thes1os Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Το Nero (6.6.0.6 αλλά και παλιότερες εκδόσεις που δοκίμασα) κολλάει τον σκληρό δίσκο. Όταν είσαι έτοιμος να κάνεις burn εκεί κολλάει ενώ το λαμπάκι του σκληρού μένει αναμμένο. Επίσης αν τρέξω το NeroBuckItUp ή to InfoTool πάλι κολάει. Κατά τα άλλα το σύστημα δείχνει να είναι φυσιολογικό, δηλ δεν καταρρέουν τα πάντα. Αλλά για να επεμπλάκείς από το “not responding” το nero θέλει reset δεν κάνει restart. Αυτό έγινε αφού έτρεξα για πρώτη φορα το InfoTool στο Nero 6.3. Από εκεί και πέρα, και αφού δοκίμασα και το 6.6 το κάνει μονίμως όταν στο NewCompilation πατήσεις το tab που λέει burn. Τι μπορώ να κάνω? Σκληρός S-ATA 80GB, AMD 3200+, 512 DDR400, Abit KV8 Pro, WinXP sp1, Cool and Quiet Enabled. Άσχετο: από το readme των drivers του επεξεργαστή: “KNOWN LIMITATIONS: The processor performance state may not be restored to the maximum state if the CPU runs at 100 percent. This problem occurs if the computer is 100 percent busy when the power policy changes.” Καμία σχέση με το Cool & Quiet ε?
theglassicon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μήπως έχεις κακιές 'trial' εκδόσεις;...Απενεργοποιήσε το Imapi service για αρχή και συνεχίζουμε.
thes1os Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Λύθηκε προσωρινά ως εξής: 1.απενεργοποίησα το Cool & Quiet 2.έσβησα από την registry όλα τα σχετικά με το nero 3.ξανά-εγκατέστησα το nero 4.όλα καλά. Βέβαια όταν ξαναενεργοποίησα το Cool & Quiet το nero δούλευε πλέον κανονικά. Μετά απο δύο δοκιμές πάλι παπαλα... αυτο με το imapi service να το κάνω τώρα? αν ναι πώς? Ευχαριστώ πολυ!
androu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Για το Imapi - > Control panel -> administrative tools -> services -> imapi -> disable
thes1os Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Thanks γιατι τελικά δεν παίζει και πάλι... Τώρα θα δοκιμάσω αυτό το περίεργο imapi... Το έχω μουρλάνει στο reset το μηχάνημα...
thes1os Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 παιδιά έχει κανένας καμιά ιδέα τί άλλο μπορώ να κάνω? Το impi δεν βοήθησε... Στην τελικλη κανα καλό άλλο πρόγραμμα εκτος του nero?
theglassicon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Εχεις πμ.Διστυχώς το Νέρο είναι σχεδών αναντικατάστατο....για να το πετάξεις τελείως θες ένα συνδοιασμό προγραμάτων που θα κάνει τη δουλειά σου καλύτερα με κόστος όμως περισσότερο χρόνο και βαβούρα.....
androu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Και μένα μου κάνει ρεσετ το nero express της 6006 και δεν ξέρω τι να κάνω..
nemos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 M/B Intel Ρ865 PERL P4 2.4 Ghz HT 512 MB DDR Seagate 7200rpm 40 GB CDR Teac 552E (52-24-52) --------------------------- ΟS: Win2000sp4 --------------------------- ΟΛΕΣ οι εκδόσεις του Nero 6.3.xxx που χρησιμοποίησα εδώ κι 1 χρόνο στο παραπάνω PC μου δημιούργησαν -αργά ή γρήγορα- πρόβλημα - ούτε ξέρω πόσα cd έχω χαλάσει! Πριν 2 βδομάδες τα πήρα τελείως (μου έκαψε 2 συνεχόμενες φορές ένα cdrw η έκδοση 6.3.1.25) και το πέταξα έξω με το χέρι (registry, αρχεία, όλα - δεν έμεινε τίποτα!) και έχω βολευτεί με την τελευταία έκδοση του 5.5(.10.56). Κάνε μία δοκιμή (http://www.nero.com/en/nero-up_vor.php) μήπως βρεις άκρη...
thes1os Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Ακόμα και το nero 5.5 (αφού πρώτα είχα βάλει την version 6.Χ.Χ) δημιουργεί προβλήματα του ίδιου τύπου... Προς το παρόν βολεύομαι με το Ashampoo CD Writer Suite (ΟΧΙ DVD) που είχε δωρεάν και σε πλήρη έκδοση το PC-World magazine. Κάνει μόνο τα βασικά αλλά στην ουσία και τα απαραίτητα και δεν κολάει. Δεν πετάει και φωτιές... αλλά format δεν κάνω με τίποτα για το κ***nero.
nemos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Για δες τί παίζει κι εδώ... HT Fireman CD/DVD Burner http://www.honestech-e.com/us/product30.asp Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει σε άλλο media εκτός από TDK CDRW 12x, αλλά δείχνει πολύ καλό. ### Ως ομοιοπαθής "καμένος" από το Nero 6xxxxxxx....... Σου λέω ότι, άν δεν έβρισκα την ησυχία μου με το τελευταίο Nero 5.5 που σου έγραψα παραπάνω, θα χρησιμοποιούσα τώρα αποκλειστικά και μόνο το Fireman!
h1k1k0m0r1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 γενικά το nero τα τρώει τα κολληματάκια του χεχεεχ έχει bugs το άτιμο!
nick_gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 εμένα κολλάει αν είμαι στο internet και θέλω να γράψω dvd!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.