Προς το περιεχόμενο

Η φοβερη εξυπηρετηση του ΟΤΕ

telcomfreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα μεσω http://www.oteshop.gr το siemens Gigaset 4110 ISDN μεσω της υπηρεσιας ο ΟΤΕ στην πορτα σας.

Το συμπερασμα ειναι απλω , τι το ηθελα και εκανα αυτην τη μαλακια και αγορασα απο τον οτε.

Αντι να μου στειλουν σωστη συσκευη μου στειλανε μια που τους ειχε επιστραφει για αντικατασταση γιατι ειχε προβλημα στην οθονη.

Υστερα απο τρομερη αναζητηση για να βρω καποιον υπευθηνο στον οτε για να μου αντικαταστησει την συσκευη και μετα απο 3 μερες και πανω απο 45 κλησεις σε διαφορετικα τηλεφωνα κατεληξα να καλεσω την siemens και να εκφρασω παραπονα. Ευτηχως η siemens σε αντιθεση με τον οτε με εξηπηρετησε αμεσως.

Μου εστειλε courier με δικα της εξοδα και παρελαβε την χαλασμενη συσκευη και μου εδωσε αμεσως μια καινουργια.

Αν δεν υπηρχε αυτο το μονοπολιο σιγουρα με αυτην την εξηπηρετηση απο την μερια του ΟΤΕ θα ειχε κλεισει πριν ακομα υπαρξω.

Δημοσ.

Διάλογος στο τηλέφωνο με οτετζή που ήθελε να βγάλω την τελλάς :

ΟΤΕ - Έχουμε την φθηνοτερη χρέωση , καθώς χρεώνουμε ανά δευτερόλεπτο και όχι ανά λεπτο

Εγώ - Ναι , αλλά η τελλάς είναι φθηνότερη στο ένα λεπτό ομιλίας .

ΟΤΕ - Έχετε δίκιο , η διαφορά είναι μικρή όμως . Έχουμε και την προσφορά των προεπιλογών ...

Εγώ - Η τελλάς μας το έχει προσφέρει αυτο από το προηγούμενο καλοκαίρι .

ΟΤΕ - Στα υπεραστικά έχουμε πολύ χαμηλές τιμές .

Εγώ - Έχουμε ήδη ειδικό πρόγραμμα για υπεραστικές κλήσεις .

ΟΤΕ - Αλήθεια , πώς είσαστε τόσο ενημερωμένος ?

Εγώ - Εφημερίδες διαβάζουμε , ιντερνετ έχουμε , τα έχουμε μάθει πια απέξω ! Το μόνο καλό της εταιρίας σας , είναι η αστική χρέωση των υπεραστικών τις Κυριακές .

ΟΤΕ - Σας ευχαριστώ , καλημέρα σας .

Δημοσ.

File kai h tellas akribi einai , egw exw telepassport kai eimai poly efxaristimenos apo pleyras kostou alla kai h poiothta mporei na min einai idia me tou ote alla einai mia xara.

Δημοσ.

hurin foberos dialogos. Les kai eixe mprosta toy o tipos kamia giagioyla poy den katalabaine tipota!! Sto telos epeidi den ta katafere na se peisei mporei kai na peistike aytos na balei tellas!

Δημοσ.

Δεν λέω ότι η τελλάς είναι η φθηνότερη ή η καλύτερη . Εκτίμησα την σοβαρότητα της . Την εποχή που ο ΟΤΕ μας ......σε ασύστολα , αυτοί μου φέρθηκαν με σεβασμό . Το εκτιμώ αυτό .

Η μέρα που δεν θα πληρώνω το πάγιο του ΟΤΕ , θα είναι γιορτή για εμένα .

Και ο φθηνότερος παροχέας να γίνει ο ΟΤΕ , δεν πρόκειται να του δώσω φράγκο .

ΝΙΣΑΦΙ !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...