Προς το περιεχόμενο

Που θα βρώ 5.25 bay για 3 σκληρούς ?

DrLo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ψάξει σε μερικά μαγαζιά για να βρώ αυτό τον αντάπτορα που μπαίνει σε 2 5.25'' θέσεις και δέχεται 3 σκληρούς. Ξέρεται που μπορώ να το βρώ, ποιές μάρκες υπάρχουν και πόσο κοστίζουν ?

Ευχαριστώ.

(Προς mods : Ελπίζω αυτή να είναι η σωστή κατηγορία)

Δημοσ.

για τον αντάπτορα δεν ξέρω... αλλά για δίσκους πάνε πάρε κάτι λαστιχάκια με βίδα από μαγαζιά σιδερικών (από αυτά που βάζουν κάτω από τα έπιπλα) και αντικατέστησε τις βίδες με αυτές από Pc και θα είσαι εντάξει για να τους ακουμπίσεις απλά τον έναν πάνω στον άλλον, με 0,5-1εκ. μεταξύ τους. Πάρε και μία βίδα Pc μαζί σου να δείς τι τρύπα χρειάζεται... Και εννοείται πως αυτά τα βιδώνεις στον πάτο των δίσκων...

Τώρα, όσον αφορά την στερέωση στο κουτί, εφ'οσον την θεωρείς απαραίτητη... ΕΑΝ ταιριάζουν οι τρύπες κουτιού και δίσκων, παρέλειψε τα λαστιχο-βιδάκια και τότε απλά βίδωσέ τους δίσκους με δύο βίδες τον καθέναν, στην μία πλευρά του κουτιού. Αν οι επαφές ανάμεσά τους είναι πολύ μικρές και υπάρχει ενδεχόμενο πρόσκρουσης κατα την μετακίνηση, ας πούμε, δίπλωσε ένα χαρτονάκι (π.χ. εισιτήριο λεωφορίου) και στρίμωξ΄το ανάμεσα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν θυμάμαι καλά, σε δύο υποδοχές δεν χωράνε και οι τρείς κανονικά, οπότε αναγκαστικά ο ένας από τους τρεις δίσκους θα μπει αναποδογυρισμένος σαν χελώνα. Από προσωπικής εμπειρίας και σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστών, η τοποθέτηση αυτή δεν είναι επιβλαβής, και αποτρέπεις τον ακριβώς από πάνω δίσκο από το να δέχεται όλη την εκλυόμενη θερμότητα.

Εάν οι τρύπες με τις βίδες δεν ταιριάζουν, περίμενε για κάποιον να απαντήσει στο thread... :-\

Δημοσ.

Δεν ξέρω για 3 δίσκους σε 2 θέσεις 5.25, αλλά μπορώ να σου πω για αντάπτορα για 4 δίσκους σε 3 θέσεις 5.25.

Είναι της Coolermaster και προορίζεται για το κουτί Coolermaster Stacker, μπορεί όμως να μπει σε οποιοδήποτε κουτί, κι έχει και ανεμιστήρα (μπορείς να τον βγάλεις): STB-3T4-E1 4-in-3 Device Module

Εγώ το είχα πάρει από το HAC shop αλλά φαντάζομαι πως μπορείς να το βρεις και σε όλα τα μαγαζιά που πουλάνε το Stacker...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...