zx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Έχω στη κατοχή μου αυτό το Notebook περίπου 5 μήνες και δεν θέλω να μπλέκομαι σε τόσο μικρό διάστημα με εγγυήσεις... καλυτερα τωρα που ειναι νωρις φιλε μου να τους πιεσεις λεγοντας οτι δεν ειναι φυσιολογικη η θερμοκρασια αυτη και δεν μπορεις να δουλεψεις ετσι την υψηλη θερμοκρασια την παρατηρησες απο την αρχη της αγορας του λαπτοπ η προσφατα ?
Antonis32 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Για το θέμα με τον ηλεκτρισμό το παθαίνω και εγώ με το δικό μου κάποτε,βασικά στατικός ηλεκτρισμός είναι,το ανακάλυψα όταν συνειδητοποίησα ότι το παθαίνα μόνο όταν πάταγα στο πάτωμα ξυπόλυτος ή με παπούτσια με λαστιχένιες σόλες,και άγγιζα στο πλάι που έχει μεταλλικά parts.Όπως και άμα κατεβαίνω από το αμάξι φορώντας παπούτσια με λαστιχένιες σόλες
sppoulis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Η διαφορά θερμοκρασίας την παρατήρησα από την αρχή αλλά αυτό με τον ηλεκτρισμό το παρατήρησα προσφάτως... Επίσης πρόσφατα αντιμετωπίζω και άλλα μικρότερα προβλήματα(π.χ. Δεν ανοίγει αμέσως ο φορητός γιατί κολλάει σε μια μαύρη οθόνη, σαν να μην πήρε μπροστά η κάρτα γραφικών.Διορθώνεται μόνο όταν τον σβήσω και τον ανοίξω 2-3 φορές ξανά!) Επίσης πήγα και ρώτησα στα Multirama και η μόνη απάντηση που πήρα είναι να αφήσω τον φορητό να σταλεί στην Αθήνα μήπως και βρούν το πρόβλημα αλλά αυτό το διάστημα θα μείνω δίχως υπολογιστή και αυτό είναι τραγικό, όταν μάλιστα σπουδάζω πληροφορική...Πως ξέρω ότι θα τον διορθώσουν;
Theodore Tsi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 auta emena den mou aresoun pantws(+nomizw tha simfwnisoun polloi edw mesa mazi mou) nomizw oti an ton steileis me ena analitikotato simeiwma me to ti sou parousiazei to pc....(apo ti thermokrasia mexri+auto pou les me tin karta grafikwn) tote logika kati tha broun+tha to diorthwsoun i tha to antikatastisoun......prosoxi mono sta dedomena pou exeis mesa giati paizei na trabixoun kana format!!! to na meineis xwris pc opws les se fasi pou exeis ergasies ktl xerw einai tragiko(milaw ek peiras).....an omws mboreis na boleuteis me kana desktop/laptop kapoiou filou/filis tote kalo tha itan na to steileis oso to dinato pio grigora..... btw, sou eipan peripou poso kairo tha kanei gia na to koitaxoun+na to steiloun pisw??
gregdais Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Πιθανότατα η θερμοκρασία να οφείλεται στην κατασκευή του φορητού και ακόμα στο ότι είναι Prescott. Όσο για τον ηλεκτριμό σιγουρέψου ότι η πρίζουλα σου έχει ΓΗ!!!ένας απλός τρόπος να το δοκιμάσεις ειναι να ακουμπήσεις με το πάνω μέρος της παλάμης σου ένα μεταλλικό σημείο του φορητού σου ενώ είσαι ξυπόλυτος και τα πόδια σου ακουμπούν το έδαφος(μαρμαρο ή πλακάκια, οχι ξύλο).
sppoulis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μήπως ξέρει κανείς για ποιό λόγο δεν παίρνει πάντα μπροστά ο φορητός; Μπορεί να φταίει η σκόνη για όσα προβλήματα έχω;
Theodore Tsi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 tha mou fanei to ligotero palabo an gia ta osa exeis ftaiei i skoni....gia desktop pou to afinoume 24/7 anoixto+mazeuei tin treli skoni...nai mborei na ftaei auto....se laptop omws???? to problem(s)........ kata 99% einai sto hardware....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.