yannis27gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μπορώ να ανοίξω κάποιο Template φτιαγμένο με dreamweaver μέσω της visual basic; Επίσης, έχω φτιάξει ένα φλασάκι κι όταν πάω να το φορτώσω σε DHTML σελίδα μου βγάζει μήνυμα λάθους και κλείνει όλη η εφαρμογή (λάθος εγκατάστασης ίσως ενώ αν το βάλω σε φόρμα (απλό exe δηλαδή) δεν παίζει όταν την τρέχω (παρόλο που έχω διαλέξει την επιλογή True στην ιδιότητα Play) αλλά πρέπει να κάνω δεξί κλικ πάνω στο φλας και να διαλέξω play. Καμιά ιδέα τι να κάνω;
yannis27gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Ti egine bre paidia? Den kserei kaneis ton tropo na fortoseis selida html sth Visual Basic h den yparxei tropos? Auto me kaiei, to allo me to flash to elysa!!!
UserXP Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δεν ξέρω αν ζητάς αυτό ακριβώς, αλλά μπορείς να φορτώσεις το component "Microsoft Internet Controls" (shdocvw.dll). Έτσι θα έχεις διαθέσιμο ένα WebBrowser control.
yannis27gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Όχι, δεν κάνει. Αυτό που θέλω είναι απλό. Έχω έτοιμες, σχεδιασμένες ιστοσελίδες. Αντί να κάθομαι να τις ξανασχεδιάζω στη VB ρωτάω αν μπορεί να τις φορτώσει (όπως είναι) σαν φόντο στο project. Ένας "χαμάλικος" τρόπος είναι να τρέξω τη σελίδα, να κάνω print screen και να τις σώσω σαν φώτο, οπότε μπαίνει εύκολα στο φόντο. Δεν υπάρχει όμως κανένας καλύτερος και πιο άμεσος τρόπος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.