Fozzy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Polemooos! Egw pantws den empaina kapio kairo giati eixa probs me to internet Genika pesmenh periodos, alla ontws exei perasei k apo alles tetoies to forum opote no need to worry Parte k ena pou akouw twra k goustarw Dj Flex & Sandy W. - Love 4 You (Mode Hookers Mix) kai ante siga-siga oi filoi ths house na mazevomaste
Xvipes Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Οταν πρόκειται για το είδος """μουσικής""" που ξερνάνε οι ΔάντοΓονίδηδες και οι λοιποί καραγκιόζηδες' date='τότε αυτοδιορίζομαι πρόεδρος τις KKK. kαι δεν ντρέπομαι καθόλου που δεν είμαι ανοιχτόμυαλος. Και η ανοχή έχει όρια.[/color'] pisteuw oti molis ksekinises mia diamaxi :-P .mazi sou eimai alla pisteuw oti ta gousta einai gousta.ola ta idi mousikis exoun na diksoun kati apla merika den mas ekfrazoun k merika mas ekfrazoun parapanw apo alla(elpizw na egina antiliptos :-P )
DJ_XLR8 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Η αλήθεια είναι ότι έχει πέσει η κίνηση και το ενδιαφέρον στα posts. Μη ξεχνάτε όμως ότι βρισκόμαστε σε περίοδο εξετάσεων και αρκετοί είναι αυτοί που απέχουν. Πρώτος απ' όλους εγώ, που θέλω πάση θυσία να πάρω το πτυχίο μου φέτος. :razz: Δεν έχω πολύ χρόνο για να ασχοληθώ με το forum, ούτε καν τα πρωινά απ' τη δουλειά γιατί πρέπει να βγάλει κάποιος της βεβαιώσεις της Εφορίας. :-x Η Cristina νομίζω ότι είναι παραπάνω από εντάξει στο τομέα παρακολούθησης του forum. Το λέω αυτό γιατί κάτι υπόθηκε στα αρχικά posts. Όσο για τη dance κοινότητα του forum, είναι όντως σε πτώση γιατί κατά τη γνώμη μου δεν έχει γίνει κάτι το αξιοσημείωτο (δυστυχώς). Προσωπικά έχω πολλές ιδέες για το forum, αλλά χρόνος δεν υπάρχει αυτή τη περίοδο. Πλησιάζει Καρναβάλι, Eurovision όλο και κάτι θα συζητήσουμε. Σας αφήνω τώρα, πάω να συνεχίσω διάβασμα Λογιστική Κόστους. :-? :-x
The_player Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Αντε να δουμε ....Εγω σας υποσχομαι ομως εκπληξεις και προτασεις το επομενο διαστημα..(αρκει να βρω τον χρονο επιτελους...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.