panasonic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 αγαπητοί φίλοι, προσπαθώ να μεταφέρω videakia από αναλογική κάμερα 8mm στον υπολογιστή αλλά δε μπορώ να μεταφέρω ήχο.Η σύνδεση είναι το διπλό rca σε composite και svideo έχω δοκιμάσει αλλά δε γίνεται τίποτα.Εικόνα μεταφέρω όχι όμως ότι είμαι ικανοποιημένος στα 640χ480 30 fps από καθαρότητα εικόνασ.Έχω celeron prescott 2.4ghz.Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansdimo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Eχεις συνδεσει το βισματακι στη καρτα ηχου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasonic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 to xo syndesei stin eisodo ixoy tis kartas video...(i karta video kai thleorahs ,azi bgazei ixo sta ixeia otan paizei tileorasi.).ego dokimasa 2 periptosieis a)2 ypodoses rca na kataligoyn se composite i svideo )mia rca se composite i svidei kai i alli toy icoy sto audio in tis kartas video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasonic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Eχεις συνδεσει το βισματακι στη καρτα ηχου? to xo syndesei stin eisodo ixoy tis kartas video...(i karta video kai thleorahs ,azi bgazei ixo sta ixeia otan paizei tileorasi.).ego dokimasa 2 periptosieis a)2 ypodoses rca na kataligoyn se composite i svideo )mia rca se composite i svidei kai i alli toy icoy sto audio in tis kartas video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.