Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για filter splitter για PSTN γραμμή...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενεργοποιήσει τη γραμμή εδώ και καμια δεκαριά μέρες αλλά παρόλα αυτα έχω την εξής απορία:Το μπριζάκι (διπλό) του τηλεφώνου μου είναι ένα και μοναδικό μέσα στο σπίτι,ως εκ τούτου βάζω στην μια υποδοχή το καλώδιο που πάει στο pc στην άλλη υποδοχή το filter και σε αυτό το τηλέφωνο.Splitter δε χρησιμοποιώ,μήπως θα έπρεπε?Θα υπήρχε καμία διαφορα?Δέν έχω κανένα πρόβλημα με τη γραμμη απλά αναρωτιέμαι!!!Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το splitter ειναι μονο για isdn γραμμες .Αν μπορω να καταλαβω σωστα απο αυτα που λες εισαι σωστος , δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο.

Δημοσ.

Απ'ότι είδα στο πλαίσι υπάρχει σπλίτερ και για PSTN γραμμές!Και εγώ δε νομίζω να χρειάζεται το splitter ή έστω να κάνει κατι διαφορετικό απο αυτό που ήδη κάνει το μπριζάκι απο μόνο του!Ευχαριστω παντως...

Δημοσ.

Το splitter είναι απαραίτητο ότι γραμμή και να έχεις. Απλά, ανάλογα με τη γραμμή σου χρειάζεται και το κατάλληλο splitter (γιά PSTN ή ISDN).

Αυτό που δεν κατάλαβα, είναι που έχεις συνδέσει το modem αν έχεις βάλει στη μία και μοναδική πρίζα του σπιτιού το τηλέφωνο με φίλτρο;

Αν υπάρχει μόνο μία πρίζα, δεν χρειάζεται φίλτρο. Μόνο splitter και επάνω σε αυτό θα συνδέσεις το modem και το τηλέφωνο.

Δημοσ.

εμένα γιατί 2 σπλιτερ που εχω δοκιμασει (1 crypto,αυτο που δίνει η τελλας και 1 speedtouch του οτε στο οποιο η υποδοχή του μοντεμ ειναι μεγαλυτερη απο του τηλεφωνου,σαν να ειναι rj45) σε κανενα δεν εχει δουλέψει το μοντεμ κι αναγκαζομαι να το βαζω κατευθείαν στην πριζα?Τα τηλεφωνα λειτουργούν μια χαρά

Δημοσ.

Δεν πρόσεξα ότι είπες γιά διπλή πρίζα.

Έτσι όπως τα έχεις βάλει λειτουργούν και τα δύο, αλλά το πιό σωστό είναι να βάλεις splitter γιατί είναι πιθανό το τηλέφωνο να σου δημιουργεί προβλήματα στην DSL (π.χ. πτώση ταχύτητας ή "πάγωμα" της σύνδεσης όταν μιλάς).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...