Προς το περιεχόμενο

Athlon 1700xp-3200 xp worth it?

Vasileios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia kalhspera.8a h8ela na mou peite thn gnwmh sas sxetika me to an a3izei na anab8misw ton 1700xp poy exw me enan 3200xp.ayth thn allagh lew na kanw epeidh prinl ligo kairo moy eixan kaei ta slots ths mnhmhs sthn mb kai agorasa mia nea h opoia uposthrizei olous tous athlon xp twra.skeftomai na ton agorasw mias kai einai o teleutaios poy exei bgalei h amd panw stous athlon kai prepei na einai arketa pio grhgoros apo ayton poy exw twra. entwmeta3u skeftomai na otn parw oem giati den empisteuomai ta cpu cools ta mama. lew na parw ths gigabyte to Gigabyte 3D Cooler Ultra GT (GHPCU31-VH) Copper Heatsink poy exei kai roostath.

elpizw na parw kapoia boh8eia....

Δημοσ.

Σίγουρα αξίζει η αλλαγή που θες να κάνεις αφού είναι πιο γρήγορος ο 3200+ και καλύτερα να πάρεις το cooler που λες αντι της amd.

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω το συγκεκριμένο cooler της Gigabyte, το οποίο κατάφερα να αλιεύσω από το e-shop.gr, και δουλεύει πολύ καλύτερα απ' ότι το stock cooler της AMD για τον 2700+(το stock cooler έκανε δουλειά μόνο το χειμώνα ενώ το καλοκαίρι του τοποθετούσα ανεμιστήρα μπροστά από τις γρίλλιες του κουτιού της Chieftech μήπως με την αύξηση της ροής του αέρα γίνει τίποτα, αλλά συνήθως κατέβαινε η θερμοκρασία του δίσκου ενώ του επεξεργαστή παρέμενε πάντα ανάμεσα στους 60-70). Τέλος πάντων, αφού το 'βαλα και έκανα και αναβάθμιση της μητρικής από Albatron KX400-8XV Pro σε ASUS A7V880, που έχει ένα έξτρα πσευδο-pcb για καλύτερη ψύξη, και οι θερμοκρασίες που μου αναφέρει το speedfan είναι συνήθως 39-47 βαθμούς κελσίου.

Δημοσ.

H 8ermokrasia ths cpu exei na kanei kai me thn tash pou dineis sthn cpu.

Den einai apokleistika 8ema psyxtras.Episis exei na kanei kai me thn swsth

topo8ethsh ths psyxtras,thn epilogh ths 8ermoagwgimhs pastas ktlp.

Δημοσ.

ΝΑι αλλά nikoskon ακόμα και ρεύματα να δώσεις (για overclocking) αν έχεις καλή ψύκτρα.. τότε το σύστημα δεν καταλαβαίνει τίποτα! Στο δικό μου όσο ρεύμα και να του ανεβάσω η θερμοκρασία θα παραμείνει σταθερή.. :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...