karib Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μπορει καποιος να μου πει πως δουλευει η αποθηκευση passwords στον Firefox? Εννοω να του ορισω οτι οτι login δινω σε sites (πχ web mail), να τα πληκτρολογησω μια φορα και επειτα να τα κρατησει και να τα διαχειριζεται-να τα δινει αυτοματα ο firefox. Πηγα στα options και ενεργοποιησα(check) στην καρτελα Privacy, saved passwords, remember passwords. Παω επειτα στο web mail μου, δινω κωδικους, μετα βγαινω. Κλεινω firefox, ξαναμπαινω web mail, και ...μου ζητα παλι κωδικους. Γιατι? Τι κανω λαθος?
the_maniac Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 χωρις να εχω ασχοληθει πολυ με τον firefox για ψαξε στις συντομευσεις του. στο opera που εχω με ctrl+enter κανει αυτο ακριβως που λες. υποθετω κατι αναλογο θα πρεπει να κανεις
dwarves Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 @karib, den se rwtaei to firefox an thes gia authn thn selida pou vazeis username kai password na sou krataei ta stoixeia...? se emena thn prwth fora pou mpainw se tetoia selida me rwtaei an thelei na ta krathsei ekei...or na mhn krathsei pote gia authn thn selida passwords... den douleuei se oles tis selides...px. sto gmail den paizei... sto freemail...me to pou dialeksw egw to username...tote mou emfanizei apo katw to password kai prepei na pathsw login... fantazomai tha yparxoun kai alles tetoies selides....
Draken Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μπορει καποιος να μου πει πως δουλευει η αποθηκευση passwords στον Firefox?Εννοω να του ορισω οτι οτι login δινω σε sites (πχ web mail)' date=' να τα πληκτρολογησω μια φορα και επειτα να τα κρατησει και να τα διαχειριζεται-να τα δινει αυτοματα ο firefox. Πηγα στα options και ενεργοποιησα(check) στην καρτελα Privacy, saved passwords, remember passwords. Παω επειτα στο web mail μου, δινω κωδικους, μετα βγαινω. Κλεινω firefox, ξαναμπαινω web mail, και ...μου ζητα παλι κωδικους. Γιατι? Τι κανω λαθος?[/quote'] Πηγαινε Tools-> Options-> Privacy και πατα πανω στο saved passwords... Προφανως θα εχεις απενεργοποιησει το Remember passwords
karib Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Στο yahoo ρε παιδια εμενα δεν με ρωτα. Εσας? Πως θα του πω να κρατησει τα στοιχεια μου?
Johnnie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Κάποιες σελίδες (προφανώς για λόγους ασφαλείας) δε σου δίνουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις τα στοιχεία που δίνεις (το Yahoo είναι μία απ' αυτές).
Slay Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 H olh diadikasia ginetai me ena cookie, me to poy pas sto site, to site soy zhtaei to cookie gia na kanei to login , an toy to doseis ola ok, an den toy to doseis kaneis kanonika login, p.x. kai sto insomnia kai sto adslgr den kano pote login, doyleyei me ta cookies, parola ayta omos kapoia sites exoyn kai hmeromhnia lhxhs sto cookie poy soy stelnoyn, etsi mporei sto yahoo gia paradeigma na mpaineis synexeia mia mera xoris na soy zhtae login , an pas omos meta apo merikes meres tha soy zhthsei login mias kai to cookie egine expire.
karib Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια σας. Τελικα το μονο που δεν δουλευει με τα αποθηκευμενα Passwords φαινεται να ειναι το yahoo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.