mpentenis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 http://www.tim.com.gr/02_01_01.cfm?PageID=910 paizei mesw GPRS h 3G, opoy einai dia8esimo, me xrewsh 1 eyro ana kanali (ka8e enallagh stoixizei 1 eyro dld....) an kaneis zapping gia 5 lepta, ton ipies, alla an pieis olo ton prwino kafe monoroufi, plhrwneis 1 eyro.sto gprs poy to dokimasa, den einai gia na deis ksenh tainia, den blepontai oi ypotitloi, alla gia ellinika, proinadika, podosfairo, mamei!
mjmj Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Καλη φαση αλλα δεν με καλυπτει... Πρωτον δεν εχω Tim (μικρο το κακο βεβαια) Δευτερον δεν εχω συσκευη σαν αυτες που ζηταει (αντε, το καταπινουμε κι αυτο) Τριτον με ενδιαφερουν καναλια τοπικα και οχι αυτα που προσφερουν (αυτο πια δεν ξεπερνιεται με τιποτε...) Εχω φαει το Net, καπου ειχε παρει το ματι κινητα με analog tv tuner αλλα ομως, δεν τα βρισκω, και φυσικα δεν ξερω τι παιζει στην ελληνικη αγορα.
mjmj Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Ιδου ενα! http://www.phoneyworld.com/handsets/specs.aspx?phone=samsung_sghp705 Αλλα δεν ξερω ουτε αν κυκλοφορησε στην Ελλαδα ουτε αν το εβγαλαν με pal δεκτη.
mjmj Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 andr3as εχεις ιδεα αν ηρθε απο ελλαδα το NEC N940? Αν και θα προτιμουσα κανενα Nokia και οχι nec.
mjmj Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Ειδα ενα μοντελο sharp v402 καπου στο νετ, με analogue tv tuner.
andr3as Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 andr3as εχεις ιδεα αν ηρθε απο ελλαδα το NEC N940? Αν και θα προτιμουσα κανενα Nokia και οχι nec. Δεν το έφεραν ούτε στην ευρώπη (αν και είναι συμβατό με ταδίκτυα μας)... Μπορείς λογικά να το παραγγείλεις (μέσω INTERNET) άλλα για Service...
pete21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Se ligo kairo tha erthei to DVB-H (sthn Ellada tha arghsei..) h pshfiakh thleorash gia handheld devices opote tha mporoun oloi na lambanoun shma thleoptiko live pshfiako..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.