qspock Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Τις προαλλες αποφασισα να ανανεώσω τη σύνδεση Cosmote 120 μετα απο 1μιση χρονο για να εκμεταλλευτω ενδεχομενη προσφορα νεας συσκευής. Πηγα στο Γερμανο οπου εκανα αρχικα τη συνδεση (Χαριλαου, Παπαναστασιου κοντα στο γηπεδο) και ενας γερος εκει (μάλλον ο κάτοχος του κατασηματος, οι αλλοι ηταν πολυ νεοτεροι) μου ειπε οτι ο Γερμανος δεν κανει ανανεωσεις, πρεπει να παω στον Cosmote (κατι που δεν ισχυει). Πηρα λοιπον τηλεφωνο τον Cosmote για το τι προσφορα δικαιουμαι και τι συσκευη μπορω να παρω. Αρχικα μου ειπαν οτι έχω προσφορα όποια συσκευη θέλω μεχρι 190€ περιπου. Κάθομαι το ψάχνω για συσκευη, ρωταω και δω στο forum και καταλήγω στο Siemens Cx65. Παίρνω τηλεφωνω να το κλεισω και μου λενε: Α, οχι, για το Siemens Cx65 εχω μονο 100€ προσφορα. Η προσφορα των 190€ ειναι για 2 συγκεκριμενες μαρκες, καποιες που ηθελαν αυτοι να μου πλασαρουν. Μαλιστα λεω, θα το σκεφτω. Μετα απο σκεψη, παιρνω μια αλλη μερα τηλεφωνο αποφασισμενος να πληρωσω κοντα 90€ για το Cx65 καθως και να ανεβω σε Cosmote 150 απο το 120 αναγκαστικά για 8 μηνες. Μου λενε ομως οτι η συσκευη Siemens Cx65 δεν υπάρχει στην αποθηκη. Λεω ποτε θα φερετε? Αγνωστο μου λεει. Περνάω απο το καταστημα Γερμανου. Μου λεει οτι μπορώ να πάρω τηλεφωνο στο τμημα ανανεωσης συνδεσης Γερμανου και να κανω την ανανεωση εκει και οχι στον Cosmote εφοσον εχω κανει αρχικα τη συνδεση στο Γερμανο. Λεω αυτο το ειχα ρωτησει παλιοτερα και με ειχατε στειλει στον Cosmote. Ο υπαλληλος (νεος αυτη τη φορα) δεν απαντησε, αλλα μου εδωσε το τηλεφωνο ανανεωσης συνδεσεων Γερμανου. Παίρνω λοιπον τηλέφωνο εκει και μου λενε οτι ναι, εχω προσφορα 100€ για συσκευη και ανεβαινω στο Cosmote 150. Πρεπει να παρουμε λεει εγκριση απο τον Cosmote για να κανουμε τη συνδεση. Σε 2 μερες ερχεται η εγκριση αρκει να ενημερωσω εγω τον Cosmote. Ωραια λεω, θέλω το Siemens Cx65, το εχετε? Μην παρω μεθαυριο αφου εχω ενημερωσει τον Cosmote και μου πειτε οτι δε το εχετε. Λεει ναι, το εχουμε αλλα δεν μπορουμε να κανουμε συνδεση χωρις εγκριση απο τον Cosmote. Λεω την εγκριση θα την παρετε, τη συσκευη μπορω να την κλεισω απο τωρα? Λεει οχι αλλα σε 2 μερες θα μπορειτε. Ενημερωνω κι εγω τον Cosmote. Σε 2 μερες λοιπον παιρνω τηλεφωνο και μετα κοπων και βασανων βγαζω γραμμη στο τμημα ανανεωσης συνδεσης Γερμανου. Μου λεει οτι η εγκριση ηρθε, πια συσκευη θελετε? Λεω την Siemens Cx65. Μου λεει η συγκρκριμενη συσκευη ειναι σε ελλειψη, θελετε μηπως μια αλλη? Λεω οχι θελω αυτην. Λεει εχουμε την C65 που ειναι και φτηνοτερη την θελετε? Λεω οχι, προχτες μου ειπατε οτι την εχετε τωρα γιατι δεν την εχετε? Λεει εχει ελλειψη η συσκευη, εμεις εξυπηρετουμε ολη την Ελλαδα, καταλαβαινετε... (!!!). Δηλαδη ποτε θα εχετε νεο stock για να την παρω? Λεει παρτε τηλεφωνο απο Δευτερα. Λέω κρατηστε τα στοιχεια μου κι οταν ερθει η συσκευη κρατηστε την και την παιρνω αμεσως. Λεει ενταξει, θα σας ενημερωσουμε εμεις. Δευτερα με παιρνουν τηλεφωνο και τι λενε οι αθεοφοβοι: Η συσκευη Siemens Cx65 δεν υπαρχει και δε θα την φερουμε, ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελετε ομως καποια αλλη? Λοιπον αυτο το καταργηθηκε το ακουω συχνα, πχ στο Πλαισιο μου ελεγε ενας οτι καταργηθηκαν οι Maxtor σκληροι γιατι προφανως ειχε μονο WD εκεινη τη μερα. Οποτε το ακουω ειναι για γελια και πραγματικα ο πωλητης φαινεται τελειως ηλιθιος οταν το λεει. Τελικα φυσικα δεν εκανα τιποτα και οπως βλεπω παω για διακοπη συνδεσης. Εννοειται οτι αν καποιος θελει να κανει νεα συνδεση η συσκευη ειναι διαθεσιμη αμεσα ή στη χειροτερη εντος λιγων ημερων. Ολα αυτα τα ηξερα, αλλα δε περιμενα να ειναι τοσο απαραδεκτοι στο τμημα αναβαθμισης. Δηλαδη σου λενε εμεσα δε μας συμφερει να αναβαθμισεις, κανε νεα συνδεση. Ελα ομως που η νεα συνδεση δε θα ειναι ουτε στον Γερμανο ουτε στον Cosmote... Για τις αλλες εταιριες τι γνωμη εχετε? Και μιλαω μαλλον κυριως για τη Vodaphone. Παρομοια περιστατικα? Τι θα κανατε εσεις στην περιπτωση μου? Υπαρχει εναλακτικος τροπος? Να παω πχ σε ενα Γερμανο και να παρω τη συσκευη απο κει κανοντας την ανανεωση συνδεσης? Αν γινοταν αυτο γιατι μου δωσανε το συγκεκριμενο τηλεφωνο? Μηπως υπαρχει η δυνατοτητα αλλα δε μας το λενε? Ευχαριστω
tasos22 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 well...file....akouse me...epidi tixaino kai na douleuo se katastima Germanos...kaneis politis den thelei na min exipiretithei o pelatis tou! o anthropos sosta loipon sou edose to tilefono to opoio einai ( kai gia allous pou tixon tous endiaferei to thema to 2108198822) pou einai kai to armodio gia na kanei tis anavathmiseis pou exoun ginei se opoiodipote katastima Germanos apo ta 302 pou iparxoun autin tis stimgmi stin Ellada. O omilos Germanos eei 25 xronia pou asxoleitai me themata kinitis tilefonias stin Ellada kai einai apo tis liges me toso megali anaptixi sta teleutaia 10 xronia pou to kinito egine anapospasto meros tis kathimerinotitas mas. I diki sou periptosi den diaferei apo tis alles pou antimetopizo sto katastima kathimerina kai den afora omos tin Cosmote oute ton Germano alla tin diathesimotita tis kathe siskeuis. To Siemens CX-65 einai ontos ena montelo pou aposeiretai apo tin agora, xoris aparaititos na simainei oti den exoun meinei diathesima kommatia sta katastimata. oute kai ta kentrika (ta opoia analamvanoun tis anavathmiseis) mporoun na se voithisoun apo tin stigmi pou i idia i Siemens apofasise na stamatisei tin kikloforia tou CX-65. Auto loipon pou sou proteino einai na pas se kapoio katastima kai na kaneis mia nea sindesi me opoio oikonomiko programma se simferei kai na parei tin siskeui pou thes ( ean einai akoma diathesimi ) allios iparxoun plithora montelon poli kalitera se dinatotites kai xaraktiristika (sony-ericsson k-500 , k-700i kai nokia 6600 opos kai alla apo alles etairies) pou den prokeitai na katargithoun sto ameso xroniko diastima. mia katapliktiki prosfora pou iparxei autin tis stigmi einai to Sony-Ericsson T-610 me doro ena Bluetooth hands-free (187E sketi siskeui ) fisika sto cosmote 150 pou endiaferesai einai sta 59 peripou.....alli lisi pou einai kai kaliteri einai na pareis kapoia siskeui pou na mporeis na ekmetaluteis to I-mode tis cosmote (ipiresia mobile interent) me poli xamiles xreoseis se sxesi me antagonistikes ipiresies (vodafone live kai tim imagine) me kapoia siskeui Nec, Mitsubishi i kai samsung. des ta sigrine kai san skeptomenos pelatis (opos oloi mas) kane esi tin sosti epilogi...elpizo na se voithisa me timi Vamvakaris Anastasios politis Germanos
tempo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 ωραία φίλε tasos22, εμείς εδώ λέμε τον πόνο μας και τα παράπονα μας και εσύ κάνεις διαφήμιση. Και θα σου εξηγήσω τι θέλω να πω αφού πρώτα διευκρινήσω ότι δεν έχω κάτι μαζί σου σε καμια περίπτωση. Ο φίλος γράφει το παράπονο του για να κάνει γνωστό και στον υπόλοιπο κόσμο ένα μπέρδεμα για το οποίο δεν φταίει ο ίδιο (αντίθετα φρόντισε να ακολουθήσει τις οδηγίες που πήρε) άλλα το πληρώνει ο ίδιος Θα πρέπει και οι ετιαρείες κάποτε να αντιληφθούν τον έντονο ανταγωνισμό και να αντιμετωπίσουν ανάλογα τον πελάτη.....για να μην καταντήσουν σε λίγα χρόνια να είναι σαν τον ΟΤΕ
runner1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 ΤΙ ΑΛΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!! Αυτό που είπες tasos22 περί κατάργησης της συσκευής είναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό!!!Μια χαρά συνεχίζει να παράγεται το CX65 και συνεχίζονται και από την μαμά εταιρεία οι "σπιτικές" αναβαθμίσεις!Ο μόνος λόγος να μην το βρει κάποιος είναι γιατί έχει εξαντληθεί σε κάποιο κατάστημα και πρέπει να του φέρουν και άλλες συσκευές από την αντιπροσωπεία! Άσε τις διαφημίσεις για τα ηλίθια καταστήματα "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" γιατί μπορώ να σου πω ότι για πολλές βλακείες που έχουν γίνει και με εταιρείες κινητής και με οτιδήποτε συνήθως(ένα ποσοστό 80%-90%) φταίνε ή οι άσχετοι πωλητές που δουλεύουν εκεί ή οι τεμπέληδες ή το σύστημα/πολιτική που έχουν στα εν λόγω καταστήματα!!! Κάτι μου λέει ότι για την περίπτωση του φίλου πιο πάνω η ευθύνη είναι του καταστήματος.Τώρα αν φταίει ο πωλητής ή γενικώς ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ δεν ξέρω γιατί δεν έχω εμπλακεί σε αυτό το θέμα! Αν είναι φίλε μου μίλα με την Cosmote πρώτα(καλύτερα πήγαινε σε κάποιο επίσημο κατάστημα) και ανέφερε αυτά τα πράγματα και πες τους ότι είναι απαράδεκτο κι έτσι και θα σου προτείνουν αυτοί κάποια λύση! ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!Μόνο αν είστε ψαγμένοι και ξέρετε τι θέλετε μόνο τότε πηγαίντε εκεί!
tony_pap3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 αφήστε τα κινητά και πιάστε τα σήματα καπνού. πάρτε έναν Ινδιάνο με i-mode
mitsikas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 O omilos Germanos eei 25 xronia pou asxoleitai me themata kinitis tilefonias stin Ellada sorry αλλα απ' οσο ξερω κινητα στο ελλαδισταν εχουμε απο το 1993. Αρα 12 χρονια. Εσυ τα 25 που βρηκες? Απο το 1980 εχουμε δηλαδη και δεν το ηξερα? Σαν τα ημισκουμπρια που λενε αν δεν κανω λαθος 30 χρονια επιτυχιες σε ενα cd τους?
random Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Τασος, αν εκανες το ποστ για καλό, μαλλον αντιθετο αποτέλεσμα έχει στο PR της εταιρείας. (αν ειμουν στη θεση σου θα το εκανα ενα ντιλίτ, όλο δικό του) Περνάω απο το καταστημα Γερμανου. Μου λεει οτι (..μπλα' date='μπλα..)μπορώ να πάρω τηλεφωνο στο τμημα ανανεωσης συνδεσης Γερμανου και να κανω την ανανεωση (..μπλα,μπλα..)Παίρνω λοιπον τηλέφωνο εκει και μου λενε οτι ναι, (..μπλα,μπλα..) Ωραια λεω, θέλω το Siemens Cx65, το εχετε? Μην παρω μεθαυριο αφου εχω ενημερωσει τον Cosmote και μου πειτε οτι δε το εχετε. Λεει ναι, το εχουμε :grin: Λεει οχι αλλα σε 2 μερες θα μπορειτε(..μπλα,μπλα..) Σε 2 μερες λοιπον (..μπλα,μπλα..) Μου λεει η συγκρκριμενη συσκευη ειναι σε ελλειψη, θελετε μηπως μια αλλη? :grin: [/quote'] Δουλευόμαστε ή δουλευουμε ομαδικώς ? Location: UK. υποκατάστημα East End? :smile:
kkarab Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 sorry αλλα απ' οσο ξερω κινητα στο ελλαδισταν εχουμε απο το 1993. Αρα 12 χρονια. Εσυ τα 25 που βρηκες? Απο το 1980 εχουμε δηλαδη και δεν το ηξερα? Σαν τα ημισκουμπρια που λενε αν δεν κανω λαθος 30 χρονια επιτυχιες σε ενα cd τους? Pesta re mitsika giati o germanos kai ta multirama kai kapos ligotero to plaisio nomizoun oti eimaste teleios lalakes kai asxetoi. Kurie Taso mas gia pes mas se poio katastima douleueis na ertho na sta po ena xeraki apo konta giati o germanos mporei kati na xerei apo mpataries alla apo kinita sigoura den exei mauri idea.Gia na min anafertho stous polites pou den xeroun ti simainei sosti exupiretisi.To mono pou xeroun na kanoun oloi(to anafero giati mou exei kanei tromeri entuposi) einai na rotane? Eseis kurie ti thelete? Apantas kai sou lene,perimenete stin seira parakalo,giati opos vlepete exoume pollous pelates,eimaste poluasxoloi,ktl. Tha anafero paradeigma tou teleutaiou mina sto katastima amarousiou apenanti apo ton stathmo tou ilektrikou. Pige o aderfos mou na agorasei ena metasximatisti apo 110volt se 240volt gia na xrisimopoiei to forito cd player pou eixe parei stin agglia.Tou poulisane men to sosto metasximatisti,omos den eixe tin xaraktiristiki proektasi twn pins gia na koumponei stin priza(kai na steketai xoris na peftei).To eida kai mou anevike to aima sto kefali.To pao piso gia na mou poun oti o sugekrimenos metatropeas einai etsi ftiagmenos kai oti xreiazetai na agoraseis eidiki proektasi.Giati den to lete apo tin arxi re paidia?giati den exoume, lene apostomotika!!! Ton metatropea omos ton poulate...Vrisko se ena topiko katastima ilektrikon idon ton anathematismeno metatropea,o pappous omos me koitaei perierga kai me rotaei tti ton thelo.Tou deixno ton metasximatsti kai vazei ta gelia deixnontas ton idio metasximatsti se ena rafi me tin sosti proektasi.Poso kanei tou leo? 6 euro(o allos ekane 12). Prin 2 meres esteila ena filo mou sta multirama tou marousiou gia na agorasei mia yuxtra gia ton epexergasti tou(tou eixa pei ti akrivos na zitisei,mia thermaltake heat-tower gia K-7).Me pire tilefono kamia ora argotera na me rotisei pos mpainei i anathematismeni yuxtra giati den vgazei akri.Pao spiti tou kai vlepo oti tou eixane dosei tin ekdosi pou kanei mono gia K-8.Fusika tin pigame piso kai o politis dikaologithike legontas oti douleuei MONO 3 mines sto magazi kai den xerei akoma kala ta proionta. Ta sumperasmata dika sas.
qspock Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Οχι φιλε tassos22, δε με βοηθησες καθολου, γιατι απαντησες ως υπαλληλος του Γερμανου και απλα επιβεβαιωσες τις μπαρουφες που ακουω απο τα καταστηματα σας. Αν το CX65 εχει αποσυρθει απο την Siemens, αυτο εχει γινει μονο και μονο γιατι στη θεση του και με τα ιδια χρηματα βγαινει πλεον ο αντικαταστατης του CX70. Αν θελεις να μου δωσεις πληροφοριες για αυτο η αν εχεις καποια ουσιωδη λυση να προτεινεις μπορεις να την πεις, μη μου διαφημιζεις αλλα κινητα οταν ξερω οτι η Siemens κυκλοφορει σε ολο τον κοσμο το εν λογω κινητο η τον αντικαταστατη του. Παντως κανενα απο τα δυο να μην σας στελνει ειναι λιγο δυσκολο να πιστεψει καποιος εστω λιγο ψαγμενος πελατης σας και οταν του λετε οτι καταργηθηκε τον παραπλανειτε. Και στο κατω κατω αφου δινετε τη συσκευη με καινουργια συνδεση τι παει να πει καταργηθηκε? Και γιατι παρακαλω δε την δινετε σε μενα και τη δινετε στον αλλο που κανει νεα συνδεση? Επειδη εγω ειμαι ηδη πελατης σας και μηπως γιατι σας συφερει? Ε, αυτα ειπα και παραπανω... Oπως ομως εγινα πελατης σας ετσι παυω και να ειμαι. Παρακαλω να μου πεις πληροφοριες για διακοπη του συμβολαιου μου απο το καταστημα σας και συγκεκριμενα για μετατροπη της υπαρχουσας συνδεσης (cosmote120 για 16 μηνες) σε cosmoκαρτα. Ευχαριστω
k_w_t Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 san prwin pwlitis cosmote sas lew oti to systima pou xreisimopoioun (EPOS legete) sou epitrepei tin ana8esi se opoio shmeio pwlisis theleis (OTEshop,Germanos,Plaisio ktl) apla oi metapwlites den to kanoun! An sto kanan 8a evriskes se kapoia apo aytes to kinito pou h8eles me tin idia epidotisi ananewsis! Kai menei panta 100 euro ektos an pareis syskevi I-Mode pou sou dinoun alla 10 euro an 8ymame kala!
tasos22 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 loipon...apantao se olous apo tin arxi... tempo: den kano diafimisi...aplos tin doulia mou...kai prospatho na eimai oso pio eugenikos kai katatopistikos mporo eite stin doulia mou...tha mporousa na min asxolitho katholou me to thema...omos eida oti me afora...ligo emesa...kai gia auto katethesa tin diki mou lisi ston filo qspock. runner1: den mporoume na parageiloume sto katastima to siggekrimeno tilefono gia ti to katirgisan...sou leei kati? thes na matheis perissotera...http://www.siemens.com i opoia einai kai pio armodia gia to thema...tha iparxei sta katastimata mono eos exantliseos ton apothematon! tony_pap3: simfono!!!!! mitsikas: 25 xronia san omilos Germanos xekinise me tis mpataries...kai apo to 93 kai me ta kinita...adiamfisvitita!!!! random: random...apopsi karab: mipos o adelfos sou den zitise AKRIVOS auto pou epsaxe alla afise ton politi na tou dosei kati pou ousiastika den ton exipiretouse? ago prospatho na rotao akrivos ti theloun..kai ama den xeroun na mathainoun prota prin tous doso kati pou meta apo ligo tha mou to girisoun piso!!!! ara...den ftaiei o politis! xana qspock: well...mporeis na kaneis cosmokarta ean meta apo epikoinonia me tin cosmote sou dosoun enan 4-psifio kodiko diakopis kai pas me tin tautotita sou se ena katastima Germanos kai i nea karta (cosmokarta) exei peri ta 20 euro. elpizo na se voithisa kai na min exeis kanena allo provlima. akoma kai na exeis opoiodipote katastima tha einai ekei gia na se voithisei! kwt: to epos den to gnorizo...exoume on-line me oles tis etairies omos kai mporoume na energopoisoume tis aitiseis opos xereis...to sistima me tis epidotiseis pleon exei figei apo ta katastimata kai exei perasei se etairia courier pou analamvanei na paradosei to kinito ston xoro tou pelati xoris epipleon xreosi. kai oi nees siskeues me to I-mode einai +70 euro... den thelo na fano exipnos...apla na dino liseis se opoio provlima iparxei kai me tis gnoseis mou na exipireto oso mporo... stin perioxi pou eimai einai poli emporikos dromos kai mporei kapoios pelatis na exipiretithei meta apo 5' auto omos den simainei oti den tha kanei sosta tin doulia tou! sas euxaristo giati me voithate na veltionoume to epipedo tis exipiretisis pros tous pelates mas (esas kai mas) kai opoia aporeia tixon exete tha prospatho apo do na sas vrisko mia kali kai simferousa lisi.. me timi
k_w_t Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 oi epidotiseis se allous metapwlhtes ths COSMOTE isxyoun akoma apo ta katastimata mexri simera! Den kserw gia poio logo o germanos tis kanei me courier alla toulaxiston xtes eida mprosta sta matia mou ananewsi mesa se katastima me epidotisi syskevis!
paparoupas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Ασχετο: Τι καραμελα ειναι αυτη που ακουγεται τελευταια απο πολλα καταστηματα ηλεκτρονικων ειδων?? Οτι και να ζητησεις που δεν το εχουν παιρνεις την απαντηση "ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ" αλλα εχουμε αυτο το καταπληκτικο μοντελο της Χ εταιριας (εννοειται οτι δεν την ξερει η μανα της). Κι αντε οι πιο ψαγμενοι κατεβαζουν κανενα καντιλι και πανε στο επομενο μαγαζι. Αλλα τι γινεται με τον μεσο ανιδεο καταναλωτη που πειθεται οτι εχει καταργηθει και παιρνει το Χ προιον?? Το εχω ακουσει σε γερμανο, multirama, τα Χριστουγεννα και σε Vodaphone store, για κινητο που επροκειτο να κυκλοφορησει το νεο ετος...
k_w_t Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Oles oi etairies exoun kapoia proionta pou einai eite BAD STOCK apo la8os paraggelies se 8ema posotitas eite exoun brei kapoia se paraeisagwgh eite exoun merika antiprwsopoia! Ayta 8eloun na poulane!!
runner1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 tasos22: Επειδή με προκαλείς προσπαθώντας να μου σπάσεις τα νεύρα με τις ανακρίβειες..............είμαι ικανός όχι απλώς να πάρω τηλέφωνο και να τους ρωτήσω αλλά να το ψάξουν το όλο θέμα με τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Μια εταιρεία όπως η SIEMENS μέχρι και μήνυση μπορεί να χώσει σε τόσο "έξυπνες" εταιρείες για δυσφήμιση! Μην μου λες βλακείες λοιπόν περί κατάργησης γιατί τυχαίνει να ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω.....!Και μην πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα! Αυτό που λες για τα 25 χρόνια όντως ισχύει!Στο μοναδικό που έπεσες μέσα! Ακόμα και όσον αφορά την διακοπή........άλλη μια βλακεία!!!!Τι τετραψήφιους κωδικούς και χαζομάρες!Τι τον μπλέκεις τον άνθρωπο με την πολιτική του ΓΕΡΜΑΝΟΥ;;;;;;Έχει τύχει 2 φορές να κάνω ο ίδιος(αλλά και σε άλλα άτομα) διακοπή και μετατροπή και η διαδικασία ήταν πολύ πιο εύκολη!!! -Για να μην έχεις πρόβλημα πας απευθείας σε κατάστημα Cosmote(πήγαινε περίπου 2 εβδομάδες πριν κλείσει ο μήνας σύνδεσης)! -Κάνεις μια άιτηση διακοπής με την ταυτότητα σου(στην βγάζουν και φωτοτυπία αν θυμάμαι καλά) και στο πεδίο που θα σου πουν δηλώνεις ότι θες μετατροπή σε Cosmokarta! -Μετά απο 1 εβδομάδα παίρνεις τηλέφωνο και τους λες ότι έχεις κάνει αίτηση διακοπής και ρωτάς αν έχουν ενημερωθεί και ότι θες να γίνει η μετατροπή! -Σου κάνει κάποιες ερωτήσεις και θα σου πει την υπόλοιπη διαδίκασία την οποία την παραθέτω πιο κάτω! -Λίγο πριν κλείσεις τον μήνα σύνδεσης σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε ότι μετά από 2 μέρες της διακοπής παίρνεις τηλέφωνο όπου θες(δεν χρειάζεται να απαντήσει ο άλλος) και ενεργοποιείται αυτόματα η κάρτα με 3€!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.