Προς το περιεχόμενο

συνεχομενα restart. βοηθεια!!!

tsoler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια!!! ο υπολογιστης μου κανει αρκετα συχνα restart, παρολο το οτι του εχω κανει αρκετές φορές format.

παρακατω ειναι τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη.

οταν κανει restart με βγαζει σε μπλε οθονη για ενα δευτερολεπτο.

pentium 4, 2.4GHz

motherboard: Asus P4S533

memory: 512 DDR SDRAM

karta grafikwn: nVIDIA GeForce2 MX/MX400 64 MBytes

karta hxou: soundblaster audigy

othonh: viewsonic P70f

οποιαδηποτε βοηθεια ειναι πολυτιμη γιατι εχω απελπιστει.ευχαριστω

Δημοσ.

Δε ξέρω αν θα σε βοηθήσω καθόλου αλλά μου έκανε κι εμένα ο υπολογιστής μου restart όταν τον είχα πρωτοπάρει.Είχα δοκιμάσει τα πάντα,άλλαξα και ram γιατί έλεγε κάτι για μία διεύθυνσή της όταν crashαρε.Σημείωση,άλλες φορές crashαρε όταν έκανα copy μεγάλου μεγέθους αρχεία από το δίκτυο που έχω με τον υπολογιστή του αδερφού μου και άλλες σε φάσεις που δεν είχε καν σχέση το lan.Οπότε η αρχική υπόθεση ότι έφταιγε κατι με μνήμη και δίκτυο αποκλείστηκε.Τελικά έφταιγε η m/b και συγκεκριμένα το BIOS.Περίμενα κάποιο καιρό και επισκεπτόμουν καθημερινά το site τησ msi και κοιτούσα για updates μέχρι που βρήκα ένα που δίπλα έλεγε κάτι για:fixes restart-reset problem,κάτι τέτοιο τελοσπάντων.Το έκανα update και όλα μια χαρά!Είχα να τον κλείσω(ακόμα και restart να κάνω) περίπου ένα μήνα μέχρι που τον έκλεισα γιατί τα είχε δει όλα:Ρ:Ρ:Ρ

Ελπίζω κι εσυ να το δοκιμάσεις και να λυθεί το πρόβλημά σου γιατί καταλαβαίνω πόσο σπαστικό είναι!!!

Φιλικά..

Δημοσ.

Πήγαινε στο control panel->system->advanced ->start up and recovery-> και στο system failure ξεκλίκαρε το automatic restart.

Την επόμενη φορά που θα σου κολήσει θα σου βγάλει μπλε οθόνη και θα μείνει εκεί. Γράψε τι λέει η οθόνη και στείλε εδώ ή κάνε ένα search στο net.

Δημοσ.

γεια σας και παλι. μετα απο 2 μερες ηρεμιας επανηλθε στην παλια τοθ κατασταση το pc.

λοιπον το μυνημα που εβγαλε ηταν το παρακατω:

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

μετα απο αυτο εδινε καποιες συμβουλες για uninstall και καποια disable στο BIOS MEMORY οπως caching και shadowing.

το μυνημα εκλεινε με technical information:

εγραφε STOP:0x000000D1......

nMUSBlf.sys - adress F7E6B5A9 base at F7E6A000, Date Stamp3bf2955c

κανοντας ενα search ειδα οτι αυτο το αρχειο και το netmod της intracom (syndeomai sto diktyo me netmod). Υπάρχει πείπτωση να φταιει το netmod??

Δημοσ.
κανοντας ενα search ειδα οτι αυτο το αρχειο και το netmod της intracom (syndeomai sto diktyo me netmod). Υπάρχει πείπτωση να φταιει το netmod??

Οχι ρε συ, αποκλείεται!!! Τo netmod να σου κάνει πρόβλημα??? Ποτέ, δεν γίνονται αυτά!!! :mrgreen: :mrgreen:

Σοβαρά τώρα, πήγαινε στην σελίδα του θείου http://netmod.intracom.gr/ και δες για κανά καινούργιο driver

Chryssa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...