Jimmy_BlinD Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 έχω τον φορητό Aspire 1600 ... και θέλω να επεκτείνω την μνήμη του. ξέρω οτι γίνεται... ο υπολογιστής δεν είναι στην εγγύηση. τώρα έχω μνήμη 512 (χωρισμένη σε 256 κ 256 δεν ξέρω τι ειν αυτά απλώς τα αναφέρω για να καταλάβετε) και θέλω να βάλω τη μεγαλύτερη που υπάρχει στην αγορά της ελλάδας... Μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου προτείνετε φτηνές και αξιόπιστες λύσεις? άμα βάλω μεγαλύτερη μνήμη θα χαθούν αρχεία ... πρέπει να κάνω format και μετά ... τι θα αλλάξει? εκτος του ότι θα χει μεγαλύτερη μνήμη...
HamerZ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 - Πιθανότατα στον υπολογιστή έχεις 2 256άρες μνήμες (ddr...). - Πρώτα δες στο ενχειρίδιο χρήσεις - manual, αν δίνει οδηγίες για να μπορεί ο ιδιοκτήτης να αλλάξει τις μνήμες κτλ. Επίσης ρίξε μια ματιά και για τα χαρατκηριστικά των μνημών που μπορεί να δεχθεί στο σύσητμά σου (πάλι στο εγχειρίδιο). - Με την αλλαγή μνήμης δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Δεν χάνεις τίποτα, δεν χρειάζεται format κτλ. - Στον δικό μου HP-XE3gc omnibook που αγόρασα από Αγγλία-Λονδίνο (πριν από 4 χρόνια) είδα απλά τι μνήμη δεχόταν και απλά προχώρησα σε παραγγελία από την "www.crucial.com/uk/" και βρήκα κατάλληλη μνήμη και η εγκατάσταση ήταν εύκολη. Στην δικιά σου περίπτωση απλά καλό θα είναι να πάρεις 2 ίδιες μνήμες και να αντικαταστήσεις μια και καλή την υπάρχουσα.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 οι μεγαλύτερε μνήμες που υπάρχουν ποιές είναι? και τι τιμές έχουν περίπου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.