BWolfgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Έχω ένα παράξενο πρόβλημα με το PC. Εδώ και μια εβδομάδα χωρίς να πειράξω ή να εγκαταστήσω τίποτα το PC κολλάει όταν παίζει ήχους. Έχω μια SB live και μία κάρτα ήχου ενσωματομένη στην μητρική. Και οι δύο έχουν τα τελευταία drivers, όπως και η μητρική και η VGA. Όταν παίζω κάποιο ήχο με την sb live, παίζει και μετά από λίγο κάνει λουπ ο ήχος, λίγο αργότερα κολλάνε τα πάντα και ακούγεται το ηχείο του υπολογιστή να κάνει ένα συνεχόμενο μπιπ. Όταν παίζω κάποιον ήχο με την κάρτα ήχου της μητρικής ή κάνει το ίδιο, ή ο ήχος έχει κενά και ακούγεται παραμορφωμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Διένεξη δεν υπάρχει. Το σύστημα δούλευε 2 χρόνια με αυτό το υλικό ΟΚ. Επίσης έχω δοκιμάσει να μειώσω την επιτάχυνση υλικού και την ποιότητα μετατροπής δειγμάτων ρυθμού αλλά τίποτα. Έχω κάνει disable την κάρτα ήχου της μητρικής και πάλι τίποτα. Virus δεν υπάρχει. Το PC είναι athlon 1700+ MB Gigabyte VGA ATI 9200SE 256ram Windows XP PRO GR SP2 DirectX 9.0c(τελευταία έκδοση)
zaxoys Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Για ρίξε μια ματιά μήπως κουνήθηκε το pc και δεν "πατάει" ΄καλά η κάρτα...
Inkjjl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Lypamai distixos pou tha sto proteino re file alla mipos i lysi tou format einai monodromos an den iparxei provlima me to pos "pataei" i karta stin PCI..?Tetoia provlimata sta Windows eidika mono me reinstall lynontai...
billpeppas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Όχι φυσικά. Ακούς εκεί, Format. Disable Onboard Audio. Uninstall all Sound Drivers. Clean Creative with Driver Cleaner 3. Restart. Change the PCI slot [ move the sound card to another PCI ] Install DirectX 9.0c Restart. Install Creative Drivers for your sound card. Restart. Check the driving mode of your PATA Channels [ should be DMA / Ultra DMA x ] { not PIO Mode } [ @ System -> Hardware -> Device Manager -> IDE Controllers ]
BWolfgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Την κάρτα την έβγαλα και την ξαναέβαλα αλλά τα ίδια.... Θα ακούσω τις συμβουλές του billpeppas. Πως μπορώ να κάνω reinstall τον DirectX αφού όταν τρέχω το αρχείο εγκατάστασης μου λέει ότι είναι ήδη up to date?
billpeppas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Υπάρχει Uninstaller για το DirectX. Αλλά δεν είναι και τόσο απαραίτητο το να κάνεις reinstall το DirectX. Οπότε απλά αγνόησε το βήμα που λέω για το DX. Τα υπόλοιπα με την σειρά που τα έγραψα.
BWolfgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Τα έκανα ακριβώς όπως μου είπες και πάλι μια από τα ίδια....
BWolfgr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Ε λοιπόν έκανα και format και πάλι τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Δεν νομίζω να χάλασαν και οι 2 κάρτες. Μήπως φταίει η μητρική μου?
polidis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 File i mitriki sou exei problima 100% emena palia mou espase ta @@ gia na vro ti eftege sto diko mou pc. Mou kolouse xafnika kai xoris na kano tipota kai propandos otan epeza flash game. Ta alaxa ola Trofototiko,Mnimes,Cpu,kalodia,Disko kai pali sinexeize na to kanei. Telos alaxa kai to mobo kai ysixasa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.