sppoulis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα, διαθέτω το παρακάτω Notebook : Pentium IV 3,2 GHz (Prescott) ATI Radeon 9700 (128 MB) 80 GB HD 1 GB DDR RAM (PC2700) 17'' ΟΘΟΝΗ Η θερμοκρασίες που μου παρουσιάζει στην CPU είναι της τάξης των 60-65 βαθμών και η θερμοκρασία του HD κυμαίνεται στους 40-45 βαθμούς, επίσης κάποιες φορές όταν είναι πολλές ώρες ανοιχτός αισθάνομαι ηλεκτρισμό στο πληκτρολόγιο!!! Παρόλο που αγόρασα το "AKASA NOTEBOOK COOLER" από το E-Shop δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά στη θερμοκρασία (1-2 βαθμούς). Μήπως πρέπει να ανησυχώ;;;
sppoulis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Έχει καμία σημασία η μάρκα... Εξάλλου δεν μπορώ να κάνω κάτι πια γι'αυτό!!! Πάντως εις γνώση μου ήταν η μάρκα (Multirama Notebook Deluxe) και γνωρίζω ότι δεν θα ήταν η ίδια ποιότητα κατασκευής με έναν Toshiba!!! Τώρα όμως τι γίνεται...
The Crow Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Να τη παθαίνετε άμα παίρνετε φορητούς σαν τους Turbo-X και με Pentium 4 αντί για centrino!!:wink:
sppoulis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δίκιο έχεις φίλε μου "Crow" αλλά μπορεί να μην είχαμε όλοι να διαθέσουμε 2500 ευρώ ή και παραπάνω... Δεν έχω όμως κανένα σοβαρό πρόβλημα όσο αφορά επανεκκινήσεις, απλά ήθελα να μάθω πως μπορώ να βελτιώσω την κατάσταση.
Theodore Tsi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 simasia exei.....an mou eleges toshiba (opws eipes+monos sou) tha sou elega oti den einai katholou fisiologiko.... twra me tetoio notebook pou pires distixws den mboreis na kaneis polla..... to mono pou mboreis einai na pas sta multirama+na peis gia ton ilektrismo pou niwtheis+na katsoun+na to koitaxoun....+me tin eukairia na sizitisete+to thema tis thermokrasias+an mborei na ginei kati panw+se auto mias+logika tha to anoixoun gia na doun ti paizei.... auta....
dpolal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μα πώς γίνετε να νοιώθεις ηλεκτρισμό αφού το πληκτρολόγιο είναι πλαστικό;;;; Πόσο καιρό το έχεις;;; Μήπως έχει μαζέψει σκόνη και δεν είναι αποδοτική πλέον η ψύξη του;;; Έχει συμβεί και αυτό και απλά θέλει καθάρισμα.
dpolal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 simasia exei.....an mou eleges toshiba (opws eipes+monos sou) tha sou elega oti den einai katholou fisiologiko....twra me tetoio notebook pou pires distixws den mboreis na kaneis polla..... Συγνώμη τώρα αλλά αν είχε πάρει άλλο τί επιπλέον θα μπορούσε να κάνει δηλαδή εκτός από αυτό που προτείνεις και που είναι το αυτονόητο, να το πάει στην αντιπροσωπεία;;;;;
grigas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Οι θερμοκρασίες αυτές είναι σε full load ή σε idle?? Εάν το πας στα multirama πες τους να σου αλλάξουν την θερμοαγώγιμη με κάτι καλύτερο...(artic silver πχ) Εγώ όταν το έκανα αυτό στο laptop μου κατέβηκα περίπου 5 βαθμούς...Πόσο καιρό το έχεις το μηχάνημα? Όπως είπαν και παραπάνω ενδεχομένως σκόνη και χνούδια να έχουν φράξει τις διόδους εξαγωγής του άερα...Τώρα βέβαια αυτό με τον ηλεκτρισμό κάτι βρωμάει.....
nk_surfer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μα πώς γίνετε να νοιώθεις ηλεκτρισμό αφού το πληκτρολόγιο είναι πλαστικό;;;; Πόσο καιρό το έχεις;;; Μήπως έχει μαζέψει σκόνη και δεν είναι αποδοτική πλέον η ψύξη του;;; Έχει συμβεί και αυτό και απλά θέλει καθάρισμα. Να ξαναρωτήσω και γω το ίδιο: Πώς γίνετε να νοιώθεις ηλεκτρισμό όταν το πληκτρολόγιο είναι πλαστικό ???!!!!
karib Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Κι εγω εχω laptop με P4 αλλα ειναι acer και δεν εχει κανενα προβλημα με θερμοκρασιες. Ειναι θεμα ποιοτητας κατασκευης.
polaki Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 ενδεχομένως να έχει καποια μεταλλικη επιφάνεια το λαπτοπ κάπου, ισως στα πλαγια και να νομιζει οτι ερχεται απτο πληκτρολογιο... Το θεμα ειναι οτι δεν γινεται να κανεις κατι εσυ αν δεν το πας εκει να το δουνε... Και δυστυχως ειναι μπλεξιμο τωρα με εγγυησεις κλπ..
sppoulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Έχετε δίκιο, τον ηλεκτρισμό τον νιώθω όταν πληκτρολογώ αλλά έρχεται από τα πλάγια... Επίσης φροντίζω να τον καθαρίζω συχνά και έχω απομακρύνει τις όποιες σκόνες υπήρχαν στους ανεμιστήρες από κάτω του... Να τονίσω ότι οι θερμοκρασίες αυτές παρουσιάζονται σε full load και δυστυχώς δεν έχω κοντά μου κανένα κατάστημα Multirama με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω ολόκληρο ταξίδι μέχρι να βρώ!!!(Έχω στη κατοχή μου αυτό το Notebook περίπου 5 μήνες και δεν θέλω να μπλέκομαι σε τόσο μικρό διάστημα με εγγυήσεις...
dimitris__ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Οι θερμοκρασίες πάντως που λες είναι φυσιολογικές. Το ρεύμα κουφό. Πάντως εγώ είμαι πολύ υπέρ των centrino notebooks. Ή centrino ή desktop. Τα desktop replacements σαν αυτό που αγόρασε ο φίλος πιστεύω ότι είναι φτιαγμένα για να καλύπτουν πολύ συγκεκριμένες ανάγκες.
Theodore Tsi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 file sppoulis kalitera na to pas twra+as talaipwritheis ligo para na sou meinei sta xeria+na trexeis meta na deis ti tha ginei me tis eggiiseis ktl....... auto me tis thermokrasies asto.....alla o ilektrismos pou niwtheis den einai katholou ma katholou fisiologikos....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.