Προς το περιεχόμενο

Ανανέωση σύνδεσης Γερμανός+Cosmote=Απάτη

qspock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι ακόμα..............το νούμερο του μετά την μετατροπή θα είναι το ίδιο!

Άκου εκεί να δώσει 20€ για νέα κάρτα!!Και μετά μου λες ότι είσαι σχετικός!!!

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δίκαιο έχει ο runner. Δηλαδή tassos νομίζεις ότι έτσι βοηθάς ή ότι βελτιώνεις την εικόνα του Γερμανού???Το παιδί σου ζητάει να το βοηθήσεις για μετατροπή σε κάρτα κι εσύ σου λες να αγοράσει καινούρια με 20Ε όταν μπορεί να κρατήσει και μάλιστα το ίδιο το νούμερο με πολύ λιγότερα λεφτά?????Φίλε qspock Κάνε αυτό που αναφέρει ο runner, η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, απλώς να ξέρεις ότι για μια μέρα το κινητό σου θα είναι κλειστό και θα αναφέρει ότι το νούμερο δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή(τουλάχιστον αυτό γίνονταν μέχρι πριν λίγο καιρό)

Υ.Γ. Δυστυχώς όμως να σ' ενημερώσω ότι κι ο αδελφός μου είχε το ίδιο πρόβλημα με τη Vodafone όταν ανανέωσε τη συσκευή του. Η θα έπαιρνε συγκεκριμένες μάρκες ή θα περίμενε για πολύ καιρό(επί ένα μήνα έλεγαν ότι έχουν προσωρινή έλλειψη μέχρι που απύυδησε και πήρε ότι είχε).

Δημοσ.

Πάνε οι παλιές καλές μέρες όπου ο Γερμανός είχε 5-6 καταστήματα στην Ελλάδα και ήξερες ότι θα βρείς τις μπαταρίες που έψανχες. Θυμάμαι τη διαφήμηση: μπαταρίες από ένα ρολόι εώς ένα ελικόπτερο. Πλέον, ακόμα κι αν καταφέρεις να βρείς τις μπαταρίες που ψάχνεις, τις μοσχοπληρώνεις. Μια απλή μπαταριούλα για ένα επιτραπέζιο ρολόι 2 ευρώ. Τόσα τους λείπουν?

Τώρα το έχει γυρίσει στα κινητά και λοιπές μαλακίες και δεν ξέρει τί του γίνεται. Ανοίγε ο κάθε γερός ένα κατάστημα, αγοράζοντας την επωνυμία, βάζει και κανά δυό παιδάκια με τον ελάχιστο μισθό και κάνει φιγούρα. Πουλάνε ό,τι έχουνε διαθέσιμο και τα υπόλοιπα πετάνε το κλασσικό, καταργήθηκε η συσκευή. Διαφημίζουν για το απίστευτο service και τα στέλνουν σε εξωτερικούς συνεργάτες. Και βέβαια δεν έχει υπάρξει φορά που να πάω στον Γερμανό και να μην περιμένω το λιγότερο 10 λεπτά για να με εξυπηρετήσουν, ακόμα και αν θέλω να κάνω την πιο απλή ερώτηση.

Αλλά μη νομίζετε ότι σε άλλα καταστήματα πάνε καλύτερα. Τα ίδια είναι και στη Vodafone για παράδειγμα. Από τη στιγμή που δεν έχει η ίδια η Vodafone την εποπτεία για το τί άτομα θα προσλάβει, αλλά οι προσλήψεις γίνονται από τα ίδια τα καταστήματα (τα οποία απλά φέρουν την επωνυμία), θα πετύχεις κάθε καρυδιάς καρύδι. Να σας δώσω να καταλάβετε στο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής που πηγαίνω, ο υπάλληλος είναι τόσο άσχετος που δεν ξέρει ούτε πρόσθεση. Δεν είναι σε θέση να δώσει σωστά τα ρέστα σε λογαριασμό. Δύο-τρείς φορές, αν δεν πρόσεχα, θα μου είχε φάει 1-2 ευρώ τη φορά. Πώς να ρωτήσεις ένα τέτοιο άτομα για συσκευή και προγράμματα τηλεφωνίας.

Αμ, ο ΟΤΕ? Το Πλαίσιο, που όταν επιστρέφεις κάτι ελαττωματικό το ανακυκλώνουν σε άλλους πελάτε? Αλλά ας μην ανόιξω άλλο θέμα.

Δημοσ.

tairisj: Να επισημάνω ότι δεν θα χρεωθεί λιγότερα λεφτά!Η μετατροπή γίνεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και σου δίνουν και 3€ στην κάρτα!!!Αν θες να το κάνεις What's UP,μετά την μετατροπή σε κάρτα,από το μενού της Cosmote(εκεί που μαθαίνεις το υπόλοιπο),σε αυτά τα 3€ προσθέτεις άλλα 4€(από την τσέπη σου αυτά) και έχεις κάνει και μία ακόμα μετατροπή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ!

Δημοσ.

Να πω, ότι αν μπήκα π.χ. 10 φορές στο Γερμανό, τις 9 το σκυλομετάνοιωσα και δεν πρόκειται να ξαναμπώ ούτε για πληροφορίες. (Αναλυτικά στοιχεία σε πρώτη ζήτηση).

Ωστόσο: Αν ο Τάσος είναι μεγαλοστέλεχος του Ομίλου ή εργάζεται στις Δημόσιες σχέσεις, χαλάλι του που μας δουλεύει.

Αν όμως (σύμφωνα με την εντύπωση που μου έδωσε) απλά εργάζεται στο Γερμανό, τότε -αν και δεν συμφωνώ με όσα γράφει- χαίρομαι που αντιμετωπίζει έτσι τη δουλειά του. Ισως, αν ήταν σαν κι αυτόν οι περισσότεροι πωλητές του Γερμανού (και των άλλων μεγάλων αλυσίδων), να ήταν καλύτερα τα πράγματα και για μας τους καταναλωτές.

Just my two cents.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις, δεν εχω επιχειρησει κατι ακομα, δεν εχω λογο να μην πιστεψω οτι η μετατροπη του νουμερου ειναι δωρεαν (γιατι αραγε να θελει 20€ για νεα καρτα...). Να επισημανω εδω οτι η συγκεκριμενη συνδεση στην οποια αναφερομαι ειναι του πατερα μου και εχω αναλαβει εγω να την ανανεωσω, τελικα ομως λογω της συγκεκριμενης αντιμετωπισης τον επεισα να την κανω καρτα. Αργοτερα φανταζομαι ξαναγινεται νεα συνδεση (ο ιδιος αριθμος) και φυσικα θα προτιμησουμε αλλο καταστημα. Η προσωπικη μου συνδεση ειναι απο παλια κοσμοκαρτα. Οταν αποφασισω να κανω νεα συνδεση και για μενα θα ειναι επισης σε αλλο καταστημα. Το ιδιο και η κοπελα μου, που ειναι στο cosmote 240 και θα κανει διακοπη και νεα συνδεση επισης σε αλλο καταστημα. Ενα μπραβο στην υπηρεσια ανανεωσης συνδεσης γερμανου, εχει χασει ηδη 3 πελατες και ποιος ξερει ποσους ακομα. Ελπιζω το topik αυτο να συνεχιστει με παρομοιες εμπειριες που εχει ο καθενας μας.

Ευχαριστω και παλι για τις ουσιωδης απαντησεις.

Δημοσ.
Πάνε οι παλιές καλές μέρες όπου ο Γερμανός είχε 5-6 καταστήματα στην Ελλάδα και ήξερες ότι θα βρείς τις μπαταρίες που έψανχες. Θυμάμαι τη διαφήμηση: μπαταρίες από ένα ρολόι εώς ένα ελικόπτερο. Πλέον' date=' ακόμα κι αν καταφέρεις να βρείς τις μπαταρίες που ψάχνεις, τις μοσχοπληρώνεις. Μια απλή μπαταριούλα για ένα επιτραπέζιο ρολόι 2 ευρώ. Τόσα τους λείπουν?

[/quote']

filaraki an den s'aresei uparxoun kai oi rologades,i akoma mporeis kai mono sou na pareis 1 mpatarioula apo to periptero kai na tin allakseis.pou na trexeis twra ston germano kai na perimeneis 10 oloklira lepta,enw otan pas stis trapezes kai stinesai stin oura ekei den milas.oute milas otan o dimosios upalilos se kapia dimosias upiresia ksinetai apo to prwi.s'olous esas tous di8en rigmenous exw na pw oti o Germanos tin teleutaia fora pou koitaksa den eixe to monopwlio pou8ena,opote an sas aresei!

runner1:an "tuxainei na ksereis kapoia pragmata parapanw" tote mallon tyxainei na ksereis oti stin Ellada den paragoume kinita.otan ena kinito katargite tote den uparxei stin apo8iki,p.x i Siemens mporei na to exei se posotites etsi wste na kalipsei tis anagkes tis alla oxi gia na promi8eusei germano,plaisio,vodafone ktl.ara to kinito uparxei alla oxi ston germano.

oso gia tin diakopi sumbolaiou,den xreiazetai poli mualo gia na katalabeis oti i diadikasia einai pio eukoli na ginei apo kapoio katastima cosmote,to pws telika oloi protoimoun ton germano auto einai allo 8ema...

telos epeidi exw perasei apo katastima exw na pw oti ta paidia(pwlites) pou douleuoun sta katastimata einai irwes giati ka8imerina exoun na kanoun kai me kapoious m*l*kesο οi opoioi mpainoun mono kai mono gia poune to konto kai to makri tous.

Δημοσ.

Οποιος δουλευει δηλαδη ειναι ηρωας?

Με την ιδια λογικη και καποιος που καθεται και γραφει σε αυτα τα forums οπως το συγκεκριμενο (και χωρις να πληρωνεται) ειναι και γ@μω τους τσαμπα σουπερ-ηρωες :lol:

Δημοσ.
Οποιος δουλευει δηλαδη ειναι ηρωας?

Με την ιδια λογικη και καποιος που καθεται και γραφει σε αυτα τα forums οπως το συγκεκριμενο (και χωρις να πληρωνεται) ειναι και γ@μω τους τσαμπα σουπερ-ηρωες :lol:

an 8ewreis etsi ton eauto sou,tote kanena problima.

irwes einai giati douleuoun kolowrario kai me basi auta pou antimetopizoun kai akoune ka8e mera plirwnwntai apisteuta liga(ta opoia einai o basikos kai stin kalyteri periptwsi+oi yperwries),kai exeis kai ton ka8e karagkiwzi na sou poulaei mouri.

Δημοσ.

apantisi pros olous sas.

nai aplos eimai politis se katastima germanos kai douleuo mono 2 mines opote diakiologoume ean den ta xero toso kala oso alloi sinadelfoi pou einai 4-5 xronia mesa sto idio magazi me mena... tora oson afora tis dimosies sxeseis...kamia sxesi den exo kai oute kai tha thela na xo ( exo electrical and electronic engineering metaptixiako ptixio) kai auti einai mia proti mou ergasiaki empeiria. opote min me krinetai se enan tomea pou den einai i idikeusi mou. se katastima den eixa xanadoulepsei kai omos oloi...MA OLOI oi pelates eite me euxaristoun gia tin exipiretisi pou tous parexo eite mou sfigoun to xeri akoma kai ean den paroun tpt apo mena!

den thelo na fano xerolas...(den eimai!) omos opos fanike den voithisa kapoious apo do (me tie eleipeis plirofories pou tous edosa) na kanoun sosta tin douleia tous. alloi omos den tha ekanan kan ton kopo na mpoun stin diadikasia auti kai tha tous "etrexan" apo katastima se katastima xoris logo kai ousiastika na exipiretithoun pote!

signomi ean i etairia pou douleuo den einai teleia opos tha ithelan poloi omos pisteuo o ti me tin sindromi sas kai ta sxolia sas me voithate na anavathmiso (esto to diko mou kai mono) epipedo tis exipiretisis pris tous allous!

iposxomai na veltiotho kai na mporo na sas dino sostes kai pistikes exigiseis gia oti provlima exete sxetika me kiniti-statheri kai internet pou asxoloumai. ean omos akoma kai me auta pou tha sas po den kanete tin douleia sas kalo einai na pate se kapoio katastima pou opos sas eipa iparxoun poli pio empeiroi anthropoi kai texnikoi pou ousiastika einai ekei GIA SAS!

take care....me timi...

Δημοσ.

Haunter:Τι κουλά είναι αυτά που λες;Ξέρεις ελληνικά;;;;Όταν λέμε ότι ένα κινητό καταργείται εννοούμε ότι καταργείται ΓΕΝΙΚΩΣ από την εταιρεία ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ!Στο παράδειγμα που αναφέρεις εσύ με τις αποθήκες τότε λέμε ότι υπάρχει ΕΛΛΕΙΨΗ!άλλο έλλειψη και άλλο κατάργηση!

Δεν είπα ότι στην Ελλάδα η Siemens παράγει κινητά!Μην βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα!

Όσον αφορά τους "ήρωες".....σε πολλές δουλειές υπάρχουν ήρωες!!!Και πολύ ανώτεροι από αυτούς εκεί!Λες για το μισθό που είναι βασικός!Δουλεύουν 8 ώρες και η πλειοψηφία ούτε πτυχία έχουν ή δεν είναι σχετικοί με το αντικείμενο του μαγαζιού που δουλεύουν και θες να τους πληρώνουν και πιο πολύ;;;;Συν ότι είναι απλοί πωλητές!!!Μην μου λες βλακείες λοιπόν!Για τις γνώσεις που έχουν πάνω σε αυτά τα θέματα κανονικά πληρώνονται!Και για τους μ*****ς που λες......σε ΟΛΕΣ τις δουλειές υπάρχει αυτή η κατηγορία!Δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς!

tasos22:Καταργήθηκε εεεεεε;;;;Είσαι πολύ σίγουρος εεεεεεε;Για παρέθεσε μας το εταιρικό φυλλάδιο για να δούμε κι εμείς οι ανενημέρωτοι........!!!!Μήπως το εταιρικό φυλλάδιο είναι του ΓΕΡΜΑΝΟΥ;;;;;Αν ναι τότε......ας πάει ο όμιλος για βρουβες!Συνέχισε να επιμένεις σε ένα θέμα που ακόμα και στοιχεία από την ίδια εταιρεία να μην έχεις καταλαβαίνεις ότι δεν είναι δυνατόν!Και να σου πω ποιο μπορεί να είναι ένα τέτοιο στοιχείο;Πώς είναι δυνατόν μια εταιρεία να καταργήσει ένα μοντέλο μιας κατηγορίας όταν το μοντέλο που θα το διαδεχτεί(για την σειρά 75 λέω και όχι για την 70 που είναι ένα απλό "μπάλωμα" συν που μπορεί τα 70 να μην έρθουν καν εδώ και όχι μόνο) θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους;;;;;Η πιο απλή λογική είναι αυτή!Συν που η Siemens δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες "τακτικές" τόοοοοοοοοοσα χρόνια!

Με το να μου λες ότι είσαι μόνο 2-3 μήνες και να συγκρίνεις τον εαυτό σου με έναν που δουλεύει 4-5 χρόνια δεν σώζεις την κατάσταση!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ από την στιγμή που δουλεύεις σε τέτοιο τομέα!Αλλιώς πήγαινε κάνε κάτι άλλο που το κατέχεις!

Δημοσ.

Vodafone & πάλι Vodafone...

Πόσα λεφτά έχω επιδότηση?

180ευρώ κύριε.

Ευχαριστώ.

Τι πρέπει να κάνω ?

Πηγαίνετε σε όποιο κατάστημα Vodafone θέλετε και αξιοποιήστε τα όπως θέλετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...