Προς το περιεχόμενο

CREATIVE Muvo V200 512MB FM (MP3 player): εντυπώσεις;

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να το πάρω δώρο, αλλά άκουσα από έναν γνωστό που δουλεύει στο Πλαίσιο ότι τα Creative τα φέρνουν συχνά για επισκευές. Εσείς τι εντυπώσεις έχετε; Τι εναλλακτικές υπάρχουν, με όριο τιμών μέχρι 150 €; Στο Πλαίσιο βλέπω μόνο κάτι Cenix, κτλ., και κάτι Sony γύρω στα 200. Τι προτείνετε;

Η σελίδα του προϊόντος στο Πλαίσιο...

ΥΓ: Γνωρίζω ότι το θέμα δεν άπτεται τόσο της Μουσικής με την ευρεία έννοια, αλλά θεώρησα ότι εδώ θα το δουν το θέμα περισσότερα άτομα που γνωρίζουν κάτι σχετικό. Ελπίζω οι mods να μην έχουν πρόβλημα.

Δημοσ.

hugelacky, τα ξέρω τα iRiver αλλά ξεφεύγουν πολύ από το αυστηρό πάνω όριο των 150€, πηγαίνουν πάνω από 200-215...Απλά, ήλπιζα να είχε κανείς το συγκεκριμένο, να μου πει εντυπώσεις.

Δημοσ.

Γιά το MuVo δεν ξέρω, αλλά το παλιό καλό Jukebox με τον δίσκο των 6GB έχει αποδειχθεί σκυλί. Εδώ και 3,5 χρόνια έχει παίξει πολλές χιλιάδες ώρες και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις πήρα το N200 και είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος. Φυσικά, σε σχέση με το V200 χρειάζεται extra καλώδιο από USB σε μίνι USB για τη διασύνδεση με τον υπολογιστή, αλλά προσωπικά αυτό δεν με ενοχλεί. Όλα τα άλλα χαρακτηριστικά είναι σχεδόν ίδια. Είναι μικρό και βολικό, ευκολούτσικο στο χειρισμό, πολύ ελαφρύ, ενώ οι μπαταρίες του κρατάνε περίπου 10+ ώρες, αν και δεν έχω κάτσει να μετρήσω αν είναι 10 ή αν είναι 12 κλπ. Για το αν χαλάει εύκολα αυτό δεν το ξέρω, πάντως κι εγώ δεν το πήρα από το πλαίσιο γιατί και μου είπαν δεν το είχαν και πως τόσο μεγάλη χωρητικότητα εκείνο τον καιρό η Creative δεν έστελνε, ενώ σε κάποιο άλλο μαγαζί το βρήκα. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες ρώτησέ με όποτε θέλεις.

[edit]

Τσέκαρε και αυτό το Link για κάποιες πληροφορίες από χρήστες που το αγόρασαν

http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?t=94202

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Γιά το MuVo δεν ξέρω, αλλά το παλιό καλό Jukebox με τον δίσκο των 6GB έχει αποδειχθεί σκυλί. Εδώ και 3,5 χρόνια έχει παίξει πολλές χιλιάδες ώρες και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.

Ontws skyli...tou allaksa prin 1.5 peripou xrono to disko,tou evala 40arh kai krathsa ton 6arh na ton exw na yparxei...mia xara einai aplws einai kapws megalo...alla na pw kai thn alitheia to exw sinithisei kai den me vlepw na to allazw gia ta epomena 10 xronia!:D:D:D

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...