Trixwto-arkoudi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 καλησπερα σας, εχω εναν υπολογιστη P4 στα 2 Ghz και 40αρι σκληρο. μεχρι πριν ενα μηνα ειχα 256μβ μνημη στα 2100 και προσθεσα αλλα 256 στα 300 αν θυμαμαι καλα. τωρα πλεον δεν ξερω γιατι εχω ενα προβλημα... ανοιγω τον υπολογιστη δειχνει την μαρκα του (κομπακ) δειχνει για ενα δεφτερολεπτο το σημα των windows xp prof και μετα μου βγαζει αυτη την οθονη. http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/Deathmatch/16171/377694 δεν ξερω πως φαινετε στην φωτογραφια αλλα ειναι μπλε οθονη με ασπρα γραμματα,,,, πιο μπροστα μου ζηταει αν θελω να μπω σε κανονικη η se safe mode morfh. οτι και να διαλεξω εχω το ιδιο αποτελεσμα την οθονη που βλεπετε στην φωτο. τι ειναι ρε παιδια αυτο? καποια βοηθεια? για οσους δεν μπορουνε να ανοιξουνε την φοτο γραφει πολλα περιργα γραμματα και χαρακτηρες και μεταξυ αυτων την φραση unmountable boot volume paidia voitheia sas parakalw
Καριώτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Έχω διαβάσει ότι οι μνήμες για να λειτουργούν σωστά πρέπει να είναι στην ίδια συχνότητα .Εσύ έχεις δύο μνήμες μία στα 300 και μία στα 2100;;;; μήπως εκεί είναι το πρόβλημα;
paravatis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 ama vgaleis tin palia mnimi doulevei kanonika pali? an nai tote i new einai asymvati. dokimase kapoia alli marka/etairia...
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 evgala enallaksa pallia kai kainouria kai tipota... idio provlhma
JGL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δοκίμασε να βγεις safe mode με κονσόλα και τρέξε chkdsk /r.
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 αν και ειχε καταφερει ο Η/Υ να ανοιξει μετα απο συνεχεις προσπαθειες εκανα και αυτο που ειπες με την κονσολα και το... chkdsk /r οταν τελειωσε μου εγραψε οτι βρεθηκαν ενα η περισσοτερα σφαλματα και επιδορθωθηκαν. τωρα τελος με το προβλημα? η πισω εχει η αχλαδα την ουρα? σε κανα 2/3 ρισταρτ ολα ηταν καλα παντως. τι λετε?
kage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δοκίμασε να βγεις safe mode με κονσόλα και τρέξε chkdsk /r. pws benei sthn ekkinhsh se safe mode? thnx
greekparot Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Ean synexisei to problima dokimase na kaneis kai mia epanafora ton Windows (mesa apo to safe-mode).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.