Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για ηχογραφηση και καποιες ερωτησεις??

Isis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να μου προτεινετε ενα καλο προγραμμα για ηχογραφηση επειδη με αυτο των windows δεν εχει μεγαλο οριο. ( να εχει τουλαχιστον 10 λεπτα οριο )

τωρα η απορια. μπορω να ηχογραφω ενα τραγουδι ενος παιχνιδιου ενω το παιχνιδι τρεχει σε full screnn? ή πρεπει να ειναι σε windows mode? και αν πρεπει να γινεται το δευτερο πως θα το κανω?

ευχαριστω εκ' των προτερων..

Δημοσ.

Το γνωστό CDeX που είναι κυρίως ripper, ηχογραφεί κι'όλας. Για ήχους από games είναι σχεδόν σίγουρο ότι μπορείς να το κάνεις με κάποιο από τα Cool Edit Pro,Sony SoundForge.

Δημοσ.

Ginontai ola afta pou les me ton tropo pou sou eipe kai o _BASSstarlet_ (Cool Edit Pro,CDEx,...).

An omws 8es na to kaneis akoma pio apla dokimase an 8es kai to All Sound Recorder XP.To katebasa x8es kai einai polu efkolo prog. Exei akoma kai diko tou editor.

Δημοσ.

Αν θέλεις να ηχογραφήσεις από εξωτερική πηγή-γιατί δεν καταλαβαίνω ( Οχι των παιχνιδιων τα αλλα.. )- ένα πολύ καλό πρόγραμμα που μετατρέπει κατευθεία και σε mp3

είναι το messer.Δκίμασέ το

Δημοσ.
Αν θέλεις να ηχογραφήσεις από εξωτερική πηγή-γιατί δεν καταλαβαίνω

θελω να ηχογραφησω τις μουσικες απο τα διαφορα προγραμματα καθως τρεχουν.

Δημοσ.

αλλα αυτο γινεται και στα παιχνιδια ρε παιδια? ακομα και σε full screen? αλλα πως θα το κανω να αρχιζει την στιγμη που αρχιζει το game και οχι απο την αρχη οταν μου βγαζει το μενου? ή το κοβω εγω στο σημειο που θελω παλι με το ιδιο προγραμμα?

Δημοσ.

opws to eipes.patas record sto cool edit pro(tha perpei na exeis kapio sebasto poso eleutherou sklirou )k otan ftaseis sto simeio pou thes molis teliwsei kleineis to paixnidi patas stop k koveis ta arxrista simeia pou thes ;) epeisis se arketa paixnidia mporeis na bgeis sto desktop tin wra pou paizeis to paixnidi patontas alt+tab i' koumpi twn windows+D i' mono to koumpi twn windows i' ctrl+esc.me enan apo autous tous tropous sto simeio pou thes na ixografiseis mpaineis sto desktop patas to record apo to cool edit k mpaineis pali sto paixnidi k to ixografi mia xara :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...