bartenderas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Γεια χαρά. Δοκίμασα το Linux slax Live cd που χωράει σε ενα δισκάκι 210 ΜΒ! Το θεωρώ πολύ καλό και ελαφρύ.Πιστεύω τελος πάντων ότι είναι η έκδοση Linux που μου ταιριάζει. Μάλιστα κατάφερα να συνδεθώ και με το internet μέσω netmod(σειριακά).Αυτή τη στιγμή έχω στο pc to Suse 9.1 pro. Θέλω στη θέση του να εγκαταστήσω το Slax, ώστε να τρέχει από το σκληρό. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ?Δοκίμασα κάποιες οδηγίες από το επίσημο site αλλά δεν τα πολυκατάλαβα. Ευχαριστώ προκαταβολικά....
bartenderas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Προφανώς κανείς δε χρησιμοποιεί το slax. Anyway τελικά τα κατάφερα και για αυτό δίνω τις οδηγίες γιατί αξίζει να το δοκιμάσει κανείς. 1) Έφτιαξα μέσα από τα windows με το Partition Magic ένα partition σε ext2. 2) Έκανα boot από το live cd tou slax 3) Στην κονσόλα εντολών δίνω username : root password : toor (είναι τα default για administrator) 4) Και μετά γράφω slax-install (χωρίς κενό) 5) Μου εμφανίζει τα διαθέσιμα partition και επιλέγω το κατάλληλο (Σε μένα ήταν η τρίτη επιλογή,καθότι έχω δυο σκληρούς και άρα 2 partition σε ntfs και ένα το ext2 που έφτιαξα. Και μετά όλα έπαιξαν ρολόι. Αξίζει τον κόπο για όποιον θέλει να το δοκιμάσει.
tech25 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Einai kalitero to Slax live cd apo to Knoppix? Cheers...
bartenderas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Το καλύτερο είναι καθαρά υποκειμενικό. Μου φάνηκε πιο ελαφρύ, πολύ πιο όμορφο και το βασικότερο...συνδέθηκα σχετικά εύκολα στο net με το netmod. Επίσης για έναν περίεργο λόγο ο ήχος από τα ηχεία μου ακούγεται πολύ καθαρότερος... Απλά θα σου πω ότι για να βάλω το slax έβγαλα το Suse 9.1 pro. Στην τελική το δοκιμάζεις από το cd και αν σ'αρέσει το εγκαθιστάς κιόλας...
apoikos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Γιατί δεν περνάς κατευθείαν το slackware 10, πάνω στο οποίο βασίζεται το slax; Είναι κρίμα να εγκαθιστάς liveCD διανομές στο δίσκο σου, τη στιγμή που μπορείς να εγκαταστήσεις την πλήρη διανομή με σαφώς περισσότερα πακέτα.
bartenderas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Να σου πω την αλήθεια apoikos δεν έτυχε ποτέ να το δοκιμάσω , ούτε καν το είχα σκεφτεί. Θα το τσεκάρω. Thanks
bartenderas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μόλις είδα όμως ότι είναι 4 cd :-?
apoikos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Τα 2 πρώτα χρειάζεσαι. Τα άλλα 2 είναι source code.
zx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 mia psifo kai apo mena sto slackware ta 2 prota cd xreiazese apla teleio
tech25 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Erotisi... Exo Suse pro 9.1 kai Dedian. Poio na balo? Cheers....
GrMikeD Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 To Suse na baleis, poli pio filiko kai euxristo sto configuration
bartenderas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 ΟΚ παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους. Σκέφτομαι τελικά να ξαναγυρίσω στο Suse , αυτή τη φορά στο 9,2 pro . Να στε καλά όλοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.