NINJA_MOUSE Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Exei kanei kanenas agores apo to http://www.play247.gr ? oi tipoi lene oti ta stelnoun ola antikataboli xwris xrewsi! prosopika thellw mia karta xd 512 mb olympus kai tin vrika mono 90 eyrw! se magazi pou rotisa tin eixan 140
kage Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 ap οτι ξερω δεν υπαρχει κανεις που να χει προβλημα κ σε μερικα πραγματα εχει την καλυτερη τιμη.
erik25 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 egw pantws pou koitaksa den eida kai idiaitera ftines times.To e-shop mou fainetai pio ftino.
dreaming123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Ninja_mouse φίλε πήρα εγώ κάποιες κάρτες μνήμης και όντως δεν πληρώνεις μεταφορικά.
Adavis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Πάντως φαίνεται σοβαρό μαγαζί και μου έχει απαντήσει ΑΜΕΣΑ σε μαιλ που έχω στείλει...
tempo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 και εγώ σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου φάνηκαν σωστοί, οργανωμένοι και εξυπηρετικοί
PLaCeBo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Exei kanei kanenas agores apo to www.play247.gr[/url'] ? oi tipoi lene oti ta stelnoun ola antikataboli xwris xrewsi! prosopika thellw mia karta xd 512 mb olympus kai tin vrika mono 90 eyrw! se magazi pou rotisa tin eixan 140 Σε γενικές γραμμές, έχουν καλές τιμές (ενίοτε πολύ καλύτερες από αντίστοιχα αθηναϊκά e-shops). Είχα αγοράσει το Σεπτέμβρη μια Compact flash της Lexar καθώς και ένα εξωτερικό σκληρό από εκεί. Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή. Όντως ισχύει η αποστολή χωρίς χρέωση. Ζήτησε τον υπεύθυνο του καταστήματος για περισσότερες λεπτομέρειες (Ξυπολιάς λέγεται).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.