Προς το περιεχόμενο

[Παρουσίαση] LG 2010B 20" TFT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

StavrosD, στο post που περιγράφω τα προβλήματα που είχα προσωπικά με την 2005 έχω link σε forum με πάνω από 1400 posts σχετικά με τη συγκεκριμένη οθόνη, όπου θα βρεις μεταξύ άλλων photos από οθόνες με και χωρίς το πρόβλημα. Βασικά σε σχετικά σκοτεινό δωμάτιο βάζεις το blank screensaver των Windows και κοιτάς κυρίως στις γωνίες για υπερβολικό φως σαν να 'μπάζει' από τη γωνία.

Επλίζω πάντως να μην έχεις πρόβλημα γιατί πραγματικά είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση, αλλά στην περίπτωση που έχεις μπορείς να ζητήσεις από την Dell να στην αλλάξει ... επίσης δες τι revision είναι και τι ημερομηνία συναρμολόγησης έχει (λογικά rev A01 θα είναι)

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω.

Αν είναι ελαττωματική, θα την στείλω πίσω και θα ρωτήσω αν γίνεται να δόσω την διαφορά για την 24". Κατάφερα να κρατηθώ και να μην την πάρω την πρώτη φορά, δεν με βλέπω όμως να κρατιέμαι και δεύτερη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
gia tin akriveia exei 639,91 eyro an kai to skroutz leei alla!!!!!
Απ' ότι έχω καταλάβει το skroutz ανανεώνει τις πληροφορίες μία φορά την ημέρα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πέσαμε πάνω στην αλλάγη τιμής, από πλευράς μαγαζιού. Κοίταξε το και αυριο και να δεις που θα είναι ΟΚ.
Δημοσ.
Με γειά η πολύ ωραία οθόνη και χαλάλι τα λεφτά αν είσαι ερωτευμένος! :)

Έχω κουραστεί με την 19άρα Hitachi CRT μου και μέσα στο 2005' date=' ως ένθερμος υποστηρικτής των προϊόντων της Apple, σκέφτομαι εντός του 2005 να χτυπήσω την Apple Cinema Display 20" που ανεβάζει ανάλυση στα 1680 x 1050 με response time 16ms, όλο αλουμίνιο και ενσωματωμένο hub με 2 θύρες USB 2.0 και 2 θύρες FireWire 400. Και φυσικά Widescreen (για καλύτερη θέαση DVD, αν βλέπετε DVD στον υπολογιστή σας).

Κι όλα αυτά για ? 1.130 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) από το Applestore.

Τι να κάνουμε, έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε... :)

Συν΄δεεται με PC?

Δημοσ.

nai exeis dikio,to skroutz tin ananeonei kathe mera.

simera exei 639 eyro

apoti vlepo kathe vdomada i 2010b xanei kai ena 50ariko!!!!

se kana mina tha exei kato apo 500 eyro!!!

alla kai pali sta 639 eyro einai poli kali timi gia mia othonara san tin 2010b!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...