησε την μαλακία που λες!Κάτι που βέβαια είναι ανεπίτρεπτο για ένα μαγαζί που θεωρείται "ειδικό" σε θέματα τεχνολογίας και ειδικότερα κινητής τηλεφωνίας!!!Έφαγα κόλλημα με την παραπληροφόρηση που εισπράττω από εσάς τους 2 περί κατάργησης!!!Στην αρχή μας είχατε πρήξει ότι ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ αλλά μόλις σας τονίσαμε κάποια πράγματα σιγά σιγά "αποκαλύφθηκε" ότι ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ έγινε αυτή η "κατάργηση"!Άλλο ένα δείγμα της παραπληροφόρησης που εισπράττουμε καθημερινά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ και τους "έμπιστους" πωλητές του!! 2.Αν έχεις τα "φόντα" δουλεύεις 8ωρο γιατί σε χρειάζονται και σε πληρώνουν κανονικά!Δηλαδή πρέπει να έχεις κάποια προσόντα(πτυχία,γνώσεις,ενημέρωση,καλές πωλήσεις και όχι απαραίτητα όλα αυτά αλλά έστω και κάποια από αυτα) αλλιώς σε εκμεταλλεύονται γιατί και καλά σου κάνουν την "χάρη" με το να σε πάρουν αφού είσαι ανειδίκευτος!!!!Άρα πρέπει να τους ευγνωμονείς κιόλας με την λογική τους! 3.Τι λες ρε φίλε;Θες να μου πεις δηλαδή ότι η πλειοψηφία είναι σχετικοί;;;;Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν καθημερινά τόσα παράπονα από πελάτες εντός και εκτός ίντερνετ!Τόσες και τόσες περιπτώσεις που ακούγονται τόσο καιρό τις περνάς στο ντούκου;;;Και ναι....έχω και προσωπική εμπειρία!Και όχι μόνο μία!Οι περισσότεροι φίλοι και φίλες μου ή ζητάνε την συμβουλή μου πριν πάνε στον κάθε ΓΕΡΜΑΝΟ ή πάμε μαζί για να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους δουλέψουν!Άρα για να ζητάνε βοήθεια από μένα και όχι από τους πωλητές έχουν κάποιες άσχημες εμπειρίες και δεν τους εμπιστεύονται(φαντάσου....χωρίς να έχουν ακούσει διάφορα περιστατικά που διαβάζουμε εμείς εδώ αλλά μόνο από ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!),αν το σκεφτείς λογικά! 4.Δεν σχολιάζεις γιατί δεν σε παίρνει φίλε μου!Άσε τα μήκη κύματος εκεί που κάθονται!Το δικό σου "μήκος κύματος" είναι με τον εργοδότη σου που από ότι φαίνεται σε πληρώνει καλά για να λες τόσα υπέρ του ΓΕΡΜΑΝΟΥ ή μπορεί να έχεις κι εσύ ένα τέτοιο κατάστημα! 5.Και να τονίσω και πάλι ότι δεν είπα ότι είναι απαραίτητο το πτυχίο αλλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να είναι σωστά ενημερωμένοι οι πωλητές και να μην παραπληροφορούν ή να λένε αρλούμπες μόνο και μόνο για να πουλήσουν κάτι! 6.Τα γούστα τι σχέση έχουν;;;;;Τι κοτσάνα ήταν αυτή τώρα;;;Ε ρε τι άλλο θα ακούσω από άτομα χωρίς λογικά επιχειρήματα!!!
runner1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Και επειδή την λες συνεχώς στον cronos για τις μπαταρίες.................ΟΧΙ ρε φίλε!Εγώ έχω σταματήσει να πηγαίνω στον ΓΕΡΜΑΝΟ για μπαταρίες!!!Και ειδικότερα τώρα με το ρολόϊ μου γιατί: -Όταν το πήγα μου είπαν ότι δεν έχουν τέτοια μπαταρία. -Μου είπαν ότι και αν φέρουν/βρουν δεν θα μπορούν να το στεγανοποιήσουν και θα πρέπει να το πάω σε ρολογά ή στην αντιπροσωπεία!!! Ωραίοι "ειδικοί" σε μπαταρίες και ρολόγια!!!! Το ρολόϊ αυτό είναι ένα CASIO G-SHOCK!
Haunter Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 runner1:katarxin 8a h8ela na me sugxwreseis gia ta Ellinika mou. 1.anepitrepto gia sena.kai sto ksanalew gia triti fora oti den eisai anagkasmenos na pas se germano,den to exei monopwlio ektos an tin briskeis na pigaineis ekei mono kai mono gia na brizeis meta.yparxoun kai tetoia atoma to kserw!to kinito katargi8ike afou oute esu mporeis na apodeikseis to anti8eto.alla oute kai egw mporw opote as pei o ka8enas ta dika tou. 2.Ara me autin tin logiki den prepei na exeis esu kamia apaitisi apo enan aneidikeuto ipallilo na gnwrizei gia to gprs.Eides pou paei to pragma,den einai problima tou ka8e upallilou auto alla problima tou ergodoti.esu den prepei na ta xwneis ston upallilo pou den kserei kati,i pou einai asxetos, alla ston ergodoti pou ton krataei. 3.Nai auto 8elw na pw.na to pw kai ellinika:ΣΕ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ 3:ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΥ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. 4.sou exw pei oti den douleuw se katastima pleon,douleua,kai oute exw kapoio. 5.Mpravo!tonise to pali na tonisw kai egw pali oti den eisai anagkasmenos na pas se germano efoson malista 8ewreis oti oi pwlites tou germanou lene arloumpes. 6.tote esu pou sxoliazeis tin "kotsanes" kai to atomo xwris logika epeixirimata ti eisai?an 8es mou apantas kai edw an kai amfibalw. runner1-pou-apantaei-gia-ton-cronos: pisteuw oti o cronos ta katafernei kai monos tou,den xriazetai boithia.den tin anoiksa egw autin tin suzitisi gia tis mpataries,allos to anefere.kai kala kaneis pou den to pas se germano efoson den mporei na allaksei tin mpataria.den bleptw pou8ena kati kako s'ola auta pou eipes.to mono pou kataferes twra einai na apodikseis ston cronos auta pou prospa8ousa na tou pw.s'euxaristw.
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 kwt: to epos den to gnorizo...exoume on-line me oles tis etairies omos kai mporoume na energopoisoume tis aitiseis opos xereis...to sistima me tis epidotiseis pleon exei figei apo ta katastimata kai exei perasei se etairia courier pou analamvanei na paradosei to kinito ston xoro tou pelati xoris epipleon xreosi. kai oi nees siskeues me to I-mode einai +70 euro... ΤΟ EPOS δεν το γνωριζεις ???? ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ??? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ?!?!?!?!?!?! Το E-Pos ειναι η OnLine αίτηση της Cosmote....μας δουλευεις ψιλο γαζι μου φενεται.. Κατι ακομα.....τελευταια εταιρεια που ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ τα πραγματα σπιτι σου οτι και αν ηταν αυτα ηταν αν θυμαμαι καλα η MicroLand σαν ΑΛΕΛΠΙΔΑ προσπαθεια να κρατηθει ανοιχτη.....φυσικα πατωσε και εκει...μπας και παει για φουντο και ο Γερμανος ?
runner1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Haunter: Τι να σου πω ρε φίλε;;;;!!Λεσ τα ίδια χωρίς να απαντάς σε αυτά που σου είπα! 1.Μία μας λες ότι καταργήθηκε από την Siemens.Μετά από κάποια ρosts μας λες ότι το κατάργησε ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και τώρα πάλι μου λες ότι το κατάργησε η Siemens.Από αυτό και μόνο φαίνεται τι κοτσάνες μας λες τόση ώρα!Κι εγώ τουλάχιστον το έχω αποδείξει και με λογικό επιχείρημα(βλέπε πιο πάνω περί πωλήσεων αφού δεν έχει η Siemens άλλο μοντέλο σε αυτή την κατηγορία μέχρι σχεδόν το τέλος του χρόνου!!!),άλλο εσύ αν δεν το διαβάζεις ή δεν θες να το διαβάσεις!!!Αν θες κι άλλο επιχείρημα....πάρε τηλέφωνο στην ίδια την Siemens να δεις τι θα σου πουν "κύριε μου"!!Αυτό δεν θα είανι απλώς λογικό επιχείρημα αλλά κάτι παραπάνω!!Και δεν είναι ανεπίτρεπτο για μένα!Γιατί αν είχαν την παραμικρή τσίπα δεν θα παραπληροφορούσαν τον κόσμο και θα έλεγαν ότι ΑΥΤΟΙ δεν το φέρνουν πια....όχι η Siemens!!! 2.Ναι καλά....!Θα τα χώσω και στους 2!!!Πρώτον τα χώνω κυρίως στον ΓΕΡΜΑΝΟ που βάζει τον κάθε άσχετο!Και δεύτερον θα βρίσω και τον υπάλληλο γιατί με παραπληροφορεί για να το παίξει σχετικός ενώ δεν είναι!Καλύτερα να μου πει ότι δεν ξέρει κάτι και να το ρωτήσει σε κάποιον συνάδελφο του που θα ξέρει παρά να μου λέει αρλούμπες!!! 3.Από πολλά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!ΓΚΕΓΚΕ;;;Κάτι ακόμα.........αυτό δεν ισχύει μόνο στον ΓΕΡΜΑΝΟ αλλά και σε άλλα μαγαζιά και μάλιστα γνωστά!!!!!!Απλώς τώρα τονίζουμε αυτόν γιατί έτσι έτυχε με το παιδί πιο πάνω που πήγε να "μπαλώσει" τις χαζομάρες του ΓΕΡΜΑΝΟΥ!! 4.Δούλευες και λες αυτά τα πράγματα;;;;Τότε ή κολλημένος είσαι ακόμα με το κατάστημα αυτό ή κι εσύ ανήκεις στην κατηγορία αυτών των υπαλλήλων! 5.ΠΑΛΙ πας να αποφύγεις την απάντηση και το γυρνάς αλλού!! 6.Και βέβαια θα τις σχολιάσω!!!!!Μου μίλησες για γούστο κάτι που είναι τελείως με το θέμα μας και καλά για να πεις ότι έχεις επιχείρημα!!!!!!!!!!!! Για του cronos......καλά..........είσαι αλλού για αλλού φίλε μου!!!Που την είδες την απόδειξη......;;;;Πως λέμε ότι "ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται";;;Εδώ πέρα κάτι παρόμοιο συμβαίνει με σένα και τα.........."επιχειρήματά" σου! Η πλάκα είναι ότι επιμένεις σε όλα αυτά αλλάζοντας κάθε τόσο τα λόγια σου ή λέγοντας τα ίδια χωρίς να απαντάς σε αυτά που σου λέω!Κάνεις ένα κλασι΄κό "πισωγύρισμα" στις απαντήσεις!!Σιγά μην κάνω copy-paste για να γράφω τα ίδια!!!!!!!!
Haunter Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 1.to idio kaneis kai esu!apo tin arxi lew to idio pragma,to kinito katargi8ike ston germano.an diabaseis ola ta posts mou 8a to diapistwseis.An sou fainontai kotsanes auta pou lew min ta sxoliazeis giati ginesai xeiroteros apo tis "kotsanes" pou lew. a,kai egw den se ebrisa"anaferomai sto "kurie mou"). auto pou prospa8w na pw se 3 post to katalabes telika;...oti me ta lefta sou pas opou goustareis-opou 8es(giati blepw oti se mperdeuoun autes oi lekseis) an to katalabes tote ta ypoloipa einai perita,mono kai mono gia entupwsiasmo 2.esu den ta xwneis pou8ena,eisai krumenos pisw apo tin o8oni kai tin anwnumia sou tou ypologisti sou kai katageleis pragmata ta opoia eite den isxuoun,eite den mporeis na ta apodeikseis eite einai anousia. 4.den blepw pou8ena to paraksenw,o kolimenos den milaei gia kolimata, kai to an eimoun kalos oute to ksereis oute 8a to ma8eis pote. 5.min milas esu gia auto,esu pou apofeugeis gia triti fora tin erwtisi mou.an kai nomizw oti i apantisi mou einai katatopistikotati,pes mou ti den katalabes na se boithisw. 6.exw epeixeirimata to an esu den mporeis na ta katalabeis den sou ftaiw egw.an ta exeis kata me ton eauto sou na sxoliazeis "kotsanes" kai "atoma xwris logika apotelesmata" tote problima sou. oso gia ton cronos den 8a milisw twra alla 8a perimenw thn apantisi tou kai se mena kai se sena(an exei) -------------------------------------------------------------------- an twra se kourazoun ta megala keimena,ksexna otidipote exw grapsei sto topic(giati se blepw oti zorizesai me ta polla 8emata) kai apantise mou mono s'auto kai mono gia ton eauto sou: apo poio katastima sugkekrimeno exeis parapona.apantisi tou stil "Από πολλά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!ΓΚΕΓΚΕ;;; Κάτι ακόμα.........αυτό δεν ισχύει μόνο στον ΓΕΡΜΑΝΟ αλλά και σε άλλα μαγαζιά και μάλιστα γνωστά!!!!!!Απλώς τώρα τονίζουμε αυτόν γιατί έτσι έτυχε με το παιδί πιο πάνω που πήγε να "μπαλώσει" τις χαζομάρες του ΓΕΡΜΑΝΟΥ!!" egw proswpika den tin dexomai kai 8ewrw oti apofeugeis na tin dwseis.
runner1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ;;;;;;;;;;; Τόσην ώρα ΕΣΥ δεν απαντάς σε αυτά που σε ρωτάω και μου λες τα ίδια!άρα κι εγώ να γράψω πάλι τα ίδια;;;; 1.Μου φαίνεται δεν ξέρεις τι γράφεις!Μία λες ότι έχει καταργηθεί γενικώς(αφού διαφωνείς μαζί μου που λέω ότι το παράγει η Siemens),μετά μου λες για τον ΓΕΡΜΑΝΟ,μετά πάλι για την Siemens και τώρα ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ!!!!Κάτι που εγώ το έλεγα από την άρχη αλλα ΕΣΥ (μαζί με τον tasos22) ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕΣ!!!Που κολλάει το που πάω;;;;Ξέρω πολύ καλά που πάω!Εδώ λέμε κάποια πράγματα για να μην εξαπατηθεί ο κόσμος ή "γελαστεί" με αυτά που τους λένε σε αυτά τα καταστήματα(και όχι μόνο)!Από την στιγμή που δεν σου αρέσει αυτό..........μην απαντάς σε κανένα post.Εντυπωσιασμό λέμε τώρα τα πράγματα που λέει κάποιος όταν δεν έχουμε κα΄τι να αντιπαραθέσουμε εεεεε;;;;; 2.Τα έχω χώσει ήδη σε πωλητές αλλά και τα αφεντικά τους!!!!Δεν περίμενα εσένα!Άλλος κρύβεται πίσω από οθόνες και λέει ότι του κατέβει!Τώρα πια αν θα κάνουμε μια ερώτηση και δούμε ότι μας λέει βλακείες τότε στην πλάκα θα τον/την πάρουμε!!!!Με το να λες σε μένα ότι αυτά που λέω δεν ισχύουν όσον αφορά τις προσωπικές εμπειρίες........οκ!ΑΛΛΑ να λες ότι σε ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ forums ΟΛΟΙ που τα λένε είναι ψεύτες...........τότε δεν πας καλά γιατί θες να αμφισβητήσουμε πχ 1000 και να πιστέψουμε εσένα τον 1,για εμπειρίες που αφοράν εμάς,που εμείς τις ζήσαμε!!!!!!!!! 4.Το έχω μάθει ήδη από τις απαντήσεις σου!(ΔΥΣΤΥΧΩΣ!) 5.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Πάλι γελάσαμε! 6.Επιχειρήματα;;;;;Περιμένω να δω πόσοι θα συμφωνήσουν μαζί σου γιατί αυτά μόνο επιχειρήματα δεν λέγονται! Σου απάντησα και πιο πάνω σε αυτό(κοίτα 2!).Θες να σου πω μερικά.....................ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Πλατεία Βικτώρια,Νέα Σμύρνη(εκεί σχετικά καλά είναι ευτυχώς) κ.α.!Έχουν αναφερθεί και από άλλα παιδιά(όχι μόνο από εδώ αλλά και φίλους μου που μου τα έλεγαν και γέλαγα!!) και στην επαρχία!Εκεί να δεις γλέντια!!!! ΟΡΙΣΤΕ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!Να δω τώρα τι θα κάνεις που σου είπα ταα μαγαζιά!!Τι θα καταλάβεις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.