Προς το περιεχόμενο

[Παρουσίαση] LG 2010B 20" TFT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι έχεις δίκιο' date=' στην Apple πληρώνεις ΚΑΙ το design (σε προϊόντα, όπως οι οθόνες ή τα mouse, που δεν είναι η μόνη λύση - μπορούμε να πάρουμε και από αλλού και είναι εξ'ίσου συμβατά με τους υπολογιστές Apple).

Πάντως μακάρι να είχα τα λεφτά να πάρω την οθόνη της Apple - όπως, φυσικά, μακάρι να'χα τα λεφτά να πάρω και μία Maserati. :D[/quote']

Να σου πω την αληθεια και λεφτα να ειχα παλι δεν θα επερνα την Apple σε αυτη την περιπτωση για τους προαναφερθεις λογους. Tωρα για μια 30'' Cinema ή ενα G5 θα σκοτωνα....

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Καλορίζικια!

Nice review.

Πάντως Hal9000' date=' την δικιά μου T57s (8 χρόνια hardcore χρήσης!) πάλι με EIZO θα την αλλάξω. ;)[/quote']

Και εγώ της ίδια άποψης ήμουν ώσπου είδα τις τιμές της Eizo για τις 21' ιντσών

Eizo Coloredge CG21 2.384?

Eizo Flexscan L985EX 2000?

Είναι βέβαια μια ίντσα παραπάνω αλλά η μέγιστη ανάλυση παραμένει η ίδια και έχουν response time 50ms. Eγγύηση μετά το πρώτο καμμένο pixel.

Στο ram αυτού του μήνα παρουσιάζεται και η Sony SDM S204 20' ιντσών με τιμή 1300?, response time 25ms και εγγύηση αντικατάστασης μετά τα πρώτα 5 pixels !!

Kerk, όλες οι LG έχουν εγγύηση 0 pixels και το έχω επιβεβαιώσει.

littlelouievegos, η Dell 2005FPW που αναφέρεις ήρθε δεύτερη στη προτίμηση μου γιατί πρώτον δεν βρήκα αξιόπιστη πηγή που να αναφέρει τελικά σε πόσα καμμένα Pixels ισχύει η εγγύηση. Δεύτερον είδα μερικές αναφορές για καμμένα pixels σε οθόνες του κουτιού και τρίτον δεν με πολυενδιέφερε η widescreen προοπτική μιας και δεν βλέπω ταινίες στο Pc.

Πάντως είναι σίγουρα καλύτερη στα χρώματα και στο response time από την LG, πολύ πιο εντυπωσιακή και το κυριότερο, φθηνότερη. Για όσους ενδιαφέρονται, η Dell διακινεί τα προιόντα της μέσο της ιστοσελίδας της και η παραλαβή γίνεται από courier. Aκόμα όμως και με τη χρέωση 60 ? για τη παράδοση το συνολικό κόστος της συγκεκριμένης οθόνης είναι 633? + 18% Φ.Π.Α = 747?

Dell 2005FPW

Τριάντα ευρώ φθηνότερη είναι η απλή 20 ιντσών 2001FP

Dell 2001FP

'Oσο για τα Apple που μας ζαλίζει ο paredwse αφήστε τον να ασχολείται μόνο αυτός :)

Δημοσ.
η Dell 2005FPW που αναφέρεις ήρθε δεύτερη στη προτίμηση μου γιατί πρώτον δεν βρήκα αξιόπιστη πηγή που να αναφέρει τελικά σε πόσα καμμένα Pixels ισχύει η εγγύηση. Δεύτερον είδα μερικές αναφορές για καμμένα pixels σε οθόνες του κουτιού και τρίτον δεν με πολυενδιέφερε η widescreen προοπτική μιας και δεν βλέπω ταινίες στο Pc.

Πάντως είναι σίγουρα καλύτερη στα χρώματα και στο response time από την LG' date=' πολύ πιο εντυπωσιακή και το κυριότερο, φθηνότερη. Για όσους ενδιαφέρονται, η Dell διακινεί τα προιόντα της μέσο της ιστοσελίδας της και η παραλαβή γίνεται από courier. Aκόμα όμως και με τη χρέωση 60 ? για τη παράδοση το συνολικό κόστος της συγκεκριμένης οθόνης είναι 633? + 18% Φ.Π.Α = [b']747?[/b]

Oσο για τα Apple που μας ζαλίζει ο paredwse αφήστε τον να ασχολείται μόνο αυτός :)

Η εγγυηση ισχυει στα 4 και για την 2001FP και την 2005FPW,ομως η Dell εχει φοβερη πελατειακη πολιτικη και εαν διαμαρτυρηθεις οτι σε ενοχλουν τα καμμενα pixels ή διαπιστωσεις backlighting issues τις περνει αμεσως πισω.

Ευτυχως εμενα και στις 2 δεν υπηρχε κανενα καμμενο pixel ουτε ειχα αλλα προβληματα.

Επισης εχει εκπτωτικα κουπονια και αναλογα με την περιοδο οι τιμες πεφτουν αρκετα. π.χ οταν τις πηρα εγω η 2005fpw ειχε 680ευρω και η 2001fp 710 τελικη τιμη. Tωρα λογω μεγαλης ζητησης η 2005fpw ειναι πιο ακριβη απο την 2001. Το μονο κακο ειναι η σχετικη καθυστερηση στην παραλαβη (10 εργασιμες περιπου) αλλα κατα τα αλλα οπως ειπα ειμαι υπερευχαριστημενος και με τις δυο.

Παντως η widescreen ειναι το μελλον καθως και τα Longhorn σχεδιαζονατι με βαση το 16:10 αλλα και τα games ειναι super σε widescreen. Εχει αλλη χαρη.

Και εαν εισαι προγραμματιστης τοτε μπορεις να την κανεις ενα rotate 90μοιρες και voila!! εχει μεγαλο καθετο υψος.

Και εμαθα οτι βγαινει και 24'' widescreen απο την Dell και θα ειναι σε καταπληκτικη τιμη. Βλεπω να πουλαω την 2005 και να περνω αυτην για widescreen...

Δημοσ.
Πολυ ωραια Hal.

Προσφατα αγορασα την 2001 FP απο την Dell με σχεδον ομοια χαρακτηριστικα και ειμαι υπερευχαριστημενος.

Την έχω αρκετούς μήνες (είχα γράψει τις εντυπώσεις μου σε παλιότερο ποστ), και τώρα μετά απο τόσους μήνες σκληρής εργασίας μπορώ να πω ότι η αρχική εντύπωση που είχα δεν άλλαξε στο ελάχιστο: "είμαι απόλυτα ικανοποιημένος".

Hal, καλοδούλευτο το νέο σου στολίδι....πραγματικά η ίντσα κάνει την διαφορά. :D

Δημοσ.
Την έχω αρκετούς μήνες (είχα γράψει τις εντυπώσεις μου σε παλιότερο ποστ)' date=' και τώρα μετά απο τόσους μήνες σκληρής εργασίας μπορώ να πω ότι η αρχική εντύπωση που είχα δεν άλλαξε στο ελάχιστο: "είμαι απόλυτα ικανοποιημένος".

:D[/quote']

I know... Δεν μου λες το screen door effect που λεγανε το εχεις παρατηρησει γιατι εγω δεν το βλεπω καθολου;

Δημοσ.
I know... Δεν μου λες το screen door effect που λεγανε το εχεις παρατηρησει γιατι εγω δεν το βλεπω καθολου;

Ούτε εγώ...επίσης δεν παρατηρώ κάτι που να μην είναι καλό.

Εγώ την δουλεύω στα 1600 Χ 1200 @60 DVI

Δημοσ.

Κλασσικα native res @DVI.. Αν και οι διαφορες ειναι ελαχιστες σε IQ απο το analog και πρεπει να προσπαθησεις πολυ για να τις βρεις. Επισης δεν μπορω να πιστεψω ποσο καλα κανει scaling σε χαμηλοτερες αναλυσεις στα παιχνιδια.Περιμενα πολυ χειροτερα αποτελεσματα εχοντας τετοια native resolution αλλα ειλικρινα ειναι super..

Δημοσ.

Παρεδώσε, αν μιλάμε για όνειρα χειμερινής νυχτός, τότε τι θα έλεγες για την Samsung 243Τ σε μαυράκι και ασημάκι...

b2c_m_243t-black.jpg

b2c_m_243t-silver.jpg

ανάλυση 1920χ1200... και τιμή από Πουλιάδη MONO 1899 ευρώ χωρίς ΦΠΑ...

και αυτή του HAL όμως δε με χαλάει καθόλου... ;)

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε πως οι 20" της Apple και της Dell 2005FPW αναφέρονται στη διαγώνιο της οθόνης, ως εκ τούτου όταν παίζει κάποιος παιχνίδια ή παρακολουθεί κινούμενη εικόνα με αναλογία 4:3 (τηλεόραση, ορισμένα DVD κ.α.) εμφανίζονται μαύρες μπάρες εκατέρωθεν της εικόνας, και η διαγώνια διάσταση τότε είναι ίδια με μία αντίστοιχη TFT 17" ή 18". Επομένως μόνο για χρήση γραφείου θα ήταν συμφέρουσα μία τέτοια αγορά.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...'] ως εκ τούτου όταν παίζει κάποιος παιχνίδια ή παρακολουθεί κινούμενη εικόνα με αναλογία 4:3 (τηλεόραση, ορισμένα DVD κ.α.) εμφανίζονται μαύρες μπάρες [...]

Αν υποσχεθώ ότι δεν θα παίζω παιχνίδια, θα μου πάρεις μία Apple; :grin:

Δημοσ.

εγώ εδώ και 2 μήνες περίπου έχω την LG1915s 19". Μου την έχουν αλλάξει 3 φορές! Ναι καλά ακούσατε! 3 φορές ήρθε ώς την πόρτα του σπιτιού μου ο καημένος ο κουριεράς και μου την άλλαξε. Αυτή είναι η πολιτική της LG. Σε περίπτωση ανω των 1 καμμένων πίξελ, έρχονται σπίτι σου και σου την αλλάζουν. Απλά εγώ είμουν λίγο άτυχος και έπεφτα διαρκώς σε ελλατωματικά μοντέλα. Πριν 1 εβδομάδα με πήραν τηλέφωνο από την LG και με ρώτησαν αν είμαι ικανοποιημένος από την οθόνη και αν έχω κάποιο πρόβλημα.

Σε αυτό το θέμα (after sales care) η LG σπάει κόκκαλα! Μην την φοβάστε.

Μεγιές το εργαλείο! Καλοδούλευτο. Και ας μην ξεχνάμε τον χρυσό κανόνα των Η/Υ! For your eyes only! Ή αλλιώς, όταν είναι για τα μάτια σου μηυν λογαριάζεις έξοδα!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Αχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!

[...]

Πως σε νοιωθω εεεε ???

Μερικοί-μερικοί με ξέρουν πολύ καλά εδώ μέσα... :lol:

Δημοσ.

Xwris na 8elw na balw fwties k gw, prosfata eida diafhmish ths LG se periodiko pou elege gia 0-pixel eggyhsh exontas dipla ena asteraki. auto se parepempe se kati mikra grammata plagiws pou elegan oti h eggyhsh isxyei gia o8ones 15'',17'' kai 19''... (gi'auto k gw phra thn L1915S :-) )

Den tou xanarixneis mia matia tou 8ematos? (an k na mou peis, k na to tsekareis twra, ti 8a ginei???)

Megia pantws, einai poly omorfh k elpizw na mh xreiastei pote na mpeis sth diadikasia anazhthshs 'eggyhsewn'....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...